Tam Sürümünü Görmek İçin : "Internet Explorer 7 Türkçe" Kurulum Sorunu
Milletperver
17/01/2007, 15:05
Ben lisanslı bir "Microsoft Windows XP Media Center Edition Version 2002 Service Pack 2" kullanıcısıyım. Internet Explorer 7 Türkçe'yi indirip kurmak istediğimde "Bu yükleme, işletim sisteminizin geçerli dilini desteklemiyor." uyarısıyla karşılaştım ve kurulum gerçekleşmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sanırsam Media Centerin İngilizce olarak kurulmuş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bu arada hemen Türkçe benim işletim sistemi diyebilirsiniz. Ama değil. Benim şuana kadar rastladığım tüm media center sürümün yanında türkçeleştirmek için yamayı CD içerisinde veriyorlar. (ki muheemelende PC nizi EXPERden almışsınızdır)
Milletperver
17/01/2007, 15:56
Sanırsam Media Centerin İngilizce olarak kurulmuş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bu arada hemen Türkçe benim işletim sistemi diyebilirsiniz. Ama değil. Benim şuana kadar rastladığım tüm media center sürümün yanında türkçeleştirmek için yamayı CD içerisinde veriyorlar. (ki muheemelende PC nizi EXPERden almışsınızdır)
Bütün tahminleriniz ne yazık ki doğru (eXper dahil). Anlaşılan ya İngilizce sürümü kuracağım ya da IE6'ya devam!
NOT: Hızlı cevabınız için de çok çok teşekkürler...
Bütün tahminleriniz ne yazık ki doğru (eXper dahil). Anlaşılan ya İngilizce sürümü kuracağım ya da IE6'ya devam!
NOT: Hızlı cevabınız için de çok çok teşekkürler...
Ben ingilizce sürümü kurdum. Bence sizde ingilizce kurun. Pek yakın zamanda bunun için bir çözüm üretir MS
kesin çözümü aşağıdaki satırlarda veriyorum kolay gelsin.
(IE7-WindowsXP-x86-enu.exe) ie 7 ingilizce sürümü yükleyin ve kurun
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=9AE91EBE-3385-447C-8A30-081805B2F90B&displaylang=en
(IE7MUI-x86-enu.exe) sonra ie7 dil paketini yükleyin kurun
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=BF56C11A-1713-43E0-BDF4-4B5737474AE4&displaylang=en
her iki kurulumda da yeniden başlatmaları yerine getirdikten sonra ie7 tr emrinizde.
ugurselvili9
14/04/2008, 20:03
kanka ben yükledim sorun olmadı ben sana atim msn den olur mu?_ ya da sana programı verim_?:hey:msn mi verim beni ekle atim sana (babam_u_g@hotmaill.com)okey!sorun yok !
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.