PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ASP.NET, mySQL Free Hosting

deggial
12/03/2007, 16:48
selamlar..
hem ASPNET 2.0 hem de mySQL hizmeti olan bedava hesap alabilceğim bir hosting'e ihtiyacım var ..
Yardım lütfen.. Hesap Trial olabilir, farketmez..

ProJecT
12/03/2007, 16:52
www.ASPspider.Biz

Üye Olun, > Onay Mailindeki Aktivasyon kodunu girin, > Dosya Yüklemek için 20 dakika bekleyin.

Üye olduktan 20 dakika sonra hesap açılıyor.

Hem Asp,net ve Msql ;)

deggial
12/03/2007, 17:15
çok teşekkürler =) deniyorum hemen..

deggial
12/03/2007, 18:27
saatlerdir www.ASPspider.Biz 'den aktivasyon maili bekliyordum.. şimdi farkettim ki yeni üyelik almayı kapatmışlar =) Ya da günlük hesap alım sınırları mı var anlayamadım..
Başka bir host arıyorum şu an..

ProJecT
12/03/2007, 18:40
Benim arkadaş a ayit bir hesabım vardı . eskiden almıştım kullanıcı adı yada şifresini tam olarak hatırlamıyorum . ama şifremi uınuttum bölümünden yararlanarak mail adresine şifre istegi gönderdim . Hala bekliyorum :) . Eğer gelirse sana kullanıcı adını ve şifresini atarım . sende onla girip tüm bilgileri degiştirir o hesabı kullanırsın . artık ne onun nede benim ihtiyacım var . . inş gelir yeni şifre bekliyorum hala

deggial
12/03/2007, 18:45
çok sağol Project..
ama üyelik alırken "mail adresini aktivasyondan sonra değiştirme şansınız yoktur" şeklinde bir uyarı vardı.. bu yüzden başkasının hesabını almam mümkün değil..
çok teşekkür ediyorum ama düşündüğün için =)
ben en iyisi mySQL den Access'e veya MS SQL'e dönüştüren bir program bulayım.. çünkü bir kaç Free server buldum ASP 2.0 için ancak mySQL destekleri yoktu..

Priapos
12/03/2007, 21:31
Domainin Varsa Yada Bende Kullanmadığım Domainlerden Bir Tanesi Kullanman İçin Sana Verebilirim.Eğer Faydam Dokuncaksa Küçük Bir Hesap Açabilirim Sana Serverdan.
Msn Adresini P.M İle Gönder.

web.doktor
16/04/2008, 01:20
ASP NET ile çalışan çoğu arkadaşımızın sıkıntısı free host bulamamak.. çalışmalarımız denemek için host satın almamız gerekiyor.. Mssql destekleyen hiç host firması bulmadım..

UuuR
25/04/2008, 10:23
Asp.net-MsSql kullandığımızda aldığımız performans ile Asp.Net-MySql kullandığımızda alacağımız performans aynımıdır? MsSql lisanları 69$'dan başlıyor, acaba MySql mi kullansam diye düşünmeye başladım da, bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum..