Tam Sürümünü Görmek İçin : Görüşleriniz ??
Selamlar
Yeni açacağım site için deneme amaçlı bir logo tasarladım..
Sitenin tasarımı tam olarak bitmedi fakat renkler tamamen uyumlu onu belirteyim..
Ben logo hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?? Logo işinden fazla anlamam ve ilk denememde böyle bir şey ortaya çıktı.. Yani logoya benzemiş mi??
Logo:
okancerrah.sitemynet.com/logo.gif (copy/paste)
Logoya benzemiş ama kartalın başı biraz kaz başına benzemiş onun üzerinde oyna biraz.
Bir beşiktaş taraftarı olarak belirtmeliyim ki güzel olmuş. :)
terstokat
23/06/2003, 01:28
Evek kaza banzemiş Kartala yazık, Gagası biraz keskin olsun, ve bu Original BJK amblemi üzerinde gelen J harfi alttaki amblem belli olması için renkleri ters çevir ve siyah beyaza dönüştür..... oturup yapayım mı yoksa kelimelerle anlata bildimmi?
realmusti
26/06/2003, 00:46
Bence,BJK yazısındaki Türk bayrağını ön plana al derim arkada kaybolmuş ve ayrıca kartalın gagası biraz sivri ve onun arkasındaki gri arka planı biraz daha eşit kenarlı yapmanı tavsiye ederim.Köşeleri tam hepsini ortalasın.Birde böyle dene bakalım öyle nasıl olacak
yorumlarınız için teşekkürler
logoyu değiştirdim...
Birde tanıtım için küçük bir grafik hazırladım, görüşleriniz??
Grafik:
http://pi-pharaoh.kolayweb.com/multi2.gif
Logo:
http://pi-pharaoh.kolayweb.com/logo2.gif
1.:super: ama daha sempatik bir ifade olabilir.
başta kullandığım baya sempatikti fakat sonra bunda karar kıldım...
Elimde 4-5 tane maskot var... Birini kullanacağım...
Logo nasıl olmuş.. Bir türlü beceremedim :uff:
Tanıtım grafiğinde bazı fontları ozellikle 12-18pt arasındakilerinin antialiasing ini crisp olarak ayarlarsan fontların flu gorunumunu ortadan kaldırabilirsin.:cool:
Zerzevat Adam
05/07/2003, 03:26
ab +1 bende o na dikkat etmemiştim pek bakmadım bu topiğe
yorumlarınız için teşekkürler!
Logo hakkında ne düşünüyorsunuz??
Predator
06/07/2003, 10:59
Çokk kötüüü irençççççç hiç bişiye benzemiyooooooo
Çünkü beşiktaş :cool:
Disconnecting
15/07/2004, 22:31
Evet güzel olmuş ama 1 ile 9 arasındaki 03 ü kare çizerek kapattığın kabak gibi görünüyo bana sorarsan o bölgeye combine olayı ile daha güzel birşey yapabilirsin Bu arada GFB :)
bjk logosunu öne almalısın yada j harfinin opacity'siyle oynamalısın. bir gs taraftarı olarak sölemeliyimki bjk kötü logo idare eder :)
bence tarihin ve bjk logosunun gozukmesi sart.. boyle biraz uyumsuz olmus
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.