PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Tele Kazık

Scope
24/02/2007, 17:15
Buyrun,

Türk Telekom'un fiyat duzenlemesine gore yeni faturanizi hesaplayin.
http://www.telekazik.org/

:sus:

perlci
24/02/2007, 17:44
Daha ne tele kazıklar var, ya cep telefonlarının faturaları? onuda siteye koysalar iyi olacak.
30 dk konuş, vergilerde dail 32 YTL ,böyle bir adaletsizlik Türkiyde var başka biryerde yok. Yaw halkımız neden baş kaldırmıyor anlamıyorum. Bu sömürü düzeni nezaman son bulacak.
ADSL için durum daha vahim, ADS aldığınızda kucağınıza birde telefon veriyorlar. Telefona ihtiyacım yok diyorsun olmaz diyorlar. Bunun aylık faturası şöyle; hesaplı hat + ADSl = 48 YTL hadi buyurun burdan yakın.:kuuul:
Şimdiki düzenlemeye göre ise toplam 54 YTL. :kuuul:

Valla hak ediyoruz,daha fazlasınıda hak ediyoruz.

Scope
24/02/2007, 20:10
TT'un yapmaya calistigi tek sey, bu gune kadar yaptiklarindan anladigim, birseyler yapiyormus gibi gorunmek..

Bunun yegane ispatida modem kampanyasini sonlandirip, baglanti ucreti (neyin baglantisiysa, repartitorden dslam'e kablo cekmek icin 59 YTL para aliyorlarsa...) 'ni kaldirdilar :)

Mepring
25/02/2007, 03:53
Böyle bir çalışma mantığı olurmu ya Adamlar Baglantiyi yükseltiyoruz ayağına birde Fiyat yükseltiyorlar. Şimdide bu çıktı. kestirecem interneti kurtulacam. Cafede calissam daha ucuza geliyor.

ajnglagla
25/02/2007, 21:12
bu adresi herkese gönderdim, eminim daha bu indirim denen şeyin %25 daha pahalı anlamına geldiğini bilmeyen birçok insan vardır.
Spam olarak neler göndermiyoruz ki biraz da böyle önemli şeyler için kullanalım.

turker
25/02/2007, 21:37
ADSL için durum daha vahim, ADS aldığınızda kucağınıza birde telefon veriyorlar. Telefona ihtiyacım yok diyorsun olmaz diyorlar.
benim tek takıntım bu mecburiyet. ücretler konusunda şikayetçi değilim.