Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows 2003 Standart Edition - Kapanma Olayı İzleyicisi
Arkadaşlar şirketimde bulunan 2003 sunucuyu başka bir ilçeye taşıdım kapatırken bildiğiniz gibi 2003 de bir kapatma sebebi yazılmalı ve bende "taşıma" yazdım.Ancak taşıdığım yeni yerde sunucuyu açınca bana kapatma sebebini sordu bende "taşıma" yazıyorum ama sunucuda oturum açılmıyor.Öncelikle 1. soru şu ; 1-2003 server edition da sunucuyu kapatırken yazılan açıklama ile açılınca yazılan açıklama aynı olmalımıdır? yani acaba ben kapoatırken yazdığım şeyi unuttum da ondan mı oturum açamıyorum2- sunucuda oturum aç deyince açıyor bu seferde windows etkinleştirmediniz diyor.Tamam deyip etkinlşetir diyorum windows u zaten etkinleştirdiniz diyor. Ve tekrar oturum açma penceresine düşüyor.Windowsum kafayı mı yedi yoksa kapatırken yazdığım sebep ile açıtığımda yazdığım sebep eşleşmediği için mi bu sorun ile karşılaştım.
shutdown event tracker' ı kullanmıyorum ancak benim bildiğim kapanışta ya da restart' ta neden kapatıyosun diye sorar yazdığın yorumuda event loglarına kaydeder. açılışta çıkan farklı bir şey olmasın?
shutdown event tracker' ı kullanmıyorum ancak benim bildiğim kapanışta ya da restart' ta neden kapatıyosun diye sorar yazdığın yorumuda event loglarına kaydeder. açılışta çıkan farklı bir şey olmasın?
yok resmen şöyle yazıyor
lütfen kapatırken yazdığınız sebebi giriniz :S
yahu bende anlamadım
ama asıl sorun bu da değil bence çünkü giriyorum kapatırken yazdığım sebebi tamam o kısmı geçiyorum ancak bu seferde şifre yazıp oturum açıyorum bu seferde etkinleştirme diyor evet diyorum tamam etkinleştirilmiş daha önce diyor tamam diyorum en başa (şifre ekranına) yeniden dönüyoruz :(
biraz daha farklısı etkinleştirme istemeyen volume lisanslı server 2003 R2 de başıma geldi. login olmak istediğimde aktivasyon istiyordu uğraşmak zorunda kaldım :)
biraz daha farklısı etkinleştirme istemeyen volume lisanslı server 2003 R2 de başıma geldi. login olmak istediğimde aktivasyon istiyordu cracklemek zorunda kaldım :)
peki bu crack etme işi nasıl yapılacak?
makinayı formatlamadan sorunu çözmek çok iyi olacak...
Predator
10/03/2007, 09:34
1. soru şu ; 1-2003 server edition da sunucuyu kapatırken yazılan açıklama ile açılınca yazılan açıklama aynı olmalımıdır?
Eğer sistem düzgün kapandıysa açıldığında sana nedenini sormaz, Kapanırken de sormasına rağmen, sistemin bir şekilde düzgün kapanmıyor bu yüzden eventlara girmek için açılışta tekrar soruyor. Açıklama aynı olmak zorunda değildir herhangi birşey yazılabilir bilgi amaçlıdır.
2- sunucuda oturum aç deyince açıyor bu seferde windows etkinleştirmediniz diyor.Tamam deyip etkinlşetir diyorum windows u zaten etkinleştirdiniz diyor.
Kullandığınız ürün anahtarı daha önce farklı bir sistemde etkinleştirme işleminde kullanıldığından bunu yapması normal.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.