Tam Sürümünü Görmek İçin : sinirsiz trafik we alan kaca olur
arkadaşlar sınırsız trafik ve web alanı araştırdım ama bulamadım ancak kiralamakla oluyo oda çok pahalı bildiğiniz bir adres varsa paylaşırmısınız özellikle tr den
alan ve bant genişliği SINIRSIZ diye birşey olmasi mumkun degil sanirim..
ancak yuksek limiler vaad edilebilir..
bunun disinda basliktaki WE yazisini degistirsek iyi olacak,
Sniper amcam kiziyor.
alan ve bant genişliği SINIRSIZ diye birşey olmasi mumkun degil sanirim...
Anlatım bozukluğu var:) Hem kesinlik hem ihtimal bir arada.:hey: :p
Anlatım bozukluğu var:) Hem kesinlik hem ihtimal bir arada.:hey: :p
Sandıgım olay, alan adı ve bant genişliğinin mümkün olmaması.
Ayrıca 1. cümlenin sonunda nokta koymamışsın. Noktalama işareti hatası.
:hey: :hey:
cappytoi
26/01/2007, 15:00
böyle firma kalmadı pek, eğer çok fazla alan ve trafiğe ihtiyacın varsa, kendi serverını almalısın.
rootbalans
26/01/2007, 15:04
Ne kadar sınırsız?
Scorpion
26/01/2007, 16:44
Ne kadar sınırsız?
hdd kadar sınırsız :kuuul:
astronot
26/01/2007, 19:00
böyle firma kalmadı pek, eğer çok fazla alan ve trafiğe ihtiyacın varsa, kendi serverını almalısın.
önce varmıydı ?örnek verebilirmisin:hey:
cappytoi
26/01/2007, 20:09
vardı, hatta bir türk firması vardı. adını tam hatırlamıyorum dreamturk mü dreamweb mi öyle bir şeydi. tabi hizmette sınırsızlık anlayışları hiçlikten öteye gidemiyordu. bu olabilir.
http://www.dreamturk.com/hosting.shtml
şimdi de var böyle firmalar. ama gerçekçi değil bu tip şeyler. biraz abartınca kullanımı , kapatıverirler.
Meteryus
26/01/2007, 21:19
Sınırsız alan vadeden başka bir Türk firması daha hatırlıyorum, bu firmanın çalışanlarından biri ile konuştuğumda sınırsız alan yazan paketlerin 1GB olduğunu , pek çok sınırsız alan kullanıcısının ise bu limite ulaşmaya çok uzak olduğunu söylemişti, hatta çoğu sınızsız pakette kullanılan kotalar 50MB altındaymış.
bilgi üretiminin aritmetik, HDD kapasite artışının ise geometrik olarak artması ile SERVER lerin HDD doldurmak her gecen gün zorlaşıyor.
cappytoi
26/01/2007, 21:31
yine de kullanıcıyı uyarmadan "sınırsız" demenin etik olmadığını düşünüyorum.
turkticaretinde sınırsız alan paketleri var.
https://www.turkticaret.net/siberhosting/webhosting_unlimited.php
Professional
26/01/2007, 22:18
" Aylık 4 GB trafik " diyor ?
Yani sınırsız alanı verirler. Ama Bant'ı çaktırmadan sınırlarlar. Burda araştırılması gereken aslında, hardiskten daha önemli olan Aylık Bant'dır. (bana göre)
www.Dreamhost.com (http://www.dreamhost.com/hosting.html) adresinde, GB'larla Hardisk, Terabyte'larla Bant veriyorlar. Tabi onlarında sınırsız gibi görünen paketi, daha sonradan sınırlandırılabiliniyor. (İşlemci kullanım gücü vs.)
Ayrıca Türk Ticaret çalışılması gereken Türkiyedeki en son firmalardan birisi. Kesinlikle tavsiye edilmez. :iih:
turkticaretinde sınırsız alan paketleri var.
https://www.turkticaret.net/siberhosting/webhosting_unlimited.php
" Aylık 4 GB trafik " diyor ?
Yani sınırsız alanı verirler. Ama Bant'ı çaktırmadan sınırlarlar. Burda araştırılması gereken aslında, hardiskten daha önemli olan Aylık Bant'dır. (bana göre)
www.Dreamhost.com (http://www.dreamhost.com/hosting.html) adresinde, GB'larla Hardisk, Terabyte'larla Bant veriyorlar. Tabi onlarında sınırsız gibi görünen paketi, daha sonradan sınırlandırılabiliniyor. (İşlemci kullanım gücü vs.)
Ayrıca Türk Ticaret çalışılması gereken Türkiyedeki en son firmalardan birisi. Kesinlikle tavsiye edilmez. :iih:
tavsiye etmedim ben zaten,
bir sinirsiz alan ornegi verdim, elbette guven olmaz hicbirine :)
resim yükleme sistemi için bu arama tarama işine girdim şuan 1.5 gb alan ve sınırsız trafik var türk ticaretle görüştüm ve aylık 4 gb trafiği aşarsam aştığım her 1 gb için 9 ytl ödermişim sınırsız bir sistem vermiyorlar, şuan sistemde 1000 e yakın resim var ve 8 gb Bandwidth kullanımı ocak ayı için 8 gb bu siteyi taşımak için daha uygun bir server arayışındayım fakat sınırsız bir trafik vermiyorlar
AhmetBSD
28/01/2007, 13:31
sinirsiz alan sinirsiz trafik aylik 500 $ + KDV 1 yillik sözleşme şartı
sinirsiz trafik veren host bulmak zor.
Dedicated veya VPS almak daha avantajli gibi..
her server kendine göre bir politika çizmiş sınırsız derken 60 gb yeter sanırım yani sonsuz bir olasılık yok
cappytoi
28/01/2007, 18:19
sınırsız trafik yerine 100-200gb trafik veren yerleri dene. bunları doldurmaya başlarsan zaten kendine bir server alma vaktin gelmiş demektir.
sınırsız ı ne yapacaksın ki bi kaç gb lik al zaten o gb ye bile ulaşacağını sanmıyorum
kucukyilmaz
08/02/2007, 00:10
Bu sınırsız alan olayında sanırım Türkticaret.net size belirli bir kota koyuyor 100 mb gibi ve siz aştıkça adamlara bildiriyorsunuz hoş Türkticaretin teknik destek hattından da bir fayda göremedim ben ama eskiden hızlı bir şekilde cevap veriyorlardı ama artık yok.. Tabi ben domain ile böyle sıkıntılar yaşadım ama sunucu olaylarını bilmiyorum...
Turkticaret.net te bir tane domainim kaldı onuda kurtardığım zaman çok rahatlıcam.
adamlar artık domates salatalık satmaya başlıcak siteden çok cıvıttılar.
işlemler çok yavaş geçende dns değişikliği 25 saatte gerçekleşti :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.