PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ürün etkinleştirmesi

cixan
12/03/2007, 09:53
Arkadaşlar merhaba,

Elimde 80 civarında pc var. Bunların lisansları da var. Ancak pcleri bize satan firma tüm makineleri tek ürün anahtarı kullanarak kurmuş. Dolayısı ile etkinleştirmelerini de yapmamış. Şimdi ben bunları etkinleştirmeye çalıştırdığım zaman internet üzerinden yapamıyorum "Bu bilgisayarı 1 gün daha kullanıp sonra etkinleştirebilirsiniz" diyor. Hem yapsam bile en fazla 3 tane yapabilirim 4. de hata verir. Ürün anahtarını değiştirip etkinleştirmek de telefon yolu ile yapılabilecek bir yöntem. Bütün makineler için ms u aramak da istemiyorum. Zaten bu iş ölüme bedel.

Şimdi bütün makineleri tekrar yeniden mi kuracağım? Yoksa register'dan ürün anahtarını lisanstaki ile değiştirip (nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bulunabilir) tekrar etkinleştir desem olabilir mi?

kelalaka
12/03/2007, 10:00
telefon ile etkinleştirme 3 dak. sürüyor bence en güzel yolda telefonla etkinleştirmek al eline bi telsiz tek tek etkinleştir. hem sana etkinleştirme başarısız oldu ekranı gelince orda ürün anahtarını değiştirde olması lazım yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.

cixan
12/03/2007, 12:36
Dediğin gibi oldu, ilk denememde olmamıştı nedense ama tekrar deneyince oldu.

Bir de şöyle bir şey var http://support.microsoft.com/kb/328874/tr

Teşekkürler...