PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Karne Alacaklar...

JakaBo
13/06/2003, 12:51
Sevgili öğrenciler karne günü geldi çattı, bize karnelerden bahsedin.. Mesela ömer senin karne nasıl bakalım ?

Sahin
13/06/2003, 13:15
:D

Zerzevat Adam
13/06/2003, 13:31
:D

Bahsettim ICQ'da da ama herkes öğrensin tabi...

Öncelikle çok kötü bir yanım ama düzeltemiyorum: çalışamam, birşeye 5-10 dakikanın üzerinde yoğunlaşamam ama gerçekten içimden gelmiyorsa, yaratıcılıkla ilgili birşey olsa domestos yoğunluğu ;)

Hiç çalışmadan ingilizce 1. dönem 4, 2.dönem 3
Türkçe 1. dönem 3, 2.dönem 4... Fakat 2.dönem Türkçeden olduğum sınavların hepsi 2.... Dönem ödevide yoktu ama :)
Özellikle ülke konularında hep kalkıp konuştuğumdan kanâât kullanmış olsa gerek.. :) yani başka birşey olmaz herhalde :D

Resim-Beden-Müzik fasarya onlar 5

Ya şu haksızlığa çok kızıyorum kaç senelerdir oluyor bu bana, resmim güzel ama tamamlamam geçen sene 5 aldım ki bir sürü resmi yapmadım...

Bu sene 6 tane resimden 2 tanesini yaptım 85 verdi tam yapanlara 70-75 verdi eee haksızlık bu....

Eğer parayla ilgili birşey olsa gider derim fazla verdiniz ama bu eğitim herşeyi not'a bağladıkları günümüzde başka bir tekrar'ı da olmayacağı ve para gibi kazanılamayacak birşey olduğu için yani söylenmez :p

Mingitau
13/06/2003, 13:35
Benim ki hepsi pekiyi....
bi tek beslenme kismi iyi, oda dengesiz beslenme yuzunden. :D Cok abucubur gidiyo... :P