Tam Sürümünü Görmek İçin : Allah eksiltmesin.
Şu anda forumda 10 kayıtlı üye ve 3 misafir var. | Şu ana kadar ki en yüksek ziyaretçi sayısı 32 (12-12-2002 - 17:36.)
acemi5 , Bozo , ee++ , JakaBo , mkarabulut , muharrem_tac , p4r4h4t , redial
Ya bol bol yönetici var ceviz.net'te yada yöneticiden başka siteyi dolaşan yok :p
Baksanıza aranızda ne kötü sırıtıyorum :D
Siz boyle bir ana tesaduf etmis olabilir misiniz?
Ben esprisini yaptım, tabiki değil :)
Bakın bir tesadüftür ki daha bu mesajı yazdıktan 2-3 dakika sonra tüm yöneticiler forumu terketmiş olmalı :)
Şu anda forumda 5 kayıtlı üye ve 5 misafir var. | Şu ana kadar ki en yüksek ziyaretçi sayısı 32 (12-12-2002 - 17:36.)
hardndark , JakaBo , realperest , _insan_
@Jakabo;
Dikkat edersen 2 ki$i kayip, onlar da gorunmez modda dolanan userlardir, demek ki yalniz degilsin :)
Hem misafirleri adamdan saymiyor musun bakayim, cok ayip cok! :p
:cool:
Zerzevat Adam
28/05/2003, 20:12
Hazır öyle çok yönetici var bende olayım
yok yok şaka şaka ben biraz daha pişeyim
muharrem_tac
29/05/2003, 01:44
Ömer yönetici adayıysan oyum sana.
Scorpion
29/05/2003, 02:31
Butun yöneticiler buraya bişiler yazıyoda diğerleri pek takmıyo galiba bizi :)
niye bilmiyorum ama ben hep kendi kendime şu 32 yi geçme yarışındayım tanıdıgım herkeze söylüyom yüzüme karşı tamam hemen diyolar ama hiç üye olduklarını görmedim
Geçen gün şu kesintilerden önce 30'u gördüm yine :)
Ne diyelim Allah eksiltmesin :)
Arşivleri karıştırırken rastladım. 3 senede ne kadar yol kat etmiş ceviz.
Yine ne diyelim, Allah eksiltmesin :)
Forumda: 645 (33 kayıtlı ve 612 ziyaretçi var)
Sitede en çok 1,038 kişi online oldu, Tarih: 04/05/2006 Saat: 18:58.
JakaBo , acemi , aLeN , arke , builder , Büyüteç , calvados , captainzap , Casus , CoMBeD , CrazyCat , eggaman , embisiz , EminemJR , eXSoRs , Gurhan , hepmutlu , hürriyet , ilknurcan , Kaplumb_Aga , kaya , Lnxtr , Mr_MOON , o.s.man , ptah , TeDDy , utebay , yemre+ , yusufpirti , zantanex
niye bilmiyorum ama ben hep kendi kendime şu 32 yi geçme yarışındayım tanıdıgım herkeze söylüyom yüzüme karşı tamam hemen diyolar ama hiç üye olduklarını görmedim
Çok iyi hatırlıyorum o zamanı online üye sayısını hep takip ederdim max30 max31 max32 derken bu günlere geldik.
Forumda: 666 (33 kayıtlı ve 633 ziyaretçi var)
Sitede en çok 1,038 kişi online oldu, Tarih: 04/05/2006 Saat: 21:58.
turker , acemi , Ansugo* , Bozkurt , captainzap , Dreamy , embisiz , fuzbing , Gurhan , hackerbey , hürriyet , iks , JakaBo , kamilozcan__ , karavanabatu , Lnxtr , mature , MEHMET* , mercanary , msevim , murat_68_51 , o-z-a-n , zerzevatadam , pipopim , ptah , sagopakajmer , Sniper , TeDDy , tuanna , ufuktarhan , yemre , yesilvadi , zantanex
tarihe not düşelim.
tarihe not düşülecekse bende vardım beni niye yazmadın :(
not sırasında sen sitede değişmişsin :)
Değilmişsin demek istedi ;)
sular kesilebilir, tüp bitmiş olabilir, tel çalmıştır ne bileyim bir ara kakmışımdır lütfen tarihe not düşülecekse bir daha ki sefere yaw piriltide buralardadır kesin diyip ekleyinizz...:)
@jakabo: ş ile l yan yana.
@pirilti: eyvallah.
Forumda gızlıden bır dıl manyaklı doguyor ama hadı hayırlısı bakalım :)
vay be ne günlermişti :) sessiz sakin relaxx
Forumda gızlıden bır dıl manyaklı doguyor ama hadı hayırlısı bakalım :)
Forumda gizliden bir dil manyaklığı doğuyor ama hadi hayırlısı bakalım. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.