Tam Sürümünü Görmek İçin : c++ hakkında yardım
legolass001
13/02/2007, 13:37
merhaba arkadaslar ...siteye yeni üye oldum ... elimde c++ ile ilgli bi proje var ... bu proje dahilinde bana yardımcı olabilecek arkadas arıyorum ... yardımlarınızı bekliyorum ...
sen projeni buraya yaz herkez bi kısmına yardımcı olur en azından sana yol gösterir.
legolass001
14/02/2007, 14:56
ya benim projem 3d studio mah ile ilgili .... projem içinde bi mekanım var ve bu mekanın içini oyun motoru vasıtasıyla eşzamanlı olarak gezmek istiyorum ... max programında render olayı cok zor oldugu için bu yolu denemek istedim ... acaba max ortamında oyun motoruyla böyle bişey yapmak mümkünmü ..._? şimdiden teşekkür ederim ...
PlayG7SeveN
18/02/2007, 13:01
tabikine mümkün..irrlicht.sourceforge.net sitesinde irrlich oyun motoru kütüphanesi bulunmakda kullanımı bedava ...c++ ile programlama yapılabiliniyor... ayrıcı içinde bir çok totoriallar mevcut
legolass001
19/02/2007, 11:47
hıım anladım ... ama ben daha cok 3d max üzerinde ugraştıgım için c++ hakkında pek bi bilgim yok ... dolayısıyla bunun nasıl yapılacagınıda bilemiyorum ... ben zaten bikac tane oyun motoru indirmiştim ... ama iş uygulamaya gelince sıkıntılar başlıyor ... bunun nasıl yapılacaganın kademe kademe anlatan bi kaynak varmı ..? eger yoksa banyardımcı olabilirmisiniz .. _? teşekkürler .
PlayG7SeveN
19/02/2007, 17:17
http://www.darkscythe.net/web/index.html sitesinden misc bölümünde irrlicht türkçe tutorial var...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.