Tam Sürümünü Görmek İçin : Yenemedik yine şu Brezilya'yı
Az daha yeniyorduk Brezilya'yı ama son anda bir gol yedik ve berabere kaldık. Olsun gelecek sefer yeneriz inşallah o takımı...
Mingitau
24/06/2003, 00:03
İnşallah ama kötü duruma düştüler.
Son anlarda kırmızı kart görmeleri ise başka bir durum, geliyoruz yavaş yavaş...
Scorpion
24/06/2003, 00:05
Evet adamlarda bir buyumu var bilmiyom ama biz hep uzatmalarda gol yiyoruz bu çok kötü
Brezilya=DÜNYANIN EN İYİ FUTBOL TAKIMI
Bu takım son dakkada elimizden kurtuluyor.
Üstelik bizim kadronun neredeyse tamamı şenol güneşin denemek istediği yeni oyunculardan oluşuyor.
Gerçi onlardada as oyuncular yok ama bizde deaha fazla as oyuncu eksikti.
Şimdi rakip Fransa..
Orjinal mesajı gönderen Scorpion
Evet adamlarda bir buyumu var bilmiyom ama biz hep uzatmalarda gol yiyoruz bu çok kötü
Bizim defansa bakarsan;
Alpay;Adam hiçbir takımda oynamıyordu normal lig sezonunda ama milli takım defansında
Fatih;Çok vasat bir oyuncu. Türk milli takımına alınacak kadar kaliteli değil
Bülent; Tecrübeli ve iyi bir defans oyuncusu, ama artık yaşlandı maçın sonlarında performansı düştü.
Bizim defansı komple değiştirmek gerekiyor. Alpayla fatih bana göre kesin .ıkarılmalı ilk 11 den.. Bi şekilde defans yeniden yapılandırılmalı..
Orta sahada bi yıldıray vardı zaten, oda tek başına kalınca pas yapamıyoruz topu ileri vuruyoruz adamlar alıp üstümüze geliyor durmadan.
"Öhhh be bende futbol otoritesi gibi yorum yaptım" Ama gördüğüm tarafsız düşüncelerim bunlar..
Kamerun'dan da son dakikada yemiştik golü insan 1 dakika dişini sıkamaz mı ya tarihte en çok yenmek istediğimiz takımı yeniyorsun ve sen bundan son saniyede vazgeçiyorsun olacak iş değil yenilmiş kadar üzüldüm.
Ama en çok yenmek istediğim-iz takım İngiltere.
Scorpion
24/06/2003, 01:07
İnşallah frensa karşısında ole bir durum olmaz yenip kamerunla final oynarız.
Çirkef bunlar nasıl yattılar çamura ?
Hakem de hemen çekti sarıları :)
Sallayın... Grubun dibini boyladılar ya..
Ek olarak Jargon'a büyük ölçüde katılıyorum. 2 As ile, Kare As Brezilya karşısında bu büyük bir zaferdir bence.
Tebrikler tüm emek verenlere.
Orjinal mesajı gönderen JARGON
.... "Öhhh be bende futbol otoritesi gibi yorum yaptım" Ama gördüğüm tarafsız düşüncelerim bunlar..
Yok be gerçekten güzel yorum. Şu memlekette kaç tane adam gibi yorum yapan spor yorumcusu var ki?
Bu kadro ile bir zafer bence.
Türk milli takımının kısa zaman içinde çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
+1 Jargon
Hard`n`Dark
24/06/2003, 09:35
yildiray'a hayran oldum.. ne guzel paslardi onlar..
Ya yenemedıkmı gene.. Ya hakkatten sınır oldum.. Soz konusu brezılya olunca ınanın artık beraberlık felan kesmıyor benı (ve emınım hıc kımseyı).. Illakı yenmelıyız sunları.. Bu arada bızımkılerede cok kızdım :mad: sahın abının dedıgı gıbı ıkı dakka daha sıkamadılarmı dıslerını?
Not: Ben ev tasıyodum seyredemedım macı.. Keske seyretseymısım...
Predator
24/06/2003, 10:20
Ben deli oldum!
ikidir aynı şeyi yapıyorlar ortalığı tekmeledim !
Orjinal mesajı gönderen noNick
Yok be gerçekten güzel yorum. Şu memlekette kaç tane adam gibi yorum yapan spor yorumcusu var ki?
Türkiye'de sPor yazari yok, sKor yazari var... :)
Adrenalin
25/06/2003, 16:23
Bir söz var onu söylüyorum maçdan beri. Gerçi GS için denilir ama Türkiye içinde iyi gitti :)
Pençe atma aslanım Kükresende yeter.
Fransa 3 - Turkiye 2
Of beee şu futbol akıl oyunudr ama bizimkiler beyin çalıştırmak yerine içgüdülerini kullanıyorlar. Nasıl yeniliriz bu fransaya.
Bu arada üzücü bir olay;
Bizim maç oynandığı sırada kamerun ile kolombiyanın yaptığı maçta Kamerun Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu Marc-Vivien Foe maç sırasında hayatını kaybetti.
Ölen futbolcuya çook üzüldüm. :aglama: Eğer müslümansa allah rahmet etsin. Ama bu olayda hayatta hiç bir şeyin garanti olmadığını hayatın garanti olmamasından da görüyoruz.
Her an herşeyin sahibine kavuşabiliriz. Ama o kavuşma nasıl olacak? Orda nasıl karşılanacağımız burda ne yaptığımıza bağlı değil mi? ;)
Bu çocuk nasıl öldü anlamadım yaw?
Daha dün bize penaltıdan gol atmıştı.
Neyse, Allah rahmet eylesin. :(
Eylesın eylemesınede ben hala anlamadım nasıl kacırdık o penaltıyı? Yanı kotu bı saka gıbı hala ınanamıyorum.. Adam topun basına gectı, ben heycanla koltugun ustune cıktım goool dıye bagırmaya hazırlanıyorum, Herıf bı vurdu dısarı cıktı top..
Oylece kalakaldım.. Yanı macın sonuna kadar kendıme gelemedım.. Spıker ucunculuk macında gorusuruz dedıgınde anca uyandım yenıldıgımıze..
Allahım ya! Ne sınır bısey! Gene ucuncu olucaz yanı..
Bu Türkiyede bişeyler var, ben hala çözemedim.. Hadi hayırlısı.
İkinci yarı bu türkiyeye bişeyler oluyor. Hep ilk yarı dökülüyor sonra ikinci yarı coşuyolar. Artık Şenol bişeyler mi vadediyo bizimkilere anlamış değilim ;)
Adrenalin
27/06/2003, 18:28
Biraz eskileri karıştırdımda neler buldum :)
http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=48
Yinede iyiz ya biz.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.