PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Sifreli Kullancı Hesabı Altındaki Bilgileri Kurtarma

ibmcos
28/01/2007, 21:22
Merhaba arkadaslar benim sorunum ile igili konuyu göremedim veya atladım.eger altadım ise herkesten ozur diliyorum.
Benim problemim iki tane xp işletim sistemine sahiptim ve gecen gun öncelikli kullandığım işletim sistemini açtığımda DOS modunda sistemte bir hata olustugunu ve Windows Cd'sini takıp repair ile kurtamamı gerektiğini söyledi.Bu islemi yaptım fakat hic bir şeye yaramadı.:aglama:
işin kötü tarafı kullacı hesabım şifreli diger işletim sistemim ile belegelerimi kurtaramıyorum.Hesabı açmaya çalıştığım da hata veriyor.Acaba klasördeki dökümanlarımı kurtara bilirmiyim birde orada ki metacafe ait videolarım nereye kopyaladını bilmiyorum orada olma olasılığı var mı?
herkese ilgisinde dolayı çok tessekkur ediyorum.....

AhmetBSD
29/01/2007, 13:04
knoppix yada cd den calisan dier live cd lerden birini baska bi bilgisayarda indir cd ye bas tak bilgisayara boot et disklerini gorur ondan sonra belgelerini ister cd ye al ister baska bi diske yedek al bukadar genis biriysen diskini sok baska bi makineye tak ordan al :)

.:::$3R$3R1:::.
29/01/2007, 14:53
ewt arkadaşımın dediğine katılıyorum :)

izon
03/02/2007, 02:03
eğer çift diskin varsa $uanda mevcut harddiskini ikinci disk olarak göster. diğerini birinci olarak göster. otomatikmen dü$üyor(du) $ifre sorunsalı ortadan kalkıyor

HaokaH
03/02/2007, 02:28
knoppix yada cd den calisan dier live cd lerden birini baska bi bilgisayarda indir cd ye bas tak bilgisayara boot et disklerini gorur ondan sonra belgelerini ister cd ye al ister baska bi diske yedek al bukadar genis biriysen diskini sok baska bi makineye tak ordan al :)

Evet direk hdda olarak görüyor Knoppix, ayrica usb bellekleride direk taniyor.. bilgilerini bu sekilde de kurtarabilirsin.. Ayrica Güvenlik Modunda acilirsa ki acilma ihtimali var, denedin mi bilmiyorum.. O sekilde de almaya calisabilirsin..

ibmcos
04/02/2007, 18:29
arkadaslar tesekkur edıyorum bilgileriniz icin.sistemden bahsetmediğim içinde özür diliyorum.bilgisayarıö notebook su an için HD'si sökmem imkansız.XP' içinde yok ben üzerine kurayım yok ben eski bilgilerime kavuşayım sanırım yok.