Tam Sürümünü Görmek İçin : Print sorunu
nercan07
16/01/2007, 15:07
Bir bilgisayara bağlı (usb) bir yazıcı var bilgisayarda win xp pro yüklü bütün güncelleştirmeleri tam.
Bu yazıcıdan microsoft outlook dışında heryerden çıktı alabiliyorum.
Fakat outlook ta bir iletiyi yazdırmak istediğimde file yazdır dediğimde yazıcı klasörü gelmiyor araç çubuğundan yazdır dediğimde de hiç bir olay gerçekleşmiyor.
Office yeniden kurdum yazıcıyı kaldırp yeniden tanıttım ama sorun çözülmedi.
Sistem Geri Yükleme ile bu sorunu çözebileceğimi düşünmüştüm ama bilgisayarın sistem geri yüklemesi kapalı yardımcı olursanız sevinirim
Predator
16/01/2007, 15:32
Herhangi bir hata mesajı almadığın için birşey söylemek zor, office paketini kurduktan sonra office güncellemelerinide yapmayı denermisin?
nercan07
16/01/2007, 16:52
Aslında office de bir sorun olmadığını düşünüyorum yani excel word ... den gönderebiliyorum sadece outlook ta böyle bir problem var+ office güncelleştirmelerini de yaptım hatta daha önce blg de office small busines 2000 vardı o varken bu sorun meydana geldi bende office 2003 kurdum.
Güncelleştirme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum aslında donanımsal bir şey de yok yani hep bu tuaf sorunlar beni bulur :)
Aslında office de bir sorun olmadığını düşünüyorum yani excel word ... den gönderebiliyorum sadece outlook ta böyle bir problem var+ office güncelleştirmelerini de yaptım hatta daha önce blg de office small busines 2000 vardı o varken bu sorun meydana geldi bende office 2003 kurdum.
Güncelleştirme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum aslında donanımsal bir şey de yok yani hep bu tuaf sorunlar beni bulur :)
merhaba Eğer dediklerini gerçekten yaptıysan bir sorun olmaması lazım ama yinede aklıma gelen :
C:\windows\system32\spool\PRINTERS dizinindeki var ise tüm dökümleri sil.
Görev Yöneticisinden spoolsv.exe 'yi sonlandırdıktan sonra
Pc'yi kapatıp aç
Daha sonra:
Outlook --> Sayfa Yapısı --> Yazdırma Stilleri tanımlamasında varolan tüm tanımlamaları Sıfırla ile öndeğer ayarına getir. ve stil tanımlarını kontrol et bir sorun varmı diye, Yazıcı A4'tür tanımlamada A3 gösteriyordur vs...
nercan07
17/01/2007, 13:20
Söylediklerini yaptım ama değişen birşey yok söylemeyi atladığım bir nokta daha var baskı önizleme seçeneğini tıklayamıyorum. Yani baskı önizleme de yapamıyorum
Predator
17/01/2007, 14:12
O zaman sistemin kurulu bir yazıcı göremiyor diğer programlardan çıktı alabilmen çok enteresan, Dediğin gibi düzgün kaldırıp yeniden yükleyemiyorsun yada.
Sorun tamamen atladığın birşeyden kaynaklanıyor.
nercan07
19/01/2007, 09:46
kaldırmaktan kastın office ise office ile ilgili bütün kayıtları siliyorum.Ama regedit de bişey var mı?
Predator
20/01/2007, 18:45
spesifik bir hata mesajı almadığın sürece gördüğümüz semptomlarla sorununun kesin bir çözümü için tafsiye veremeyeceğiz herhalde :aglama:
nercan07
22/01/2007, 17:27
Formatlamaktan başka çare kalmadı
Yardımlarınız için çok teşekkürler
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.