Tam Sürümünü Görmek İçin : Önemli:Restorator & Resource hacker win16 dos uygulamaları
omerosmanoglu
10/06/2003, 09:08
Bir win16 uygulamayı türkçeleştirmem lazım, Resource Hacker'ın yaptığı gibi. win32 değilde dos uygulamasını türkçeleştirmek için hangi programı tavsiye edersiniz.
Normal hex editorleri deneyebilirsin, exescope'u deneyebilirsin.
:cool:
omerosmanoglu
13/06/2003, 18:13
Orjinal mesajı gönderen ASA
Normal hex editorleri deneyebilirsin, exescope'u deneyebilirsin.
:cool:
Teşekkürler asa exescope 6.30 versiyonunu bulup kurdum ama oda ResourceHacker3.04 gibi win32 uygulamalarını değiştirebiliyor win16 uygulamalarını açamıyor açmak istediğimde "Not 32 Bir PE format nor 16 Bit NE format" diye bir hata mesajı veriyor.
Belki eski versiyonlarında yapıyordur ama eski versiyonlarını bulamadım.
Exescope'nin win16 versiyonu elinde varsa mail atarmısın. omerosmanoglu@hotmail.com
selami_32
19/04/2004, 16:57
küccükken visual c++ 1.0 ile gelen bi program vardı bak arsivimde bulursam sana göndereceğim ya da visual c++ 6.0 ile 16 bit exe'leri de resource olarak açarsan (nt tabanlı işletim sisteminde) içini değiştirebiliyorsun. saygılar
selami_32
22/04/2004, 10:52
programın adı appstudio bi arttır belki bulursun saygılar
Bir win16 uygulamayı türkçeleştirmem lazım, Resource Hacker'ın yaptığı gibi. win32 değilde dos uygulamasını türkçeleştirmek için hangi programı tavsiye edersiniz.
Teee küçüklüğümde "pctools" diye bir program vardı. DOS ortamında programların içine girip Türkçeye çeviriyorduk. GWbasic zamanlarından bahsediyorum hatta gwbasic'in arayüzünü Türkçeleştirmiştik. Bir arama motorundan ismi ile ara istersen. İşine yarayabilir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.