Tam Sürümünü Görmek İçin : Corel X3 kendiliğinden kapanıyor...
Antiliebe
16/03/2007, 15:52
Mrb Arkadaşlar
Corel x3 ve corel 12 i makineme yüklediğim zaman sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama belli bir süre sonra corel x3 açıyorum kendiliğinden kapanıyor bu sorunu nasıl aşabilirim bilgisi olanvarsa yardımcı olursa sevinirim...
açgözlülüğün bu kadarı :) bir versiyonu neyine yetmiyo:))
tarzan45
16/03/2007, 21:07
Sanırım bilgisayarına format atmanın zamanı gelmiş...
Antiliebe
17/03/2007, 18:57
Bu kapanma sorununu versionların hepsinde yapıyor..Formatta attım makineye ama düzelmiyor.Trial olarak çalıştırdıgım zaman hepsi çalışıyor ama cracklediğim zaman hepsi aynı sorunu veriyor.Açılır açılmaz program otomatik olrak kendini kapatıyor..Problemin neden oldugunu çözemedim bilgisayarı atacam az kaldı :) İşlemci Amd 3200 bundan dolayı olabilirmi sizce ya daha önce kimsenin aklına gelmedimi bu tarz bişey ala ala....
Antiliebe
18/03/2007, 23:56
Arkadaş kullandıgım pc i değiştirdim ama yeni bilgisayarımda da aynı kapnma sorununu bütün corelin versiyonlarında yapıyor.sizce neden yapıyor bu hatayı çıldırcam az kaldı valla, daha önce kimsenin başına böyle bir olay gelmedi mi ya eğer bir bu konu hakkında bilgsi olan varsa lütfen yardım etsin lütfennnnnnnnnnnn
corelin service packleri var 12 nin iki tane 13 ün 3 tane onları kurup dener misin
G-Ö-L-G-E
19/03/2007, 09:29
Arkadaşım ayrıca kuruluma başlamadan önce internet bağlantısını kesersen bir faydası dokunabilir.
Antiliebe
26/03/2007, 13:16
hala sorunu aşamadım arkadaşlar corelin tüm verisonları kapanıyor , corel 11 - corel 12 - corel x3 - hepsinde sıkıntı var...Açılır açılmaz kapanıyorr...Windows u tekrar yükledim başka bir pc e yükledim yinede aynı hatayı veriyor.. yardımcı olcak birisi yokmu ya..
Antiliebe
05/04/2007, 22:46
bu kapanma konusunda bilgisi olan kimse yokmu ya
1- Hiç hata mesajı vermeden kapanıyorsa - Cd'lerini kontrol et makine değiştirdiğin halde kapanma olayı devam ediyorsa cd lerinde bir problem olabilir...
2- Directx 9.0c yüklü olması gerekli...
3- X3 için debug hatası veren bir YES - NO seçenekli uyarı penceresi çıkıyorsa ilk başta kurulumdan sonra kenarda çıkan bantta HINTS öğreti bandını gizlersen bunu yapıyor...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.