Tam Sürümünü Görmek İçin : Onlinenic hesap onaylanma???
Selamlar,
Bir hafta önce formu imzalayıp gönderdim. 2 gün sonra formun ulaştığını ancak k.kartının ön ve arka yüzünün taratılıp tekrar gönderilmesini istediler. Onuda yaptım ama hâlâ ses seda yok. Dün e-posta attım, hesabımın onaylanması için ama ne para çekilmiş nede cevap verdiler...
Başka ne yapmam gerekli.. Kaçırdığım bir nokta mı var acaba?
Saygılar
volkan12
25/02/2007, 10:37
Selamlar,
Direkt email veya msn yoluyla destek talep etmeyi deneyebilirsiniz...
bunlar yoneticilerinin adresleri:
joe [at] onlinenic.com
carrie [at] onlinenic.com
----
cs-eu [at] onlinenic.com
avrupa icin destek emaili..
veya msn & email yoluyla tomy, hugo, leon, aaron, ritta, ally veya connie ile iletisim kurmayi deneyin.. bunlar cogu destek bolumunde birkaci satista.. hepsinin emaili benzer.. isim [at] onlinenic.com seklinde...
Kredi karti Chargeback (geriodeme[islem itirazi]) cok oldugundan boyle ugrastirmalari normaldir.. Yoksa akilli insanlarin aldigi geri odemeleri karsilayamaz duruma geliyorlar.. sonra ODEP te kaydedilen domainleri satmak icin yirtinip duruyorlar..
Bide kredi karti hesaplarini onaylayan asil mudurleri baska biri sanirim direkt iletisim kurmak mumkunsuz.. yani ben basaramamistim ama bu yukarda bahsettiklerim onunla irtibat kuruyorlar..
onlinenic yoneticilerinin ve sahibinin bilgilerini gizliyor.. birkac firmalari var çinde.. teknoloji ile alakalı.. chinachannel bunlardan biri.. bazı yerlerde karşınıza çıkar onlinenic diye aratınca...
PEk saglam bir yer değil yalnız.. sorun oldugunda (ozellikle VIP uye degilseniz) zor durumlar yasamaniz soz konusu oluyor...
buyuk ISPler... cok domaini olanlar... rahatca ulasir 7-24.. cep telefonu numaralari bile veriyorlar oyle buyuk baliklara... direk ceolariyla, ilgili bolumun yoneticileriyle irtibat kurabilen firmalar var.
Simdi neden yazdim bu kadar seyi? o kadar reseller var onlinenic in.. gercekleri bilsinler...
Ayrica sistemlerine deginelim... tam bir rezalet!!! whois server muhakkak belli araliklarla kapanir.. api server ay icerisinde 1-2 kere sorun yasar... web kontrol panelinden bahsetmeye hic gerek yok aslinda.. hatalarla her reseller karsilasiyordur... her islemi yaparken karsiniza veritabani hatasi, api hatasi yada error debug mesajlari cikmasi olasidir...
turkiyede alantron var.. fena diil.. en azindan durust ve yasal is yapiyorlar... telefonla ulasmaya calistiginizda telesekreter degil gercek kisilerle gorusebiliyorsunuz fiyatlarda fahis degil... daha nolsun dimi
daha yazilabilecek cok sey var ama ilham yok :D ;)
Arkadaşımın dediklerine katılıyorum öyleki zaten sitelerinde bir yerde okumuştum özel üyeler sistemimize daha stabil bir şekilde ve sınırsız ulaşabilirler gibi. Sınırsız derken flood gibi bir korumaya sahip arka arkaya fazla kayıt yapılırsa api'den server siteyi block liste taşıyabiliyor veya bir süreliğine askıya alabiliyor. Ama bana son gönderdikleri proxy'den sonra api sistemi fena değil.
Kredi kartı onayı alırken bende uğraşmıştım kredi kartımın fotokopisini falan göndermedim ben ama 3-4 kere e-posta ile formu gönderdim en sonunda destek sistemine yazdım gece 2-3 gibi yöneticilerinden biri arayıp bir kaç soru sormuştu o şekilde onay almayı başardım :)
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Bir kaç gün önce hesap onaylandı. Aynı formu iki defa gönderdim, üstüne iki ayrı yöneticiye birden mail attım. En sonunda onay verdiler. Hatalara gelince hesaplar arası domainlerimin transferlerinde kendini gösterdi. Panelin tamamen "metin" olması benim için daha iyi. (Ancak f.f'de bazı butonlar çalışmıyor. Görünüm kötü olsada kullanımı fena değil).Aslında destekleri de iyi. Yapamadığım işlemleri belirtince kendileri yaptılar. İdare edecek gibi. Sonuçta domain satışı yapmayı düşünmüyorum.
Saygılar
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.