PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Virüs

@birdost@
16/02/2007, 03:56
Merhaba arkadaşlar yeni format attığım bilgisayarıma sanırım virüs bulaştı.
Bir internet sitesi ben açmadığım halde sık kullanılanlra eklenmiş.ve Silinmiyor.Her interneti açışımda bu sayfalarda açılıyor.Format atmadan nasıl düzeltebilrim.Windows bileşenlerinden interneti kaldrıdım yeniden kurdum fakat yine aynı siteler duruyor.

Bir diğeri de diğer bilgisayara da format atmıştım , format atarken iki bilgisayar arasında ağ bağlantısı kurdum ve bilgileri yedekledim.Fakat modem ayarları bozuldu.Şimdi diğer bilgisayarda internete bağlanamıyorum ayarları nasıl düzeltebilrim.Teşekkürler.

@birdost@
16/02/2007, 04:02
Arkadaşlar ayrıca bu siteler bilgisyarıma msn için smiley ararken girdiğim sitelerden bulaştı.Virüs programıda var zaten girdiğim bir iki tane yer var.Ondan da virüs bulaşıyorsa anlamadım artık.
Hangi programı önerirsiniz.

Meteryus
16/02/2007, 13:04
ilk sorununuzu muhtemelen ad-aware yada benzeri yazılımlar çözecektir, ikinci sorununuz da muhtemelen işletim sistemi ethernet driverlarını tanımadığı içindir.

@birdost@
16/02/2007, 19:52
:utangac: virüs sorununu çözdüm fakat diğeri hala devam ediyor.Şu an çalıştığım bilgisayarda bir sorun yok.Modem ayarları diğer bilgisayarda yapılmıştı.Bağlanıyor beş dakika sonra çevrimdışı bağlantıya geçiyor.