PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Hangi e-posta sağlayıcını kullanıyosunuz?

darkhorn
21/02/2007, 22:07
ben gmail'i kullanıyorum, spam filtresi çok iyi çalışıyor. hızlı, etiket sistemi var ve chat yapabiliyorum...

hus
21/02/2007, 22:16
G-Mail' den daha iyisini :p Google Apps (http://www.google.com/a/)' i kullanıyorum :) G-Mail ile kendi adresinizin mükemmel karışımı.

Bu arada spam filtresi gerçekten mükemmel. Abartıp spam mail' lerinizi bekliyorum deyip, her yerde mail adresimi verebilirim :)

darkhorn
21/02/2007, 22:23
bir de Yahoo vardı, unutmuşum.
Google Apps (http://www.google.com/a/)'tan haberim var ama hosting sağlayıcım mx kayıtlarını desteklemiyor.

Meteryus
21/02/2007, 22:46
Bence anket hazırlamak yerine direk soruyu sorsaydın daha iyi olurdu, pek çok alternatif masaüstü yazılımı da var hatta birkaç hafta öncesine kadar benim hayatımda webmail diye bir kavram yoktu, iş yerinde outllok expres, evde de tunderbird , outlook, outllok expres, inc.mail vs. adını hatırlamadığım pek çok yazılımı kullandım , hiç birinden memnun kalmadım, google kişisel mail adresimizi gmail ile kullanıma açtığından beri gmail kullanıyorum , gerçekten spam filitresi mükemmel çalışıyor, gayet memnunum.

(yeri gelmişken, yüzyıllardır devam eden spam derdimi çözen google'a şükranlarımı sunuyorum :) )

Ansugo
22/02/2007, 02:49
Yaklasik bir 50 tane eposta kutum var. Bunlardan 3-5 tanesi gmail, 1 tanesi hotmail, birkac tane yahoo, oldukca cok sayida cesitli ozel domainlerden, 1 tane de sonline'dan.

En cok kendi sagladigim birkac mail ile sonline'i kullaniyorum.

Bedava kullandiklarim icinde iki tane gmail adresini cok sik kullanirim.

Yerli hicbir yerden mail kullanmiyorum. Pop destegi olmayan seyler genelde benim icin anlamsiz oluyor.

Gunde 200 ile 1000 arasinda spam alirim. Artik spam mailleri secip silmek ortalama 0.2 ile 0.5 saniye arasinda suruyor. E-mail filtreleme filan kullanmakla ugrasmiyorum.

Ayrica benim yerime spam olarak isaretleme yapilmasindan da cok hoslanmam. Ornegin sonline mailleri tarayip viruslu ise silip virus bulundu diye mesaj gonderiyor. Bir ara mail yazip virusluyse de mail benim mailim taransin istemiyorum demistim. Oyle bir ozelligimiz yok demislerdi.

Ama ucretsiz saglayicilar arasinda en cok gmaili begeniyorum. Limit yok, pop kullanabiliyorsunuz ve web arabirimi hizli. Baska da bir begenme sebebim yok.

mrcplus
22/02/2007, 04:04
Gmail i kullanıyorum. Sebep ise hız, pop desteği ve sadeliği.

jpc
22/02/2007, 16:58
Yahoo! kullanıyorum, Yahoo! Mail Beta'nın görünümü çok hoş bana göre. Diğer sebep ise Yahoo! alışkanlığı (: .

karavanabatu
22/02/2007, 17:23
Yahoo Mail Beta biraz yavaş çalışıyor bende. Sanırım benim bilgisayardan kaynaklanıyor. Ben Yahoo ve Gmail ağırlıklı kullanıyorum. Yahoo gerçekten çok iyi bir sağlayıcı. Özellikle hotmail'e göre çok üstün bir e-mail servisi.

kurtcuk
22/02/2007, 23:54
live mail ve gmail kullanıyorum :) bir süredir live'e çok alıştım, eskiden sürekli gmail kullanırdım :)

ProJecT
23/02/2007, 00:39
Bende Oyumu Gmail e verdim , Yahoo yu Notepad olayı için Kullanıyorum

Gmail ise Hızlı ve Sanal Disk için 'Gdrive' . Tüm Dosyalarıma 134 Kb lik Gmail Drive ile ulaşabiliyorum , Ufak bir Ftp gibi gözüksede 2 Gb ;) lık Verim gözümün önünde .

sis651
23/02/2007, 22:50
Pop desteği olduğu için Gmaile geçtim önceden mynet kullanıyordum.Bir tanede hotmail var ama bir işe yaramıyor.

darkhorn
24/02/2007, 00:18
Google Gmail'le ilgili bir video (http://www.youtube.com/watch?v=uBbmiQhuAhU) hazırlamış.

cappytoi
24/02/2007, 01:02
webmail olarak yahoo kullanıyorum, genelde mail okuduğum için pek bir problem olmuyor. alışkanlık denilebilir...

che
24/02/2007, 01:34
Yahoo kullanıyorum arkadaşlarında dediği gibi alışkanlık. Ben hizmet olarak diğerlerinin bir artısını görmedim. Gmail ise google ile ilgili bir işin varsa zaten kullanmak zorunda gibi.

Orkan
24/02/2007, 02:09
Gmail bence çok iyi kişisel e-postam'dan fazla onu kullanıyorum :) Çok hızlı ve spam filtresi güzel çalışıyor sırf spam filtresi için google apps kullanabilirim.

Bunun dışında e-posta adresim yok çok fazla e-posta adresi kullanmak hoşuma gitmiyor.

SrcnCkr
24/02/2007, 09:49
Gmail'imi genelde gereksiz alanlarda ve google ile olan işlerim için (sitemap, analytics,adsense etc...) hizmetlerindne yararlanmak için kullanıyorum.

Genelde kendi sunucumun bana sağladığı e-posta adresim ile başvuru yapar, eşe dosta veririm.

Reti
12/03/2007, 11:52
hotmail, yahoo, ttnet

sis651
13/03/2007, 16:59
Gmail gibi bazı ücretsiz servisleri mail adresi isteyen bazı siteler kabul etmiyor.Neymiş; ücretli bir mail hesabınız olacakmış.