PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : MUBNET Forumundaki Konu başlıkları

MUBNET
21/06/2003, 11:31
Arkadaşlar ben siteme yeni bir forum yükledim.Ve henüz konu başlıklarını koymadım ama forumumun amacı doğrultusunda aşağıdakileri koymayı düşünürum.

--Forum--
*Bilim
-Fen Bilimleri
-Astronomi
-Genel
*Sanat ve Kültür
*Müzik
-Klasik Eserler
-Modern Müzik
-Opera
-Bale
-Tiyatro
-Kültür
-Genel
*Teknoloji
-Elektronik
-Sanayi
-Bilgisayar
-Genel
*Edebiyat ve Felsefe
-Türk Edebiyatı
-Dünya Edebiyatı
-Felsefe
*Yaşam Hakkında
-Bugün: Mesajın yazıldığı günün gündemi
-Güncel
-Genel
*Duyuru ve İlan
-İlan Köşesi
-Forum Duyuruları
-Organizasyonlar

Konu başlıkları nasıl?Neleri eklemeli ya da çıkarmalıyım?
Tavsiyenizi bekliyorum.

Bu arada bu forum genel konuları barındırdığı için bilgisayarın alt dallarını es geçtim.Lütfen bu konuda "bilgisayar bölümüne programlama vb. gibi başlıklar eklersen iyi olur" demeyelim.Çünkü kasıtlı koymadım.Ama onun haricindeki tüm yorumlarınıza açığım.

Sitem şu an hazır değil ve tabii forum da.O yüzden adresini vermiyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler...

MUBNET
21/06/2003, 16:21
Arkadaşlar eğer cevap verirseniz forumdaki son rötuşları yapıp forumu sizlerin hizmetine sunabileceğim :)

HunTER
21/06/2003, 17:27
Hocam sen actıktan sonra bız yorumda bulunsak :) Cunku bakıyorum eksık bı sey yok gıbı.. Kaldıkı tam olarak ne amacladıgınıda bılmıyoruz..

Yanı sen hele bı ac ıhtıyaca gore yenıden duzenlersın? Ama belkı plastık sanatlar (resım,heykel vs..) adında bı baslık daha acılabılır?

MUBNET
21/06/2003, 17:37
Tamam gaza getirdin beni.Hemen bölümleri açıp site tanıtımı bölümünde adresini verecem.Yine gaza getirdin beni HunTER :D

yemre
21/06/2003, 17:38
bence baleyi kaldır bale delikanlıyı bozar...

Arkadaşlar ben siteme yeni bir forum yükledim.Ve henüz konu başlıklarını koymadım ama forumumun amacı doğrultusunda aşağıdakileri koymayı düşünürum.

bunu yazmışsın ama forumun amacı neki ben ona göre ekle kaldır diyim.... :D ;) :p

HunTER
21/06/2003, 17:51
Iyı ıyı, demek bugun formumdayım :p

MUBNET
21/06/2003, 19:05

Bu da ne demek?Şunu da söyleyeyim hiç kusura bakma ama o forum senin gibi düşünenler için değil.Kimseyi zorlamıyoruz.İsteyen girmez.

Dikkat ettiysen ben dediğine değil, ifade tarzına çok kızdım.Lütfen birşeyleri ifade etmeyi(düzgünce)öğrenelim.Yoksa başımıza felaketler gelebilir.

Bu arada öyle ya da böyle bana bir fikir verdin.Baleyi opera ile birleştirip Opera ve Bale yaptım.

Site tanıtımında şimdi forumu yayınlıyorum...

con_simit
21/06/2003, 23:43
Orjinal mesajı gönderen MUBNET
Dikkat ettiysen ben dediğine değil, ifade tarzına çok kızdım.Lütfen birşeyleri ifade etmeyi(düzgünce)öğrenelim.Yoksa başımıza felaketler gelebilir.

@yemre:

Aman kardeş dikkat: Yoksa başımıza felaketler gelebilir!
Maazallah, baleye saygısızlık depreme, operayı takmamak ya da operada uyumak belsoğukluğuna yol açıyormuş.

La havle ve la kuvvete...

Düzeltme notu: Yahu bunu neden EAN yazdı sanmışım, okumayı mı unuttum. Tutup @EAN yazmışım. Beni mi andı ne?

Ansugo
22/06/2003, 00:14
Yani simdi bale delikanliyi bozuyor mu bozmuyor mu?

Bozulan delikanli nasil birsey oluyor?

Bale delikanliyi bozuyorsa, Baletler delikanli olmuyor mu? ( Ya da ne bicim birsey oluyor? )

yemre'nin bale delikanliyi bozar lafi acaba bir espri miydi, yoksa (haş'a) baleye saygisizlik miydi?

Bale kim?

Ali Sarı
22/06/2003, 00:18
Bale kim? M.Ö 25781 yılında dünyaya gelmiş, o gün bu gün ailesini aramakla meşgul bir zat. Sen tanımazsın yani. O da seni tanımazmış hem. :P

Mingitau
22/06/2003, 00:19

Aman kardeş dikkat: Yoksa başımıza felaketler gelebilir!
Maazallah, baleye saygısızlık depreme, operayı takmamak ya da operada uyumak belsoğukluğuna yol açıyormuş.

La havle ve la kuvvete...

Bu durumda bize şöyle demek düşer:

"İnnalillahi ve inna ileyhi raciun" :aglama:

Ey cemati müslimin delikanlı mevtayı nasıl bilirdiniz?

(Bale, Opera, ... vb ahalimizin haleti ruhiyesinin makam-ı şirazesinde ters faaliyetler deruhte edeceğinden, buyrun ahalimizin cenazesini dar-ül bedaya sevk eyleyelim)

Not: İçimden geldiği için yazdım, bu yazıyı yazmamdan başımda beyzbol sopasıyla bekleyen abim dahil kimse mesul değildir.

Ansugo
22/06/2003, 00:45
Orjinal mesajı gönderen Axion
(Bale, Opera, ... vb ahalimizin haleti ruhiyesinin makam-ı şirazesinde ters faaliyetler deruhte edeceğinden, buyrun ahalimizin cenazesini dar-ül bedaya sevk eyleyelim)

Amin yaa imam efenduuu :)

MUBNET
22/06/2003, 08:53
Arkadaşlar lütfen rica edelim olayı çarpıtmayalım.Bir kere ben ne demişim:
Lütfen birşeyleri ifade etmeyi(düzgünce)öğrenelim.Yoksa başımıza felaketler gelebilir.

Bu şu demek(anlamıyanlar için açıklıyorum);birşeyi düzgünce ifade etmez isek, oluşacak durumlar büyüyüp bir felaket derecesinde zarar verebilir.

Şimdi oldu mu?Bir bakınız, sizin anladığınızla benim anlattığım aynımıymış...

yemre
23/06/2003, 17:42
adam direk tehdit etmiş ya merak ettim felaketi gelsin bakalım...

ayrıca delikanlıyı bozar kelimesi sadece güncel bir espri

sen fündemden uzaksan bu beni ilgilendirmez mubnet

MUBNET
23/06/2003, 19:57
adam direk tehdit etmiş ya merak ettim felaketi gelsin bakalım...

Yok öyle birşey arkadaşlar, tehtid mehtid.Ne tehtidi, neyin tehtidi?

yemre afedersin ama ne tehtidinden bahsediyorsun.Kimi tehtid ediyormuşum, neyle?

Arkadaşım bırakı bunları, işim gücüm yok birde tanımadığım birisini tehtid mi edicem?

Tamam espiri yapmışsın, anladım sorun yok demektir.

Ne diyeyim ki?:uff:

yemre
24/06/2003, 09:41
espriyi anlasaydın bu tür davranmazdın....

Yoksa başımıza felaketler gelebilir

şu yukarıdaki cümle ne demek anlamadım...

ayrıca benim mesajlarım ve hatta avatarım bile bu tarz .... yani herkese açık bir foruma bişiyler yazıyorsan herkesin cevablarına hazır olman gerekiyor... unutma!

yoksa başına felaketler gelebilir....

MUBNET
24/06/2003, 10:33
Kabul ediyorum.Hakikaten de espiriyi anlamadım, ne yalan söyleyeyim?Ama şu da var ben bu tarz espiriler yapmadığım için bana pek espiri gibi gelmemesi doğal(en azından benim açımdan).Sen de bu durumu doğal karşılamalısın, sonuçta burada ne benim sana bir kastım var ne de senin bana.O zaman sorun yok demektir.Çünkü amacımız, burada paylaşmaktır.Herşeyi...

Bu arada beni tanımış oluyorsun, bazen böylecevaplar verirsem aldırma.Türlü sebepleri olabilir.Sonuç olarak yanlış anlaşılmadan dolayı anlamsız bir ikili yazışma oldu.Neyse boşver önemi yok.Yani bu yazışmalarda daha güzel şeyler yazabilirdik(örneğin;MUBNET Forumundaki Konu Başlıkları gibi).

Eğer senin içinde bir problem kalmadıysam konuyu burada kapatalım.

Lütfen tüm arkadaşlar buraya Eğer MUBNET Forumundaki Konu başlıkları ile ilgili bir düşünceleri varsa onu yazazlım.Sorunumuz da çözüldü.Bu konuyu uzatmanızın gereği yok.

Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.

yemre birşey daha söyliyeceğim, sizi başınıza çok ten bir felaket geldi bile;ben.Benim bu forumda olmamdan daha büyük b,r felaket olamaz herhalde ;)

redial
24/06/2003, 11:13
var daha buyukleri :D :D