PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Herkese MERHABALAR

MUBNET
19/06/2003, 17:44
Tüm Ocal.net ailesine,
pardon yani tüm ceviz.net ailesine selamlar.

Eski Ocal.net'çiler bilirler(tabii hatırlıyorlarsa)zamanında az soluk alıp vermedim sizlerle.Geçenlerde geziniyordum bir de baktım ki, Ceviz.net'in bir yazısının altında Hüzeyfe Önal yazıyor.Ceviz.net forumuna bir girdim hep eski Ocal.net'çiler;ASA,ee++,Ahmet Üstün,Hüzeyfe Önal... ve daha rumuzunu hatırlayamadığım birçok Öcal.net ailesi üyesi.

Şu an gerçekten çok mutluyum tekrar sizlerle birlikte olduğum için.Biliyor musunuz?Aradan geçen onca zaman diliminde saçma sapan,afedersiniz;itin kopuğun olduğu forumlarda gezdim dolaştım ama ne sizin samimiyetinizi ne de sizin anlayışınızı(her bakımdan)bulamadım.

Neyse tüm Ceviz.net ailesine birkez daha MERHABALAR.
Umarım eski Ocal.net ailesi üyeleri beni hatırlıyorlardır :)

Sağlıcakla kalın...

JakaBo
19/06/2003, 19:16
Hoşgeldin MUBNET..

RaiST
19/06/2003, 19:19
hatırlıyorumm..

hoşgeldin (biraz geç geldin ama :super: )

Rapsodi
19/06/2003, 20:21
hatirlanmaz mi :)tekrar hosgeldin.

JARGON
19/06/2003, 22:01
MUBNET, sen birkaç ay rotarlı geldin ama hoşgeldin.. Bu arada ben ocaldan asosyal..

MUBNET
19/06/2003, 23:46
İnanın çok memnun oldum beni hatırladığınıza.
Bu arada birkaç ay mı?Dikkat edersen ben bu foruma geçen sene üye oldum, ancak(kaderin cilvesi hatta işvesi herhalde :) )aklıma Ceviz.net'e üye olduğum ancak birkaç güm önce geldi.Hatta üyelik formunu doldurduktan sonra "MUBNET adlı bir kullanıcı var" mesajını alınca deliye dönmüştüm.N'aparsın yaşlılık diyecem ama henüz epey gencim :)

ASA
20/06/2003, 00:54
Selam MUBNET :)

:cool:

EAN
20/06/2003, 01:25
Hatırladım MUBNET.. Hoşgeldin, ben ocal.net'teki elion..

Sahin
20/06/2003, 02:57
Bende ocal'daki Asil hoşgeldin Mubnet.

fixman
20/06/2003, 12:23
Hoşgeldin...
Ama, afedersin, o "itin kopuğun" olduğu forumlara belki ben de bir şeyler karalamışımdır...
Forum adı vermemiş olabilirsin ama...
Ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, "gezdiğin dolaştığın" forumlardaki katılımcılar hakkında böyle yakışıksız sıfatlar kullanmaman gerekiyor...

Bence...

Sevgiler...

Not : Beni tanımazsın... Çünkü ben de seni tanımıyorum...

redial
20/06/2003, 12:32
Hosgeldin MUBNET :super:

ee++
20/06/2003, 12:35
Neciydin sen? :)

Hoşgeldin.

JARGON
20/06/2003, 13:54
Orjinal mesajı gönderen MUBNET
Bu arada birkaç ay mı?Dikkat edersen ben bu foruma geçen sene üye oldum, ancak(kaderin cilvesi hatta işvesi herhalde :) )aklıma Ceviz.net'e üye olduğum ancak birkaç güm önce geldi.Hatta üyelik formunu doldurduktan sonra "MUBNET adlı bir kullanıcı var" mesajını alınca deliye dönmüştüm.N'aparsın yaşlılık diyecem ama henüz epey gencim :)

Heheh, farketmemişim.. Yeni kayıt oldun sandım..

JARGON
20/06/2003, 13:57
Bu arada MUBNET sen, restorant otomasyon programını yazan kişimisin yoksa hafızam beni yanıltıyormu.

MUBNET
20/06/2003, 14:28
@fixman
Demek istediğni anlıyor ve katılıyorum.Ama burada içtenlikle dostlarıma duygularımı aktarmak istedim.Tıpkı yüzyüze konuşuyormuşçasına.Umarım sen de beni anlamışsındır ;)
@ee++
Ben C(C++)delilerindendim.Bak sen şu işe;C\C++'dan pek fazla anlamamama rağmen beni hasta ediyor :D.Gerçi eskiden Delphi'nin adamıydım ama, eeee ne de olsa profesyonelleşiyoruz. ;)
@JARGON
Maalesef arkadaşım karıştırıyorsun.Yoksa sen de mi yaşlanmaya başladın? :)

JARGON
20/06/2003, 14:35
Herkes yaşlanır tabiki bende ;)

MUBNET
22/06/2003, 20:52
Mesela ben çok iyi hatırlıyorum.Çünkü web tasarımı ile ilgili bölümleri mesajlarınla dolup taşırıyordun ve ben de sana bıkmadan usanmadan cevap veriyordum :) ;)