Tam Sürümünü Görmek İçin : msn hatası :(
onur2200
14/03/2007, 22:32
arkadaşlar ya allah rızası için birisi şu sorunumu çözsün ya ,msn benim için çok önemli yani hayat memat meselesi , girmem lazım ama hata çıkıyo ;
hata kodunu araştırdım ama net bir sonuç bulamadım , hata kodu ;
81000306
şimdiden teşk.
Öncelikle Saatin dogru olduguna emin olun .. ondan sonra saatin yanındaki msn simgesini sag tıklayıp en alttan çıkış diyin .. Sonra Başlat menüsü - Çalıştır .. Kutuya cmd yazın ..
Ordan ipconfig /release , sonra ipconfig /renew ve en son ipconfig /flushdns yazarak Cmd yani ms-dos penceresini kapatım . ve Sonra tekrar girmeye çalışın .
onur2200
14/03/2007, 23:39
çok teşk. ama yine olmadı , şöyle söylim;
benim saat ve tarihim çok gerideyken ben msn yi yükledim , daha sonra ileri aldım bu sefer çalışmadı , sildim yeniden yükledim ama herhalde kayıt defterine filan ekledi , o günden sonra bi daha açamadım...Bu söylediğin büyük iş yapıyor ama benim sorunum bu değil!
eline sağlık!
Şöyle bi şey var:
http://messenger.msn.com/Help/#LQ2
Başka programlar dene, Gaim, Trillian vb.. belki geçici de olsa çözer. Msn messenger girmediği zaman onlarla girdiğim olmuştu.
onur2200
15/03/2007, 00:38
Başka programlar dene, Gaim, Trillian vb.. belki geçici de olsa çözer
ne işe yarar ki bu programlar?
Ayrıca fobus arkadaşım senin verdiğin siteye giremiyorum , işin kötüsü msn hotmail den maillerimi de okuyamıyorum , tamamen engellemiş sistem beni yaa , formattan başka bir çözüm yolu olmalı!! :(
evet ben de bu hatadayım arkadaşlar!!! , aynı hata kodu ve msn i açamadığım gibi , mynet , hotmail , microsoft sitelerini de açamıyorum :S , internet hızının yavaşlığından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
türk telekon bana virüs girebileceğini ve format atmam gerektiğini söyledi ama ben sistemi geri aldım ve virüs taramasından geçirdim , bir tane allahın virüsü çıkmadı ...Hata kodunu en ince ayrıntısıyla aradım ve her denileni yaptım , ama bu sorun çok büyük 10 gündür ms e giremiyorum ve benim için msn hayat memat meselesi yani tüm işerimi ordan yapıyorum , ben de yardım istesen çok mu olurum?
c: format çek msn yeniden kur.bitti
evet bunu yapmak şart ama benim önemli dosyalarımı düzenleyip yedeklemem 5 saat alır şimdi :( , neyse fikirleriniz için sağolun üstatlar...
hatag811
24/05/2007, 21:36
arkadaşlar msn 80048820 hata yı veriyort bunu çözün yaw kafayı yedim
darkhorn
24/05/2007, 22:40
81000306
bu hata şey değil mi?
birkaç hafta önce microsofta ait hesap sunucularında sorun çıkmıştı, yaklaşık bir gün boyuca sunucuları kapatmışlardı (sorun varmış), dünya üzerindeki hiçbir kişi bu süre zarfında microsoftun net hizmetlerinden yararlanamamışt; live messanger, hotmail...
Ben de "işte Microsoft'un gücü!:super:" demiştim
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.