PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Googleda Görünme Şekli

emrenika
11/03/2007, 13:48
Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden ve php ile ilgisi olabileceğini düşündüğüm için buraya konu açmayı daha uygun gördüm.
merak ettiğim şey şu;
Örneğin googlada "bilisimruzgari" şeklinde bi arama yapıldığında sitenin ilgili bölümlerinde bir kısmı da listeleniyo! yani aşağıdaki gibi. sizde arama yapın ve görün. Sitemin bu şekilde istediğimin bölümlerinin görüntülenmesini nasıl sağlarım.
Yayın İçerik Arşivi - www.bilisimruzgari.com/default.asp?L=TR&mid=2
Bu Hafta - www.bilisimruzgari.com/default.asp?action=buhafta
İzle Öğren - www.bilisimruzgari.com/default.asp?L=TR&mid=15
Soru - Cevap - www.bilisimruzgari.com/default.asp?L=TR&mid=5Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum!
İyi Günler!

turker
11/03/2007, 13:57
benim bildiğim kadarıyla google onu otomatik yapıyor. senin yapabileceğin birşey yok.

rivendell
11/03/2007, 14:20
Olay basit bence web sayfasında aranan kelime geçiyorsa onun bilmem kaç öncesi ve sonrasını alarak gösteriyor fikir versin diye. Eğer bilisimruzgari diye aranacağını düşünüyorsan o kelimenin sayfasa geçtiğinden emin ol.

reber
11/03/2007, 14:26
Yayın İçerik Arşivi
Bu Hafta
İzle Öğren
Soru - Cevap

bende bu soruyu sormuştum daha önce ama cevaplar sohbetten öteye gitmedi

taminimce o site içinde çok hit alan sayfalardır ve bu sayfalara giden linkler <h2> </h2> , <h> </h> v.s.. kodları arasında olabilirmi.?

Guitarcraft
30/03/2007, 10:32
Aynı durum ceviz. net içinde geçerli. " forum.ceviz " şeklindeki bir arama sonucunda detaylı sonuçlara ulaşılabiliyor.

Ancak denildiği gibi o sayfaların hitine göre böyle bir sonuç ortaya çıkıyor olabilir.

agnosi
05/04/2007, 12:03
sitenizin popülerliği ve günlük hiti ile alakalı