PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ücretsiz Barındırma(Hosting) Hizmeti

turker
16/02/2007, 21:38
Kişisel projesi olup geliştirme ortamı arayanlar yada okul sitesi için ücretsiz barındırma hizmeti arayanlar benimle iletişime geçebilirler.

Benden bir hesap istemeden önce kaba taslak da olsa açmayı düşündüğünüz siteyi ücretsiz hizmet veren bir yerde yayına sokarsanız veya site hakkında detaylı bir dökümanı(site bu konuyla alakalı olacak, ilerde şu eklemeler olabilir, sitenin toplam kaplayacağı alan şu kadar boyutta olur, genelde metin/grafik ağırlık bir site olacak vs.) çok büyük avantajınız olur. Böylece ne yapmak istediğinizi daha rahat anlayıp size gerekli olan hizmeti verip veremeyeceğimi belirleyebilirim. Ayrıca kendinize en az 1 adet de domain(alan adı) almış olmanız gerekli.

Bu tamamen kişisel bir girişimdir. Dolayısıyla herhangi bir firma ile bağlantısı yoktur. Hizmetin devamlılığını elimden geldiğince sağlamaya çalışacağım ancak yarın yolda giderken otobüs çarparsa aldığınız hizmet durabilir. Olur da bir gün siteniz çok fazla tutulursa ve artık sitenizin ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma gelirsem veya geliştirdiğiniz proje sunucudaki diğer siteleri bir şekilde etkilerse sadece birkez uyarırım, ardından yollarımızı ayırırız.

Verilen hizmeti kötüye kullanırsanız, benim de size her türlü kötülüğü yapmamı peşinen kabul etmiş sayılırsınız. Daha sonra boş yere ağlayıp, sızlayıp arkamdan küfür etmeyesiniz.

Ceviz.neti uzun süredir takip edenler torpillidir.

Teknik Detaylar:
CentOS
Apache 2.0.52
mod_perl
Plesk 8.01
phpMyAdmin 2.6.4-pl3
MySQL 4.1.20
PHP 4.4.2
Yüklü modüller: bcmath, bz2, calendar, ctype, curl, dba, dbx, dio, domxml, exif, ftp, gd, gettext, gmp, iconv, imap, mbstring, mysql, openssl, overload, pcre, pcre, pgsql, posix, pspell, session, shmop, sockets, standard, tokenizer, wddx, xml, xmlrpc, yp, zlib
(E-mail adedi, veri tabanı adedi, aylık bant genişliği vb. şeyleri bilerek yazmadım. sitenin büyüklüğüne göre bu limitleri belirleyeceğim.)

turker
16/05/2007, 19:15
ne güzel, demek projesi olan kendine destek de bulabiliyor. eskiden olsa yeter artık mesaj göndermeyin diye yazmam gerekirdi çoktan.

exsors
16/05/2007, 19:51
daha çok, proje veya enerji esksikliği var sanırım.

Virtuozzo
16/05/2007, 21:39
AdSense ve PR olayı popülerleşeli hosting ihtiyacı olan kimse kalmamakla beraber ortaokul-lise öğrencileri bile sunucu kiralamaya başladı.
Ayrıca kendi forumunda admin olup da kendini tatmin etmek varken çalışmak-üretime katkıda bulunmak zor geliyor zamane çocuklarına.

Mingitau
11/06/2007, 14:58
trkr abi benim procem var

turker
11/06/2007, 15:01
allah versin...

Mingitau
11/06/2007, 15:39
procesi olanlara da böyle diyosun ama cık cık cık

karflake
11/06/2007, 16:26
Kişisel projesi olup geliştirme ortamı arayanlar yada okul sitesi için ücretsiz barındırma hizmeti arayanlar benimle iletişime geçebilirler.
Bu teklif hâlâ geçerli mi?

turker
11/06/2007, 19:05
evet, konu o yüzden sabit.

sayi
11/06/2007, 19:13
J2EE hizmeti sağlayabilir misin ?

turker
11/06/2007, 19:15
ilk mesajı okuyabiliyorsun değil mi?

sayi
11/06/2007, 19:18
Daha sonradan aklıma başka birşey daha geldi, aşağıda sayacağım teknoloji sağlayabilir misin yoksa olanlarla yetinmemiz mi gerekiyor bunu mesajına eklememişsin..

J2EE, Oracle 10G, OC4J, OAS (Oracle Application Server) veya BEA Weblogic (sunucun bunları kaldırabilir mi bilmiyorum, sadece bu imkanları sağlayabilir misin onu sormak için yazıyorum.)

Bu yukarıdakiler ağır olabilir ama en azından J2EE ve Oracle 10G (elimde lisanslı sürümünün dosyaları mevcut) teknolojilerini sunucuya dahil etmen imkanların dahilinde mi ?

sayi
11/06/2007, 19:20
İlk mesajını okudum üstad ama benim söylediğim durumlarla ilgili herhangi bir not eklememişsin. (ya da ben mi göremiyorum, ya da yazdıklarından sentezleyemedim mi ?)

turker
11/06/2007, 19:43
ilk mesajda belirtilenlerin dışında ek bir destek veremem.

sayi
11/06/2007, 19:48
PHP'de iyi ama üretkenlik hızı açısından sırasıyla Ruby, Python, PHP ve Java bana göre ilk sıralarda, eğer java hizmeti de olsaydı teşvik edici olurdu ama madem böyle bir ekleme yapmıyorsunuz siz bilirsiniz tabi, cevabınız için teşekkürler.

kingofthesea
27/03/2008, 17:20
Arkadaşlar merhaba. Kendi alan adınızı host edebileceğiniz profesyonel ve ücretsiz reklamsız hosting arıyorsanız doğru yerdesiniz.
işte özellikler:
250 MB alan
100 GB Bandwidth!
Kendi domaininzi host etme imkanı (www . domaimisminiz . com)
cPanel Kontrol paneli
Limitsiz alan adı host edebilirsiniz!
500 ün üzerinde hazır web site teması
Web Site builder (3 adımda web sitenizi oluşturun)
POP3/IMP/STMP Email (5 adet)
Webmail access
24/7 FTP ile erişim
PHP,PERL, CGI
Mysql Database (5 adet)
PHPmyadmin
Ve diğer tüm standart özellikler..
tamamen bedava, reklamsız..
Not: site ingilizcedir.
site adresi: http://www.000webhost.com/32328.html