Tam Sürümünü Görmek İçin : ASP.NET, mySQL Free Hosting
selamlar..
hem ASPNET 2.0 hem de mySQL hizmeti olan bedava hesap alabilceğim bir hosting'e ihtiyacım var ..
Yardım lütfen.. Hesap Trial olabilir, farketmez..
www.ASPspider.Biz
Üye Olun, > Onay Mailindeki Aktivasyon kodunu girin, > Dosya Yüklemek için 20 dakika bekleyin.
Üye olduktan 20 dakika sonra hesap açılıyor.
Hem Asp,net ve Msql ;)
çok teşekkürler =) deniyorum hemen..
saatlerdir www.ASPspider.Biz 'den aktivasyon maili bekliyordum.. şimdi farkettim ki yeni üyelik almayı kapatmışlar =) Ya da günlük hesap alım sınırları mı var anlayamadım..
Başka bir host arıyorum şu an..
Benim arkadaş a ayit bir hesabım vardı . eskiden almıştım kullanıcı adı yada şifresini tam olarak hatırlamıyorum . ama şifremi uınuttum bölümünden yararlanarak mail adresine şifre istegi gönderdim . Hala bekliyorum :) . Eğer gelirse sana kullanıcı adını ve şifresini atarım . sende onla girip tüm bilgileri degiştirir o hesabı kullanırsın . artık ne onun nede benim ihtiyacım var . . inş gelir yeni şifre bekliyorum hala
çok sağol Project..
ama üyelik alırken "mail adresini aktivasyondan sonra değiştirme şansınız yoktur" şeklinde bir uyarı vardı.. bu yüzden başkasının hesabını almam mümkün değil..
çok teşekkür ediyorum ama düşündüğün için =)
ben en iyisi mySQL den Access'e veya MS SQL'e dönüştüren bir program bulayım.. çünkü bir kaç Free server buldum ASP 2.0 için ancak mySQL destekleri yoktu..
Domainin Varsa Yada Bende Kullanmadığım Domainlerden Bir Tanesi Kullanman İçin Sana Verebilirim.Eğer Faydam Dokuncaksa Küçük Bir Hesap Açabilirim Sana Serverdan.
Msn Adresini P.M İle Gönder.
web.doktor
16/04/2008, 01:20
ASP NET ile çalışan çoğu arkadaşımızın sıkıntısı free host bulamamak.. çalışmalarımız denemek için host satın almamız gerekiyor.. Mssql destekleyen hiç host firması bulmadım..
Asp.net-MsSql kullandığımızda aldığımız performans ile Asp.Net-MySql kullandığımızda alacağımız performans aynımıdır? MsSql lisanları 69$'dan başlıyor, acaba MySql mi kullansam diye düşünmeye başladım da, bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.