PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Vista'da Çok İlginç Server Sorunu

manyakabi
10/03/2007, 05:37
Merhabalar şu anda çok garip bir sorunla karşı karşıya bulunmaktayım. Açıkçası konuyu nereye açabileceğime de bir türlü karar veremedim ve sorunun kaynağınıda bilmiyorum. Bugün 64bit Vista Ultimate'e format atıp 32bit Home Premium sürümüne geçtim. Local sunucuda bir joomla sitesi geliştiriyorum ve wamp server kullanıyorum (vista ile uyumlu olan son sürüm). Fakat bu yeni işletim sisteminde, dosyalarda yaptığım değişiklikleri tarayıcıda bir türlü göremiyorum. Eski dosyaları www klasörüne taşıdım mysql'a veritabanını yükledim. Joomla'nın admin paneline bile giriş yapabiliyorum, site de çalışıyor. Fakat yaptığım değişiklikleri göremiyorum hep ilk halini gösteriyor. Configuration.php'yi siliyorum, resim dosyalarını kaldırıyorum, php dosyalarının içini boşaltıyorum, ama tarayıcıda sonuç aynı! Hiçbir değişiklik yok... Temporary files klasörünü boşalttım, wamp serveri ve bilgisayarı defalarca baştan başlattım. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Yarım saattir düşünüyordum bu kadar saçma bir sorunu acaba anlatabilir miyim diye ama becerdim galiba... Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...

manyakabi
10/03/2007, 06:37
Düzeltme: Resim dosyalarında yaptığım değişiklikler uygulanıyormuş, ancak PHP dosyalarında yapılan hiçbir değişikliği local'de görememekteyim.

MEHMET
10/03/2007, 07:06
FF ile deneme şansın oldu mu?(muhetemelen MSIE den kaynaklanıyor)

manyakabi
11/03/2007, 23:14
merhaba problemi çözebildik. meğerse sorun bizdeymiş :)
dosyaları yeni işletim sistemine kaydedirken farklı bir dizine kaydetmişiz, configuration dosyasında ise hala eski dizinin yolu gözüktüğü için meğerse sistem eski dizine bakıyormuş...