Tam Sürümünü Görmek İçin : windows sp2 de bir sorunum var
merhaba arkadaşlar ben windows sp2 li kullanıyorum dh doğrusu sorunlarımdan dolyı kurmak zorunda kaldım sp2 liyi ama sorunum şu sp2 li windowsu kuruyorum ilk kurdumda sorunsuz taş gibi calışıyor ama makinayı sadece 1 kere kapattın sonra bir acıyorum masaustu keldi zaman sadece mause oynuyor onun dışında windows otomatikmen donuyor ha diceksiniz programlarından doalyı olabilir hicbir program kurmim sdece driverleri kurim yine oluyor .. :aglama: acaba bu sorunu nasıl cözebilirinm yardımlarınızı bekliyorum
SAYGILAR...
CPU yada ekran kartı fanları ile ilgili sorun olmasın? Bunu daha önce tartışmıştık, ara istersen
ApexLoader
01/02/2007, 00:28
Güvenli moddan aç F8 tuşu ile eterneti devre dışı bırak Windowsu yeniden başlat benimde başıma gelmişti ama umarım sorunun driverdir çünki milyonlarca sorunu olan bir işletim sistemi :)
uncerone
20/11/2007, 10:11
merhabalar aynı sorun bended var ben heleki hicbir driver kurmim yine yapıyor dıpdızlak bir windowsu kurim masa üstü gelsin sonra kapatim 5 dk snra yine makinayı aciyim masa üstü geliyor ama hicbirşeye tıklanmıor ve bu sorunu cözmem lazım nasıl cözerim acbaa
hardiski format atip tekrar kurmayi deneyin..bence sizin tek sorun harddisk.onunda format sonrasi duzelecegini saniyorum.
mustaine
29/11/2007, 02:17
Problem yaşayan arkadaşlara bir sorum var. Masaüstündeki simgelere sağ tıkladığınızda gelmesi gereken pop-up menü için uzun süre bekliyor musunuz?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.