Tam Sürümünü Görmek İçin : Acil
Arkadaşlar mesainin ortasında corelde bi dosyayı kapatırken temp drve yada output drive dolu bu yüzden kaydedemiyor iletisini alıyorum. Temp drive bulamadım temizleyemedim o yüzden. output drive sürücüleri ise c ve d ise onlarda boş. Acil yardım bekliorum sizden
Bu tarz sorunla karşılaşan arkadaşlar vardır aramızda eminim. Kallıcı bir çözüm için küçük de olsa bi adım atılabilir. Ben çabalarımla local settings dosyasında bişeyler silerek sorunun halledilebileceğini duydum.(nerdedir onu bile bilmiyorum) Ama sadece bi duyum. İnşallah bir daha o tarz bir sorunla karşılaşmam diye umut etmekten başka çare yok heralde...
tarzan45
14/03/2007, 12:08
Özellikle corel draw 12 kullanırken zaman zaman ben de yaşadım bu sorunu. Ama her seferinde de mevcut dosyayı kaydedemediğim ve yeni bir dosya açıp ona yapıştıramadığım için iş heba oldu. Yani benim bildiğim bi çözümü yok bu problemin, templeri silmek falan da kar etmiyor bildiğim kadarıyla. Bence yine en iyi çözüm işi belli aralıklarla kaydetmek.
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files dan silebilirsin. kolay gelsin:)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.