Tam Sürümünü Görmek İçin : c öğrenimi yardım
sewenadam
25/02/2007, 21:36
merhaba ceviz forumlular.yeni üyenizim.üni öğrencisiyim ve derslerimiz arasında C proglama dili öğretiliyor.ama bu dili Secure Shell Client ile öğretiyolar.c yi daha iyi öğrenebillmek için önerebilceğiniz.dosyalar.linkler ver mı acaba:utangac:
başlığı yanlış yerde açtıysam şimdiden özür...
Merhabalar.Foruma yeni kayıt oldum Bende.Amacım kendimi programlama konusunda geliştirmek.Sewenadamında dediği gibi c yi ayrıntılarıyla daha iyi öğrenebileceğim her türlü kaynağa nerden ulaşabilirim?
acehreli
16/03/2007, 14:40
C zevklidir. Nette bir suru belge olmasi lazim...
Ayrica derste anlatilanlari geciktirmeden anlamaya calisin. Anlamadiklarinizi, sacma gelen yerleri vs. burada sorun. Dersi bosverip odev zamani son anda gelen cok ogrenci oluyor. Siz oyle olmayin; gerisi kolay... :)
Ali
CompEngineer
16/03/2007, 22:35
hocam size hemen bir iki tane link vereyim
devc++ 4.9.9.2
hem c++ hemde c uygulamalari icin super compiler
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=dev-cplusplus&lid=2787
ayrica
burdan da microsoft unkini indirebilirsiniz
ama dev yeni baslayanlar icin daha kolay bence
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/downloads/
ha bu arada kitap olarak
deitel & deitel siddetle tavsiye ederim
turkcesini alin onemli deil
deitel & deitel kesinlikle tavsiye etmiyorum. roman yazar gibi kitap yazmışlar. çok sıkılırsınız ve anlayamazsınız çünkü çok karıştırıyor anlatırken. Onun yerine size alfa yayınlarıdan tüm C kitabını önerebilirm. Gayet sade ve yeterli bir anlatımı var.
CompEngineer
16/03/2007, 23:37
bence deitel gayet guzel anlatiyor oneririm
Secure shell client ile öğretiyor olamazlar :) SSH ile bi sunucuya bağlanıp kodu linux makina üzerinde derliyorsunuzdur. C ve C++ kaynak açısından en rahat olacağın dillerdir nette istemeyeceğin kadar kaynak bulabilirsin. Eğer Türkçe kaynak arıyorsan doğru yerdesin ;) burdaki makaleleri takip ederek bile C öğrenebilirsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.