Tam Sürümünü Görmek İçin : Yaşlı ünlüler
onur2200
26/02/2007, 23:28
Arkadaşalr ben 2 ünlüyü photoshop ta yaşlandırdım , isterseniz siz de kendi çalışmalarınız ekleyebilirsiniz...Ama kendi çalışmalarınız olursda bence daha iyi olur...Resimlerden ilki Jessica Simpson diğeri ise Angelina Jolie
yaşlanmamışlar ki
hiç benzetemedim.
onur2200
27/02/2007, 00:12
yani sen bunların gerçek jessica simpson ile angelina jolie olmadıklarını mı düşünüyorsun?
zaten bende profesyonel olduğumu söylemedim ama elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım , ama madem beğenemedin bir de sen bir ünlü yaşlandır görelim :) , gerçekten de merak ettim nasıl yaşlandırıyorsun bakalım...
akifemre
27/02/2007, 01:28
Birilerinin, baska birilerinin yaptigi herhangi bir seyi elestirebilme hakki o seyin daha iyisini yapabilmelerini gerektirmez, degil mi? Aksini dusunuyorsan elestriye acik olmadigini mesajinda belirtmen gerekirdi.
dystopia
27/02/2007, 11:53
onur bunu sana söylemiyorum yanlış anlama, eleştiri mevzusu geçmiş, fikrimi beyan etmek istiyorum.
24 yaşındayım ve eleştiriye saygı duyuyorum çünkü geçmişe dönüp baktığımda, aldığım yalandan methiyeler yüzünden hatalarımı fark edememişim, gelişememişim. bu kendimle ilgili verdiğim bir örnekti. bunun dışında burada zaten eleştiri yok. bir grafik platformunda, seviye çerçevesinde olumlu ve olumsuz yorumlar olabilir ve olmalı. herkes her daim birbirini pohpohlasaydı kimse kendi kusurunu fark edemezdi. bu yüzden eleştiri ya da olumsuz yorum; olumlu yorum kadar kıymetlidir. zaten olumlu yorumun var olmasına sebep olan şeyde tam tersidir; olumsuz yorumdur.
sıradan bir fikir beyanıydı, umarım huzursuz etmemişimdir...
dystopia
27/02/2007, 12:00
soldaki resimde çene, çene hatları, makyaj ve saç biraz yaşlılığı verebilmiş. sağdaki resim yaşlılıktan farklı bir çalışma olmuş. "DOKU ŞEKİLLENDİRME" işiyle de ilgilenirsen daha başarılı çalışmalar elde edeceğine eminim...
onur2200
27/02/2007, 12:31
tamam arkadaşalr , eleştiriye açığım zaten...
Birilerinin, baska birilerinin yaptigi herhangi bir seyi elestirebilme hakki o seyin daha iyisini yapabilmelerini gerektirmez, degil mi?
tabi ki de öyle fakat onun da verdiği cevap biraz soğuk değil mi sizce de , arkadaşlar ya bunu yapmayın tabi ki eleştirebilirsiniz , istediğiniz gibi...
"DOKU ŞEKİLLENDİRME" işiyle de ilgilenirsen daha başarılı çalışmalar elde edeceğine eminim...
Profesyonel değilim hatta şunu da söylim yaşım 16 daha yeni başladım ve bu sadece hobim , dokularla küçük oynamalar yapabiliyorum ve asıl ilgi alanım programcılık...
:( uff ya ben biraz eğlence olsun diye arkadaşlarla ünlü yaşlandırma paylaşımı yapmak istiyorum , ama şu konuştuğumuz konuya bir bakın, neyse çok konuştum ben size başarılar arklar...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.