Tam Sürümünü Görmek İçin : Opera araç çubugundan kaldır !
Selam arkadaşlar benim sorunum Opera browser ile . geçen gün fazla karıştırmaktan Adres bar ı kaybettim . yani bir site adı bile yazamıyorum www.ceviz.net gibi . ve Görev çubuklarının orda neye sag tıklarsam hepsini araç çubugundan kaldırıyor . Tercihler , Görünüm ü çok karıştırdım ama bulamadım . Araç çubugundan kaldır dedigim şeyleri nasıl geri getirebilirim ? eski haline nasıl çevirebilirim operayı . . yada sadece site ismi yazmak için adres bar gelsin yeter :( .. Söz bir daha karıştırmıcam
Sağ tuş =>Özelleştir/Düğmeler/Tarayıcı Görünümü kısmından sürükle bırak ile yapabilirsiniz
Hocam Çok tşk ederim , kafayı yicektim yani ie kadar öle basit degil bi tık yada kutucuyu seç fln :) , yani oraya baya bi baktım ama sürükle demesen hala bakıcaktım yani .. Tşk ler :)
Operayı açın. Araçlar-Görünüm-Araç Çubukları'nı seçin. Açılan pencerede
"Adres Çubuğu" yazan seçeneğin yanına tik koyun. Hepsi bu. Bu arada Opera çok iy bir browser, herkese tavsiye ederim.
"Adres Çubuğu" yazan seçeneğin yanına tik koyun. Hepsi bu. Bu arada Opera çok iy bir browser, herkese tavsiye ederim.
Eğer adres yazılan kısmı adres çubuğundan kaldırdıysanız bu yöntem işe yaramayacaktır çünkü adres çubuğu artık adres yazma kısmını içermemektedir.
Opera'ya yeni düğmeler eklemek isteyenler http://www.aimwell.org/Help/Buttons/buttons.html ve http://operawiki.info/CustomButtons adreslerindeki hazır düğmeleri kullanabilirler.
Ah ah en az 9 10 kere oralarda gezindim acaba gözümden birşey kaçtımı diye .. ama bronze arkadaşımın dedigi gibi onu kaldırdıgım zmn bi işe yaramıyor :( .. Ayrıca bronze verdigim linkler için tşk ederim , ben daha operayı kavrıyamadım tam ögreniyim bakınırım onlara :D
araç çubuğundaki gözlük işaretini keşfetmediysen hemen dene bence.
fit to width :
eni büyük gelen sayfaları sıkıştırıyor.
show images :
show image : resimleri yükler ( normal mod ),
cached : sadece yüklenmiş olanları gösterir yeni resim yüklemez.
no image : resim yüklemez.
çok resim içeren sayfaların hızlı yüklenmesi için çok iyi.
author mode : bir sürü özellik.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.