Tam Sürümünü Görmek İçin : exe indirme sorunu
yarkanavci
30/01/2007, 22:49
arkadaşlar bilgisayarımda bi sorum mu var anlamadım ne zaman exe uzantılı bi dosya indirmeye kalksam bilgisayar hata veriyor ve açılıp kapanıyor.lütfen bilen varsa bi yardım etsin...
İndirmeye Çalıştıgın zamanmı yoksa indirdikden sonra çalıştırıncamı ?
Mesela farklı Dosyalar indirince böyle hata veriyormu ?
Örnegin rar , zip fln
Antivirüs programı kullanıyorsan bu engelliyor olabilir.
yarkanavci
31/01/2007, 22:14
tam indirmeye başlıyor bilgisayar hata verip kapanıyor.Yani indiremiyorum.Konuyla alakalı forum sitelerine bakıyım diyorum.Siteye giriyorum.hemen kapanıyor.Exe li bi şey gördümü hemen bilgisayar kapanıyor.Nasıl bir şey anlamadım...
cagataysay
02/02/2007, 11:25
tam indirmeye başlıyor bilgisayar hata verip kapanıyor.Yani indiremiyorum.Konuyla alakalı forum sitelerine bakıyım diyorum.Siteye giriyorum.hemen kapanıyor.Exe li bi şey gördümü hemen bilgisayar kapanıyor.Nasıl bir şey anlamadım...
Bunun sebebi kesinlikle kullandığın antivirüs programından olmalı. Bendede böyle olmuştu. Hatırladığım kadarıyla pc kapanıp açılıyo ve karşına mavi bir ekran çıkıyor sonucunda ingilizce cümleler var. Antivirüs programını o ece dosyasını indirirken pasif hale getirdim. Ve sorun ortadan kalktı. Karspersky kullanıyorum. Bi bak bakalım eğerki sorun bu değilse yaz buraya bakalım gene..!
yarkanavci
02/02/2007, 11:57
kardesim Allah senden razı olsun.Allah tuttugunu altınetsin sorun filan kalmadı .Teşekürler...
cagataysay
02/02/2007, 14:29
kardesim Allah senden razı olsun.Allah tuttugunu altınetsin sorun filan kalmadı .Teşekürler...
Rica ederim. Kolay gelsin..!
tresbien
01/03/2007, 11:06
ya bende aynı sorundan muzdaribim.exe uzantılı dosyalar ı indiremiyorum.antivirüs programını pasifize etmekten bahsetmişsiniz.nasıl yapıcam bunu?ben mcafee stinger avert ile panda antivirüs 2007 i kullanıyorum.acil yardım...şimdiden teşekkürler..
Komple Kapatmanız lazım Programı .
kıllanıcı
26/04/2008, 08:57
arkadaslar bende antivirüs programı falan yok ama yine sorun devam ediyor sadece exe lerde var zip li dosyaları falan rahatlıkla indiriyor ve artık bundan kurtulmam lazım :aglama:
kıllanıcı
26/04/2008, 08:59
kusura bakmayın arkadaslar şimdiden teşekkürler
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.