PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Zeytin Ekmek!

cappytoi
21/06/2003, 11:03
ya abi bu ne güsel bi seymis ya... valla ilk defa kahvaltıda deniom, herkese tavsiye ederim :)

HunTER
21/06/2003, 12:02
:) Bıde peynır ekmek domates uclusunu dene.. Oda benım favorım.. Ikı uc lomada bır azına bıde zeytın atınca mukkemmel oluyor :)

Ansugo
21/06/2003, 12:41
Hayati boyunca kendi iradesi ile peynir, zeytin gibi seyleri yemem s biri olarak demek isterim ki : Yiyin arkadaslar, benim icin de yiyin mumkunse :)

Predator
21/06/2003, 12:56
Çok enteresan, Zeytin ve ekmeği ilk defamı yedin kahvaltıda...:aglama: :aglama:

cappytoi
21/06/2003, 13:30
Hunter valla bende onu seviom ama ilk defa ekmekle zeytini tek başına denedim <-> predator !
bi de ansugo o niedir yani ayıptır sorması kendine işkencemi ediyosun :?

JARGON
21/06/2003, 13:40
Zeytin yenmezmi be. Ama benim tavsiyem;
Tost makinesinde ısıtılmış ekmek arasına
Bol çilek reçeli + Tam yağlı Beyaz peynir + Dere Otu

Ansugo
21/06/2003, 14:27
Orjinal mesajı gönderen cappytoi
bi de ansugo o niedir yani ayıptır sorması kendine işkencemi ediyosun :?

Zeytin Peynir yememenin kendine eziyet ile bir alakasi yok tabii :)

Ancak zannedersem cok kucukken (hatirlayamadigim zamanlar da) bir kere igrenmis olabilirim. Zira ben ne zeytine ne peynire elimi dahi suremem. Mesela yogurtta yemem ama elimi surebilirim, yani igrenmem.

Psikolojik bir sorun olsa gerek.

Hard`n`Dark
21/06/2003, 15:40
siz onu bunu birakin da..

karpuz + peynir + ekmek

:super:

HunTER
21/06/2003, 17:04
Eheh :)

Sahin
21/06/2003, 17:15
Sade kahve :)

ee++
21/06/2003, 17:18
Karpuz-Peynir-Ekmek
Kavun-Peynir-Ekmek
Üzüm-Peynir-Ekmek
Zeytin-Domates-Biber-Peynir-Ekmek-Kola

cappytoi
21/06/2003, 18:24
abi kavunla peynir nası yiyosun ya :) çok garip bi olay karpuzla gidiyoda ben kavunla denemeye yani gözüm bile yemedi...

ArkHe
21/06/2003, 18:29
Özetle; ekmek olsun da... :D

RaiST
21/06/2003, 18:38
en guzeli benım gibi 1 senedir kahvaltı yapmıyorum

p4r4h4t
21/06/2003, 18:57
Orjinal mesajı gönderen RaiST
en guzeli benım gibi 1 senedir kahvaltı yapmıyorum

bunu okuyunca bende en son ne zaman kahvalti yaptigimi hatirlamaya calistim

p4r4h4t
21/06/2003, 18:59
Ekmek!

acemi
21/06/2003, 19:05
Zeytin ezmesi de guzel.

cappytoi
21/06/2003, 23:49
zeytinyagına limon dökcen sonra ekmekle bandırıp yicen bide o var valla denemeyen varsa tavsiyem...

nohurge
22/06/2003, 00:34
Kavun-Peynir-Ekmek bu sabah kahvaltıda yedim , akşam kesip buzdolabında unutunca sabaha kaldı :)
zeytinyağına ekmek banıp yemeyi ben de çok severim, hatta cacığa dökünce de çok güzel oluyor

Mingitau
22/06/2003, 00:47
Son bir yılda iki ve ya üç defa kahvaltı yapmadım. O da genellikle annemin uyanamamış olmasından kaynaklanıyor. Canım anacığım hemen hemen hiç bir gün beni kahvaltı etmeden göndermeye kıyamaz.

Kahvaltıda ne yenir diye sorarsanız, öncelikle eğer bu bir pazar günüyse saat 6 gibi güzel bir tarhana çorbası; sabah yürüyüşünden ve Türk Kahvesinden sonra; yumurta zeytin peynir domates salatalık ve mevsimsel sebzelerden oluışan güzel bir kahve-üstü.

İş günlerinde ise yürüyüş vblerine imkan olmadığından bilimum ot çöp çeşitleri ve yumurtadan oluşan bir kahvaltı güzel olur.

Genel olarak kahvaltı etmiyorsanız kendinize eziyet ediyorsunuz diye düşünüyorum. (Zaten Raist potansiyel bir sapıktır, bakmayın ona siz :D)

Mingitau
22/06/2003, 00:53
Hımm Gelenbe' deki tütün tarlaarında geçen çocukluk dönemlerimden bir hatıra:

Bir tabağa yaklaşık olarak 200-300ml zeytin yağı konur üzerine iki adet bol sulu köy domatesi dilimlenir, üzeri taptaze nane ile süslenir, Bir de buna iki kaşık sarımsaklı zeytin yağından koydunuz mu tadından yenmez. Tabii bu İstanbul için geçerli değil gibime geliyor, oraların havası da suyu da bir başka...(Vatan)

Ansugo
22/06/2003, 01:14
Orjinal mesajı gönderen Axion
Genel olarak kahvaltı etmiyorsanız kendinize eziyet ediyorsunuz diye düşünüyorum. (Zaten Raist potansiyel bir sapıktır, bakmayın ona siz :D)

Ama bu sayede 22cm bele sahibiz. :)

Sabah'in en guzel kahvaltisi, okulun ogrenci islerinin dibindeki bufesinen alinan bir bardak (ve uc sekerli) cay ve dahilinde icilen bilumum sigara markasi.

Gerci su siralar okul kapali oldugu icin cay icemiyoruz ama...

Mingitau
22/06/2003, 01:25
Ansugo sana bişi diyemem.
Tüm Opın Zoorsçular (Türkiye'de) kendilerine Doruk Fişek ' i örnek almalı :)
(Bu arada not: Kendimi İstanbula geldiğimden beri en rahat hissettiğim yer Linux Şenliği oldu. Ne o öyle diken üstünde durmak, hatta biraz zorlayarak Toktamış Ateş' inkine benzer göbeğimizi yaya yaya dolaştık :D Tabii arada biz de korkmadık değil, Doruk Fişek gecerken ayağı kaysa ve üzerimize yıkılsa :)
Benimkisi birazda kendimi tatmin etme, oyle ya birileri bunları uygular...)

Ansugo
22/06/2003, 01:28
Doruk Fisek, isin Doruğuna cikmis desene :)

cappytoi
22/06/2003, 12:14
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Ama bu sayede 22cm bele sahibiz. :)

Sabah'in en guzel kahvaltisi, okulun ogrenci islerinin dibindeki bufesinen alinan bir bardak (ve uc sekerli) cay ve dahilinde icilen bilumum sigara markasi.

Gerci su siralar okul kapali oldugu icin cay icemiyoruz ama...

Valla bi gazetede okumuştum, sabahları kahvaltı etmeyenler daha çok kilo alıyorlarmış diye. Sebebi ise bir hormonumuzun salgılanması ( ya da salgılanmaması tam hatırlamıyorum)
Hatta okul zamanı ben hiç kahvaltı etmem ama genede bu sene kışın çok kilo aldım. Ansugo sen hiç yemek yemiyosun herhalde :)

mmd
22/06/2003, 17:29
BaBa delisin sen YoWwWw
Bide yaz geldikine simdi karpiz ekmak yenir var ya offffff sulu sulu bide yaninda tulum peyniri olcak allam allam yemeaaa doyamazsiniz bide taze mi taze ince mi ince kokulu mu kokulu bi de halis muLis TurK MaLi Rize Turist Cayi olcak Ki Amman SabaHLaR oLmasin aman aman allam alllaamm.
Duuu daaa bitmedi sucuk ekmek olcak :) yalı yalı sona onun yaına banacan ekmeee allam allam Kolestrol Full tabe ama olsun ister kolestrol ister yağ bozmaz bizi adanalıyık biz kebabı buker yer $aLgamı sınırsız icer geceleri avradsız yatmayız biz ama gene de peynir tomatez zeytin ekmek cay iste hayat bu ya
saygılar bu arada liniks hakkında ki yardımlarınız için saolun :PpP

Ömer
22/06/2003, 17:44
yok abicim ne yaparsanız yapın ama kahvaltı etmeden evden çıkmayın benim adetimdir kahvatı etmeden gitmem saten bizimkilerde yollmazlar ayrıca doruk fişek konusunda haklsınız o bu işin dorığunda hahaha çok güldüm ya hoş bir konuydu mmd yanımdaydı burdan yazdı gitti adam saten hasta ya aslında potansiyel tek suçlu bu sapık herif hüseyin kendine dikkat et olm bu yanındayken ayrıca
karpuz ekmek
domates peynir ekmek
peynir ekmek çay da favorimdir ama bazen onlarda sıkıyor inseanı onun için değişiklik iyi oluyor ara sıra siz yinede canınız ne çekiyorsa on yiyin :) iyi günler.