PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : "Bedavaya 8 Gb Host"


Scope
27/02/2007, 12:10
Bildirgec'te gordugum yararli bir basligi sizlerle paylasmak istedim :


King of Hosts (http://www.kingofhosts.com/) firması herkese bedavaya 8 gb host veriyor. Hostun özellikleri baya güzel. 8 Gb alana sahip, 50 Gb bant genişliği, ücretsiz sub domain (isminiz.kingofhosts.com şekline), reklam yok, Php 4 ve 10 veritabanı desteği. Sistem kusursuz gibi. İsterseniz kendi domain isminiz ile de kullanabiliyorsunuz. Buradan (http://www.kingofhosts.com/index.jsp)ulaşabilirsiniz.


jpc
27/02/2007, 17:00
Bedava hostlara fazla güvenmemenizi tavsiye ediyorum, almaya kararlıysanız bile üyelik sözleşmesini iyice okuyun bence.

Scope
27/02/2007, 17:52
Fazla guvenmemek derken bence guvenilmeyecek 2 yol var, birincisi dosyalarimizin kaybolma ihtimali, ikincisi calinma ihtimali..

Bunlarin olmayacagina hangi firma garanti verebilirki ?

Ayrica bedava hosting hizmeti verdikleri icin dosyalarimizi kullanma haklarinin kendilerine ait oldugu soyleyen bir suru yer var ancak buranin sozlesmesinde bu sekilde herhangi bir bilgi yok, ancak tabiki her bedava hostingede guvenmemek gerek.

ProJecT
27/02/2007, 22:29
Üye olamıyoruım ben :S , sürekli aynı sayfaya geliyor ?

Scope
28/02/2007, 15:14
Üye olamıyoruım ben :S , sürekli aynı sayfaya geliyor ?


Uyelik formunu doldurduktan sonra aktivasyon ile ilgili bildirim gelmiyormu sayfaya ?

ProJecT
28/02/2007, 19:28
Uyelik formunu doldurduktan sonra aktivasyon ile ilgili bildirim gelmiyormu sayfaya ?

Hayır malesef gelmiyor , Bana neden Üye olmadıgımıda söylemiyor yani bu isim daha önce alınmış yada bu mail felan diye . Hep aynı sayfaya Yönleniyorum bilgileri tekrar doldurmak zorunda kalıyorum , Resimdeki Koduda dogru yazıyorum ama nafile .

Scope
28/02/2007, 19:37
Ilginc, browserindan kaynaklanmasi bir ihtimal, ekran goruntunu gonderebilirsen yardimci olmaya calisirim, bende sen hata var deyince uye olayim dedim herhangi bir hatayla karsilasmadim.

perlci
28/02/2007, 19:52
Kendi tecrübelerime dayanarak diyorumki böyle yerleri test için kullanın ama host için hiç tavsiye etmem. Bu gibi yerleri çok kullandım ,en fazla 1 yıl sonra ücret isteyecekler.
Ama bazı programları test etmek için,birine göstermek için olabilir. Buna bile gerek yok,çünkü host ücretleri son derece düşük paranızı ödeyip kafanıza göre bir yer almanız daha iyidir.

perlci
28/02/2007, 19:57
Daha önceki görüntüsüne bakın yukarıda ne demek istediğimi anlayacaksınız
Reklam için kullanılan bir siteymiş.Güvenmeyin.Ayrıca bu tür yerler eposta toplmaktada kullanılıyor.
http://whois.domaintools.com/kingofhosts.com

Scope
01/03/2007, 13:19
Ben genelde yapiliyordur diye uyarmaya gerek duymamistim ancak simdi soyluyorum, gercek e-mail adreslerinizi bence vermeyin, zaten tamamen karsiliksiz bir host vereceklerini tabiki bende dusunmemistim :)

reachable
01/03/2007, 16:20
ben üye oldum üyelik girişi yaptım güzel ama denildiği gibi free sonuçta :)

kGlz
01/03/2007, 16:56
arkadaşlar bende bedava hostlardan alan alanlardan biriyim.baştan özellikleri çok iyi gözüküyo.sonradan ise siteyi açınca ,çok yavaşlıyo.verdikleri band genişliği konusunda biraz çekincelerim var.sanki daha az bandgenişliğiyle idare ediyolar gibi.benim imzamndaki iki sitede bedava alanlar.ama ikiside yavaş.bazen çok uzun sürüyo açılmaları.kolay gelsin.

Scope
01/03/2007, 17:08
Sitelerinde yazdiklari band genisligi dogru olabilir ama bu hosting hizmeti alanlarin sayisiyla orantilidir, yani 100 kisi veya 1 kisinin 10MBIT'i paylastigini dusunun.

Ayrica hosting hizmetinizden kaynaklanacak problemlerden dolayi scope LTD. ŞTİ. sorumlu degildir, sonra gelipte scope benim dosyalarim gitti, oraya emailimi verir vermez spamlar gelmeye basladi demeyin. :)