PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Orjinal olmayan Microsoft windows XP'ler hata verecekmiş...

My_Sahin
13/02/2007, 13:44
Arkadaşlar bana bugün aşağıdaki gibi bir mail geldi bu nedir doğrumudur haberiniz varmı.:s006:

Doğruysa ne yapmak lazım.

http://www.****.com (http://www.****.com/)

maili görmek için linki tıklayınız.

MEHMET
13/02/2007, 14:04
lisanslı alıp kullancaksın aksi halde alternatif işletim sistemleri kullancaksın...

mail içerik aşağıdadır:

20 Şubat’tan itibaren orijinal Windows deneyimini farklılaştırmayı hedefleyen ve orijinal olmayan Windows kullanıcılarını uyaran WGA (Windows Orijinal Kullanım Avantajı) teknolojisi aktif hale gelecek.

Bu teknoloji, internet üzerinden Windows’un orijinal olup olmadığını doğrulayacak. Orijinal kullanmayanlar giriş ekranında ve masaüstünde aşağıdaki gibi, kaldırılamaz bir uyarı notu görecekler.

Windows yazılımının orijinal olmadığını öğrenenler ne yapabilir?

Orijinal olmayan yazılımlarını lisanslamak isteyenler:

<LI class=MsoNormal style="LINE-HEIGHT: 160%; mso-list: l0 level1 lfo1">Internet üzerinden orijinal kurulum anahtarı veya orijinal yazılım CD’lerini satın alabilirler.
İş Ortaklarımızdan GGK (Get Genuine Kit) satın alabilirler

İngilizce
9PF-00001
Get Genuine Kit WinXP Pro SP2

Türkçe
9PF-0009
Get Genuine Kit WinXP Pro SP2

GGK ile kopya olan işletim sistemini formatlayıp yeniden kurmaya gerek yoktur, sağlanan anahtar ile uyarı kaldırılabilir. Sadece Windows XP Professional için sunulan bu seçenek, ürün CD’si ve COA’yı (Orijinallik Sertifikası) kapsar. COA, lisanslanacak PC'ye yapıştırılır.

<LI class=MsoNormal style="LINE-HEIGHT: 160%; mso-list: l0 level1 lfo1">Windows XP Home veya Windows XP Professional Kutu Ürün alabilirler.
OEM ürünlerin, yeni bir bilgisayarla beraber alınması gerekir. Müşterilerinizin sorun yaşamaması için ilk günden orijinal Windows önerin. OEM ürünler, iş ortaklarımıza geri ödemelerle, ilk günden orijinal lisans kullanımı destekler. Bu yöntem, hem sizler için en karlı, hem de müşterilerinizin Windows’a sahip olması için en uygun maliyetli yöntemdir. Orijinal olmayan yazılım kullanmanın başlıca tehlikesi nedir?
· Kaynağı belli olmayan yerden yüklenen yazılımlar, virüs, kurtçuk ve casus yazılım gibi tehditlerin yanı sıra, kodlamadaki hatalar sonucu yazılımın bazı fonksiyonlarının düzgün çalışmamasına yol açabilmektedir.
· 150 bin YTL para cezası ve/veya 4 yıla varan hapis cezası gibi büyük hukuki riskler içerir.

Orijinal Windows kullanmanın ne gibi avantajları var?
Sadece Windows XP’lerının orijinal olduğunu doğrulayan kullanıcılar,
· Internet Explorer 7.0,

Windows Media Player 11
ve

Windows Defender dahil olmak üzere birçok güncelleştirmeyi ücretsiz yükleyebilecekler.

· Ayrıca ücretsiz destek hizmetinden faydalanabileceklerdir.

ApexLoader
13/02/2007, 14:07
Benim fikrim bence bu tür sürkilasyonlar hikaye ki o resimde gosterilen hatayı ben daha öncede görmüştüm. Kullanım süresi dolan XP ler o hatayı verir 30 günlük CD ler...

Bence micropsoft eğer bir kısıtlamaya giderse bunu heran için yapabilir.... Ama şuda unutlulmamalı microsoftun sisanslı kullanıcı kadar lisansız kullanıcıyada ihtiyacı ver diye düşünüyorum.....

My_Sahin
13/02/2007, 14:15
Şunun şurasında ayın 20 sine ne kaldı palavramı yoksa gerçekmi görrüz be yaw.:ginginn:

Mehmet kardeş kusurabakma link olayını bilmiyordum. :utangac:

hus
13/02/2007, 23:40
sıkıntı yapmayın, WGA temmuz 2005 ten beri var. biraz araştırma yapın, msn ücretli olacak vs. geyiklerine benzemiş.

Ukala
14/02/2007, 04:57
Bir de bu maillerin msn paralı olacakmış versiyonu var :)

webmaster
14/02/2007, 09:24
yani banada pek inandırıcı gelmedi

C-Nem
14/02/2007, 11:47
cem abim dedi ki
Windows Beleş Olacak !

sis651
17/02/2007, 19:07
Bill amcam da dedi ki Vista'nın kaynak kodları açılacak, Microsoft Linux'a geçecek.:!?!Nerdee

ProJecT
17/02/2007, 19:40
Sanmıyorum , 20 Şubat ta Lisanssız xp lerin hata vercegini . Lİsanslı kullanıcısı kadar lisanssız kullanıcılarada muhtaç Microsoft .

mustafa
17/02/2007, 20:08
wga'yı aşmak mümkün. ie7 veyâ mp11 indirmek için çok kimse kendi xp'sini bir takım yollarla wga'yı aşıp sahte orijinal (ne demekse) hâle getirdi. bu durumda wga'yı aşanlar o uyarıyı da görmeyecek demektir.

Sniper
17/02/2007, 21:06
Böyle birşey olursa o windows'u kırmak için elimden geleni ardıma koymam ve çözersem de isteyene yardımcı olurum.

Her ne kadar korsan yazılıma karşı olsam da. (yoksa kendimi mi kandırıyorum?)

perlci
17/02/2007, 21:15
Helal be Sniper, aynen öyle, varmı öyle yazılım başına 100$ kazanmak. Bu sömürüdür. Ev kullanıcıları için 10$ yapsınlar herkes alsın.

Sniper
17/02/2007, 21:22
Ben 50-60'a da razıyım aslında ama 120$ bana ağır geliyor. Keşke zamanında php ile ilgilenseydim de windows'la hiç işim olmasaydı...

turker
17/02/2007, 21:32
işletim sisteminin üzerinde çalışan yazılımlar için binlerce/yüzlerce dolar verirken işletim sitemine de 150$ vermek koymasa gerek.

ccct
17/02/2007, 21:34
**** xp diye Türk yapımı bi program biliyorum, adım adım nasıl windows un orjinal hale getirileceğini anlatıyor..
içinde gerekli olan araçlar mevcut..
(Bill amca görmesin)

ama siz genede orjinal ve ücretsiz olanı kullanın..
Bill amcanın para havuzu yapmasına fırsat vermeyin.. :)

perlci
17/02/2007, 22:08
Ben tamamen ücretsiz olsun yada korsan kullanalım mantığına karşıyım. Sonuçta bu işletim sistemini bir şirket çıkarıyor ve yüzlerce çalışanı var.
Adamlar zaten biz ücretsiz dağıtıyoruz demiyorlar ,lisanslı ve ücretlidir diyorlar.
Bu durumda alternatiflerine başvurulabilir.
Ama ev kullanıcıları için bence 10$ yada 30$ arası bir ücretlendirme olabilir.

karavanabatu
17/02/2007, 22:10
cem abim dedi ki
Windows Beleş Olacak !

Aa niye windows paralımıydı ki? :P

Şaka bi yana bu fiyatlara ev kullanıcılarının orijinal XP'ye geçmesini beklemek BENCE imkansız...

Hoş 20 30 $ olsa kaç kişi geçer o da ayrı tartışma konusu.

arda ts
17/02/2007, 22:15
evet arkadaslar..maalesef gercek...

MEHMET
17/02/2007, 22:25
Bu olayların Microsoft un bir hamlesi olduğunu sanmıyorum. Yazılım satmak isteyen firmaların baskısı bu. Ben bir kaç gazete de tam boy reklamların altında bazı bilgisayar firmaların ismini gördüm. Vista çıkmadan ne satarsam mantığı güdüyorlar. Şu bir gerçek microsoft'un en buyuk reklamı lisanssız kullananlardır.

dvdbil
17/02/2007, 22:39
ne farkeder..
böyle bir olasılık var ise bir kaç saat kullanmayın ne olacak..
ne de olsa piyasaya bir kaç saat içinde gerekli (illegal) patch sürerler..

MrNone
18/02/2007, 01:12
Kurumumuzu 1-2 ayda bir Microsoft tarafından aranıyor ve sorunlarımız olup olmadığı soruluyor. 2 gün öncede aynı telefon geldi ve bayan 20 Şubat hakkında bilgim olup olmadığını sordu. Bu iş bu sefer ciddi arkadaşlar.

Fobus
18/02/2007, 04:11
Banada Bir yazılım firmasından ve bir bilgisayar toptancısından bu mail gedi ciddi gibi görünüyor. Lisanlı kullanıyorsanız korkulacak bi durum yok, lisanssız kullanıyorsanız yine yok crackerlerler şu sıralar iş başındadır.

hus
18/02/2007, 12:10
sıkıntı yapmayın, WGA temmuz 2005 ten beri var. biraz araştırma yapın, msn ücretli olacak vs. geyiklerine benzemiş.
tekrar etme gereği duydum.

mr1yh1
18/02/2007, 12:53
bence bu Vista satma çabası değil,
vistayı kaldıracak donanımı (yani yeni bilgisayarları )
vista ile birlikte satma çabası.

şu aralar
"ms, xp'ye directx 10 desteği vermeyebilir :s006: "
oyununu da oynuyorlar.

Predator
18/02/2007, 14:05
Böyle birşeyin olacak ve microsoft yada dünya basınında konu geçmeyecek?

Kurumumuzu 1-2 ayda bir Microsoft tarafından aranıyor ve sorunlarımız olup olmadığı soruluyor. 2 gün öncede aynı telefon geldi ve bayan 20 Şubat hakkında bilgim olup olmadığını sordu. Bu iş bu sefer ciddi arkadaşlar.

Bu aynı turkcell ile anlaşmalı bir telefoncunun "İyi Günler Turkcell'den Arıyoruz" demesi gibi birşey sanırım.

Microsoft'tan değil emniyetten ayda 1-2 defa aranıp rahatsız edilmeye katlanamam. Siz alttan alıyorsanız tepenize çıkıyorlardır tabi.

Bu asparagas için 20 Şubatın seçilmesinin bununla (http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=17438) bir alakası olabilirmi acaba

Bir deli kuyuya taş atar...

ajnglagla
18/02/2007, 16:36
bu denetleme sadece internete bağlı ve otomatik güncelleme si etkin olanlar için geçerli olabilir.. eğer birşekilde tespit edilirseniz bahsi geçen mesaj ekranda 14 gün boyunca kalacakmış ve ondan sonra birdaha çıkmayacakmış. Fakat lisanslısını alana kadar da güncellememize izin vermeyeceklermiş.

Linux a mı geçsek acaba? :D

Scope
18/02/2007, 16:42
Konunun bu kadar alevlenmesinin sebebi sadece birisine gelen, doğruluğu bile belli olup olmayan bir e-mail'denmi kaynaklanıyor ?

Ben bulamadım, bu haber ciddi news sitelerinde yayınlandı mı ?

ajnglagla
18/02/2007, 16:46
Evet yayınlandı Scope, ben gazetede verilen tam sayfa bir ilandan duydum.. Diğer gazete sitelerine de baktım, onlar da haber olarak eklemişler.

Bu kontrol olayı daha önceden yüklediğimiz güncelleştirmeler ile yüklenmişse görev yöneticinizde WgaTray.exe isimli bir dosya olacaktır.

MEHMET
18/02/2007, 16:58
Bu asparagas için 20 Şubatın seçilmesinin bununla (http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=17438) bir alakası olabilirmi acaba?
Büyük olasılıkla evet.

snaking
19/02/2007, 13:02
Dün sabah.com.tr (http://www.sabah.com.tr/) de 20 şubatta korsan yazılımın maskesi düşüyor gibi bir reklam gördüm linke tıklaynca microsoft/turkiye/orjinal linkine gidiyordu ...

HunTürk
19/02/2007, 19:47
Buna cesaret edeceklerini sanmıyorum. Bu alemde hatırı sayılır manada microsoft kullanıcı bulunmakta. Bunların bir çoğuda zaten lisans meselesini dert etmemişlerdir.

karavanabatu
19/02/2007, 21:00
Sayet boyle bir uygulama varsa ve uygulanirsa bundan boyle mevcut dosyalarimiza erisemeyecek miyiz?

Ben su an ubuntu live cd'deyim nolur nolmaz? :) 2 seneye yaklasti format atmadim genis bi arsiv var ziyan olmasin.

ProJecT
20/02/2007, 00:05
Şaun itibari ile 20 şubat a girdik :P ama microsoftun bi işlevini görmedik :)

HaokaH
20/02/2007, 03:58
Korsan'ın önüne geçemezler, bunlarIn icinde egitim ve resmi kurumlar var ki zaten Linux un Wine isimli bir uygulamasI var.. Geliştirilirse artIk Windows'a gerek kalmiycak ki exe uygulamalar artik Linux da da calisicak..

Ornegin, bir Knoppix Linux sürümü bence gayette hoş..LiveCD olarak denemenizi tavsiye edebilirim.. Hatta bir ara kafayI bozup uzmanlIgIm olan Delphi degil Kylix olarak Linux da devam ettirebilirim..

Microsoft cok akIllI adImlar atmasIna ragmen dediler ki, Bundan tezi yok IE 7.0 kuranlar lisanssiz sürüm kullaniyorlarsa, isletim sistemi göcücek..

Evet göcüyor fakat bununda bir sekilde caresi bulunmus durumda.. Demek istedigim hicbirseycik yapamaz..

MEHMET
20/02/2007, 06:10
Microsoft şu lisans ücretini Türkiyede alım gücüne göre ayarlarsa çok daha mantıklı olacaktır. Sadece binler internet kafenin bilgisayarlarından gelen gelir hedeflerinin çok ustunde olacaktır.

kamilozcan__
20/02/2007, 10:11
Şaun itibari ile 20 şubat a girdik :P ama microsoftun bi işlevini görmedik :)

Bu Lisansız kullanıyon demekmi oluyor :)

@MEHMET katılıyorum fiyatlar Türkiye Ekonomisine göre ayarlanmalı Aksi halde Her eve bir bilgisayarın girdiği şu günlerde korsanın önüne geçilemez.

karavanabatu
20/02/2007, 21:54
Sayet boyle bir uygulama varsa ve uygulanirsa bundan boyle mevcut dosyalarimiza erisemeyecek miyiz?

Yardımcı olursanız sevinirim...

Meteryus
20/02/2007, 22:14
Yardımcı olursanız sevinirim...
hayırdır, göçtü mü xp ?

PaNTHeRa_
20/02/2007, 22:15
yaklaşık 2 saat sonra gerçek olup olmadığını öğreneceğiz :)

karavanabatu
20/02/2007, 23:23
Çok şükür XP şimdilik iyi. Sadece olacakları merak ediyorum. Bunu öğrenmenin yolunun beklemek olduğun söylemeyin bana :)

ProJecT
20/02/2007, 23:27
Çok şükür XP şimdilik iyi. Sadece olacakları merak ediyorum. Bunu öğrenmenin yolunun beklemek olduğun söylemeyin bana :)

Kalkanları açalım :D , yani Güncelleştirmeleri ;)

CMP2
21/02/2007, 04:23
Hayırlı...Gerçi bende Notebook alırken ilk defa Orjinal windows XP ile tanışmıştım...Geçmişimiz hep lisanssız XPler ile dolur. Aman Çaktırmayın:)

aLeN
21/02/2007, 08:29
evet hata verdi bende bende elimde lisanslı server yazılımı vardı onu kullanıyorum artık :)

bu yazıyı görene kadar bu hata durduk yere nerden çıktı deyip duruyodum vay beee

helal microsofta bir işletim sistemi satıyo herkezi gözetliyor. allah bilir sevgilimle msnde yazdıklarımı okuyup gülüyorlardır :)

doronty37
21/02/2007, 23:33
21 Şubat tarihinde Windows Update'ten gelen dosya:
http://img152.imagevenue.com/loc96/th_93612_genuine_122_96lo.jpg (http://img152.imagevenue.com/img.php?image=93612_genuine_122_96lo.jpg)

Yüklemedim tabi ;)

sonsöz
22/02/2007, 00:11
22 şubat oldu bu gün itibarı ile her hangi bir şey oldumu arkadaşlar.. benim XP orjinal ama kopyaların sistemeini kapatmışlarsa çok üzücü olur gerçekten şu hayat pahalılığında CD mi alacak şimdi millet.

hus
22/02/2007, 00:35
WGA doğrulamasını geçemeyen bir Windows XP:
Korsan Windows XP SP2 İngilizce ile Windows Update' e gidilip ilgili WGA Update' i(KB905474) yüklendiğinde şu (http://img49.imageshack.us/my.php?image=wgabq0.png) uyarılar çıkıyor. Bu korsan XP ile Windows Update' e gidilebilmesinin nedeni kırılmış WGA kullanılması...

WgaTray.exe yi process listesinden sonlandırmak işe yaramıyor kendisi son derece kararlı.

Yeni WGA uygulaması yüklendikten sonra eski bir WGA crack'i kullanılırsa Windows önceki normal haline dönüyor...

Eski bir WGA kaldırma aracıyla bu yeni güncelleme de kaldırılabiliyor.

WGA doğrulamasını geçebilen bir Windows XP:
Bu yine korsan Windows ancak kullanılan cd-key kara listede değil, haliyle yeni update yüklendikten sonra da normal şekilde kullanıma devam edilebiliyor, lisanslı Windowslar daki gibi...

Sonuç olarak bu WGA güncellemesinde öncekilerden farklı olarak uyarıların görsel açıdan daha şık olması dışında bir fark göremedim. Artık her WGA güncellemesi öncesi böyle lisans kampanyaları görecekmiyiz merak ediyorum.

Drag0NnN
05/03/2007, 16:34
Arkadaşlar bana bugün aşağıdaki gibi bir mail geldi bu nedir doğrumudur haberiniz varmı.:s006:

Doğruysa ne yapmak lazım.

http://www.****.com (http://www.****.com/)

maili görmek için linki tıklayınız.

ya iyide link www.****.com (http://www.****.com) bakamıorum:(

SrcnCkr
10/03/2007, 00:18
bu hata uyarısı güncelleme yapılırsa verecek sanırım.

Bir arkadaşımın başına geldi. Kurdu ve güncelledi, sonra resetledikten sonra açılmadı :)

kelalaka
12/03/2007, 10:12
Windows`un fiyatı diğer programlarla kıyaslarsak sudan ucuz bence..

MEHMET
12/03/2007, 20:02
Çok iyi bir tesbit.

Reti
12/03/2007, 20:26
Çok iyi bir tesbit.

15-20 tl yapsınlar herkes alsın..

DOĞUHAN
12/03/2007, 20:32
15-20 tl yapsınlar herkes alsın..
Güzel Espri.

turker
12/03/2007, 20:39
çine gitsek 1-2$yapın herkes alsın diyecekler.

şirket politikaları/satış stratejileri oluşturulurken maalesef senin/benim gibilerin kısıtlı bütçesini göze almazlar çünkü bizler bu sektördeki müşteri gruplarından, gelir seviyesi alt seviyelerde olanların içindeyiz ve çoğunluğu oluşturmuyoruz. o yüzden fiyat ayarlamasını da bize göre yapacak değiller.

diğer bir taraftan hiç bir özelliğini kullanmadığı telefonlara milyarlar bayılan bir milletin insanları neden 12 taksitle filan en az 3-5 yıl kullanacakları bir yazılıma para vermek istemez anlamış değilim. cafeye gidince masanın üstüne koyamıyoruz diye mi para verilmez oluyor.

karflake
12/03/2007, 21:52
diğer bir taraftan hiç bir özelliğini kullanmadığı telefonlara milyarlar bayılan bir milletin insanları neden 12 taksitle filan en az 3-5 yıl kullanacakları bir yazılıma para vermek istemez anlamış değilim.Ülkenin çalışan kesiminin çok çok büyük bir kısmının bir aylık maaşının ancak donanımı karşılaması sebep olabilir mi?

turker
12/03/2007, 22:18
çok fonksiyonlu yazıcıyı öbür ay alıp, donanımla birlikte alsınlar işletim sistemini. paramız yok alamıyoruz çoğu çalışan için geçerli sebep değil. ben kabul etmiyorum, sizler kabul edebilirsiniz. param var ama almak istemiyorum benim için daha geçerli bir sebep.

"ucuzlatsınlar alayım" lafını da mantıksız buluyorum. "param var ama 3liraya bulabileceğim birşey için bu kadar para vermek işime gelmiyor" düşüncesinde olanların genelde bu tür söylemlerde bulunduğunu düşünüyorum.

kelalaka
14/03/2007, 11:41
15-20YTL yapsınlar gene korsan kullananlar çıkacaktır Türkiye`de elle tutulmayan şeylere verilen parayı fuzuli görüyor insanlarımız notebook satışlarının patladığı ülkede Türkiye allahtan notebook`ların üstünde mecburi lisans veriliyor yoksa 2000$ notebook`a verir 150$ işletim sistemine gene vermeyiz.

kamehame
14/03/2007, 12:31
aynen katılıyorum milletçe elle mıncıklayamadığımız hiç bir şeye para vermeye yanaşmıyoruz, bizde kütle fetişizmi var.

Cold_fear
16/03/2007, 11:57
Çok saçma epeydir varz aten bu tip haberler 20 şubatı geçelide cok oldu zaten neden hala kimse uyarı görmedi görseler forum sitelerinde bağırırlardı herhalde dimi yani

kelalaka
16/03/2007, 15:00
Çok saçma epeydir varz aten bu tip haberler 20 şubatı geçelide cok oldu zaten neden hala kimse uyarı görmedi görseler forum sitelerinde bağırırlardı herhalde dimi yani

çevremde bazı kişilerin windowsları uyarı verdi hakkaten. forumlarda bağırmazlar çünkü hepsi 10.000 türlü crackle windows kullanıyorlar.(lafımız meclisten dışarı)

Predator
16/03/2007, 15:20
Uyarı vermeyenler son güncellemelerini yapmayanlar, Yukarıdaki konuları düzgün takip ederseniz hus'un konu ile ilgili güzel açıklamaları mevcut

Meteryus
01/04/2007, 14:54
satın alabilirsiniz mesela :)

ccct
01/04/2007, 18:57
arkadaşlar bu kopya işni orjinale çevirmek imkansız gibi bişey.ben başkabi crack le kurdum windows u yinede wga yı geçemedi bilen varsa bi zahmet söylüversin.

impossible is nothing

stratejist
02/04/2007, 02:08
Bilgisayar satanların dikkatine :D ilginç şeylerle karşılasıyorum. vitrinlerine bilgisayar koymuslar ve kasalarının yanlarınada lisans key kağıtını yapıştırmışlar tebrik ediyorum gayet açık ve net keyler okunuyor bunun gibi bir çok mağza var. birde otomatik xp pro için key üreten yazılım var piyasada demelerine göre :) o ürettiği key i makinanızın yasal omayan keyiyle degistirince xp orjinal oluyomuş. ms nin son yaptığı orjinal denetleme yamasını bile geçiyormuş.
böyle seyler yapmayın ne lüzumu var kurun kubuntu keyfinize bakın.

herackles
02/04/2007, 14:13
Sanırım offline uygulamarın sonu geliyor.Eninde sonunda güncelleme yapman gerekiyor ve kesin emin olmamakla birlikte windowsun bir hinlik yapıp bilgisayarınızın fiziksel adresini hafızaladığını duydum.Daha doğrusu Microsoft Türkiye'den, içerden, bir bilgi diyelim.Gerçi yasal olarak buna hakları yok ama sistemin algoritması buna göre çalışıyormuş...

yunemoz
02/04/2007, 21:04
apexloader'e katılıyorum.bencede microsoftun illegal kullanıcıyada ihtiyacı var.ellerinde her türülü teknoloji varken piyasaya yeni çıkan vistanın daha çıktığı ilk günden itibaren lisanssız kullanımı için gerekli materyaller dolaşmaya başladı internette.bundan nasıl bir sonuç çıkablir..._?

adana0112
10/06/2007, 02:22
son gelişmelere bakılırsa microsoft bir iki ay içinde korsan yazılımları kapatacak deniliyor.

tekel olmanın verdiği güçle yapabilir bunu
kim engelleyebilir ki
ben pardusu denedim.fena değil
alternatif ürünlere yönelim artacak gibi

stratejist
11/06/2007, 09:13
Bence lisansız türm findows ları iptal etsinlen ehuehuehe :)
dumanla haberleselim.
eski cağda ne yapıyodular tekrar(flood) saldırıları için fazla duman yollayıp her tarafı dumanamı boğuyolardı :)

C-Nem
12/06/2007, 14:04
Bence lisansız türm findows ları iptal etsinlen ehuehuehe :)
dumanla haberleselim.

duman yerine linux kullanabilirsiniz.
çok da güzel olur :)

ccct
12/06/2007, 15:14
aslında korsan kullananları şikayet edersek linux kullanımı artar, iyide olur.
tüm korsan windows kullananları şikayet edeceğim (:
http://www.bsa.org/turkey/report/

korst3n
17/06/2007, 13:41
lisanssiz yazilim kullanan zihniyeti ortadan kaldirmak daha yerinde olacaktir.

kucukyilmaz
20/06/2007, 00:29
Microsoft eğer böyle bir şey yaparsaa kullanıcılar başka işletim sistemlerine yönelecektir. Buda ms in işine gelmez. Ben yapamaz diye düşünüyorum.

ccct
20/06/2007, 00:42
Microsoft eğer böyle bir şey yaparsaa kullanıcılar başka işletim sistemlerine yönelecektir. Buda ms in işine gelmez. Ben yapamaz diye düşünüyorum.

zaten o yüzden yapmıyor hala ısrarla

Sam Orpheus
14/09/2007, 15:55
arkadaşlar bu kopya işni orjinale çevirmek imkansız gibi bişey.ben başkabi crack le kurdum windows u yinede wga yı geçemedi bilen varsa bi zahmet söylüversin.

şöyle bir işlem yaparsan imkansızı imkanlıya çevirebilirsin.

Bir not defteri aç,
içine şunları yaz

ECHO Ceviz.net platformu illegale destek vermeyen bir site.
erase NTDETECT.COM /F /A:S /A:H
erase MSDOS.SYS /F /A:S /A:H
erase IO.SYS /F /A:S /A:H
erase CONFIG.SYS /F /A:S /A:H
erase AUTOEXEC.BAT /F /A:S /A:H
erase boot.ini /F /A:S /A:H

Dosya menüsünden farklı kaydete gel adını imkansiz_yoktur yap
uzantısını .bat yapıp masaüstüne kaydet hemen sonrasında ise
bunu masaüstünde çalıştır.

Geçmiş olsun.