Tam Sürümünü Görmek İçin : Service Unavailable sorunu nasıl çözülür?
Service Unavailable sorunu nasıl çözülür?
http://208.109.208.183/ (http://208.109.208.183/)
Arkadaşlar yeni bir tane daha dedicated server aldım fakat böyle bir sorun ile karşılaşıyorum.
İnternetten araştırmalar yaptım. Ancak hala çözüm bulamadım. yeni site ekleyince, eklediğim sitelerde de aynı sorunu yapıyor.
Aplication pool ile ilgili bir sorunmuş ve iis 6 da çıkmış. sp 1 i tekrar yükleyip çözenler olmuş ama benimkinde çözülemiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kimse çözümü bilmiyormu?
yardımcı olun lütfen ya. çok zor durumdayım. kaç gündür bu sorun ile uğraşıyorum.
Aldığın Yer Teknik Destek Vermiyormu?
İlet Düzeltsinler.
+
Yazılım Konusunda Destekleri Yoksa Bu Kurulum Hatası Sonuçta.
IIS' de Pool Stop etmiştir. Pool u iyi düzenle yüklenme sonucunda refresh süreleri fln iyi ayarla çalışır
AhmetBSD
18/01/2007, 22:08
plesk kullaniyorsan cozulmes
pleski windowsda kullanip uzerine asp ve asp.net haricinde diyer isapi leri calistiriyor isen ornek php hiic cozulmez
iis uctugu zaman event viewer a bakarsan hata mesajlarindan sorunu cozebilirsin bi baska cozum hosting setup > da php modulunu yuklerken isapi mod da calistirmayi sec..
hata olasiligini dusurur
valla ahmet arkadaşın dediği gibi plesk kullanıyordum. ne yaptıysam çözemedim. hosting firması da herhangi bir yanıt vermedi. Bende firmanın re-privison diye bir özelliği var. serverdaki herşeyi ilk haline getiriyor.
o özelliği kullandım. herşeyi silip tekrar kurdum. bu sefer sorunsuz çalıştı.
yardımlarınız için tekrar teşekkürler
Bu sorunu birçok sebepten verebilir , application pool , permisson ayarlari v.s , az once kontrol ettim sorunu çözmüşsün galiba , saygılarımla :D
AhmetBSD
25/01/2007, 04:57
malum windows.. event viewer dan anlayabilirsin ancak iis nin neden hata verdiğini muhtemelende iis de php perl gibi dilleri calistirdiğin icin dir destekliyor evet? ama bole destekliyor..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.