Tam Sürümünü Görmek İçin : irc.superonline.com #ceviz - gecici toplanti
forumdaki su anda isi olmayan arkadaslar gelse biraz muhabbet etsek?
kanaldayim...
Çakya Muni
30/05/2003, 15:24
bişi desem ttnet kullanıcıları da düşünülüp superonline serveri dışındaki bi serverda bir kanal açılsa olmas mı :(
ben bu kadar uyuz bir irc server gormedim hayatimda...
izninizle protesto ediyor ve bir kere daha baglanmiyorum...
kismecikler yok,yolu mu sasirdim acaba?
irc.superonline.com #ceviz ?:confused:
haksızlık bu :uff:
ben irc toplantisi olsun istemistim ya :aglama:
sonra superonline giremiyorum ben ve bi sürü ttnet li
ben irc.sohbeci.com #ceviz i tafsiye ediyorum herkez girebilir
bide saat ve tarih belirtelim bence herkez gelebilsin
arkadaslar oncelikle ceviz.net in resmi irc sunucusu ve kanalinin irc.freenode.net #ceviz oldugunu hatirlatayim...
Superonline konusuna gelince, birincisi sunucuya ilk baglanildiginda gelen operator mesajlarinin tarzini hic mi hic begenmedim...
ikincisi nick register etmek icin kullandiklari yontem sinirime dokundu.
ucuncusu nickimi register etmedigimde sunucunun surekli gonderdigi register edin mesajlari, ve nickim tek oldugu halde guest moduna gecirmesine cok sinir oldum...
Sonuncusu ise sol'in ttnet abonelrine uyguladigi, tek amaci bakin biz tepki koyuyoruz tadindaki gostermelik ban olayi...
Bunun disinda su dakika itibari ile irc.superonline.com da yasadigim lag problemini freenode da yasamiyorum...
Bırısı hayrına msn tarzı bı uygulama yazssada bızde kullanıcılar olarak cevızdekı gelısmelerden anında haberdar olsak..
Hanı soyle system trayda sureklı aktıf olacak ve bı gelısme oldugunda (yenı mesaj, ozek mesaj vs..) ufak bı popup ıle bızı haberdar edıcek..
Hatta resmı cevız net kanalına baglanıp kımler var kımler yok dıye bı baksa da hıc fena olmaz :)
ya raist olm bizim server hani irc kuracaktıkya irc.ceviz.net yapalım orda bir tane
Guzel karde$lerim,
irc.e-kolay.com dedik, adminiz orada dedik, bir ariza cikmaz, kapilarimiz herkese acik, kontorlu irc sunucusu degiliz, killigina gicikligina hicbir ISP'yi banlamayiz, kanallarimizi, yetkileri satmayiz, GNU insanlariyiz dedik, anlatamadik ki...
:cool:
kurariz abicim.. 13'unden sonra bosum
13' u cumaya geliyor, kendinize dikkat edin :D
Ali Sarı
09/06/2003, 23:29
Nerdesiniz şu an onu söyleyin :) Hepsini tek tek kontrol etmeyelim :P
Zerzevat Adam
10/06/2003, 01:10
13.'de oradayım...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.