Tam Sürümünü Görmek İçin : ad@soyad.com
asikirmizi
14/01/2007, 13:16
ad@soyad.com şeklinde mail adresi alabilirmiyim?
kastettiğim diğer forumlardaki msn adresi yonlendirme gibi değil
şahsime ait adres satın almak
soyad.com henüz kimse tarafindan satin alinmadiysa veya soyad.com'un sahibi, sana ad adli bir mail hesabi acarsa olur.
asikirmizi
14/01/2007, 13:50
yani soyad.com'u astınalınca böyle bir mail hizmetine sahip olurmuyum?
hayır. sadece soyad.com un sahibi oluyorsun. mail hizmeti içinde web barındırma himzeti almn lazım. onunla berbaer istedigin kullanıcı(xxx@soyad.com) adı ile mail sahibi olabilirsiniz.
Sayin asikirmizi, kendinize adiniz ve soyadinizdan olusan bir mail almak istiyorsaniz, oncelikle soyadiniza isim tescili yapilmismi yapilmamis mi, bunu kontrol etmeniz gerekiyor.
Varsayalim ki soyadiniz "kirmizi", hemen bir alan adi sorgulama'dan kirmizi.com veya kirmizi.net veya kirmizi.org (istediginiz uzanti ile) sorgulama yapiyorsunuz.
Eger kirmizi.com .net .org tarzi alan adi baskasi tarafindan tescil edilmemisse, kendiniz basvuru yapip bu alan adini tescil edebiliyorsunuz. Fakat baskasi tarafindan tescil edilmisse, bu alan adi ile hic birsey yapamiyorsunuz. Bu yuzden kendinize ait ozel bir e-mail'de acamiyorsunuz.
ad@soyad.com ile bir email acmaniz icin, soyadinizin alan adi olarak tescilini kontrol etmeniz, yoksa bu alan adini tescil etmeniz, ardindan aldiginiz alan adi icin bir web alani satin alip, e-mail accountunuzu isminiz ile acabilirsiniz.
Kolay gelsin.
İsmini tescil ettirmene gerek yok,bir domain açmana gerek yok.
biraz araştırırsan sadece e-posta hizmeti sağlayan firmalar var.aylık
20 ytl gibi makul fiyatlara vardı.
İsmini tescil ettirmene gerek yok,bir domain açmana gerek yok.
biraz araştırırsan sadece e-posta hizmeti sağlayan firmalar var.aylık
20 ytl gibi makul fiyatlara vardı.
isimtescil'i şart.
ona kalirsa
bene turker@cnem.net'i almak istiyorum
veriyo mu o şirketler ?
cıx cıx cıx..
eğer ceviz.net domaini boş olsaydı evet o maili alabilirdin ama malasef domain dolu,bir newi domain reg sistemiyle aynı domain boşsa size o maili tescile gerek kalmadan sağlarlar.domain doluysa ne tescil yapabilirsiniz nede firma size mail sağlıyabilir.Böledir Sanırım Sistemleri.
Tabi Ben Gördüğüm Ve adını hatırlamadığım Firmanın Yalancısıyım,Belkide Siz Haklısınız C-Nem.
eğer ceviz.net domaini boş olsaydı evet o maili alabilirdin ama malasef domain dolu,bir newi domain reg sistemiyle aynı domain boşsa size o maili tescile gerek kalmadan sağlarlar.domain doluysa ne tescil yapabilirsiniz nede firma size mail sağlıyabilir.Böledir Sanırım Sistemleri.
Tabi Ben Gördüğüm Ve adını hatırlamadığım Firmanın Yalancısıyım,Belkide Siz Haklısınız C-Nem.
20 ytl verinceye kadar ben zaten isim tescili yaparim [7 $]
bi de yillik hostu alirim [10 $]
mail server hepsinde oluyor zaten.
istersem ileride
adim.soyadim.com gibi site de yapma sansim dogar..
:)
10 $ ucrete 1 yillik hosting servisi veren, yerler var mi?
bunun için bana mail at : hakan@mustak.org :D
10 $ ucrete 1 yillik hosting servisi veren, yerler var mi?
5mb alan
100 mb BW'i, rica etsem bedava bile verirler.
:ginginn: :ginginn:
Bir Tane Domain Al.
Uygun Fiyata Yıllık 15-20 Ytl Gibi Hosting verenler var.
100 Mb Alan Alırsın.
Yillik 10-15 $'a hosting saglayan yerlerden servis alirsaniz site yapma sansi degil, sac-bas yolma sansi dogar gibi geliyor bana..
Sabit IP'li ADSL hattiniz varsa hosting icin para vermeye de gerek yok. Evdeki makineye mail sunucu kurarsiniz.
doronty37
15/01/2007, 16:39
ona da gerek yok. alırsınız kayyo.comdan ücretsiz hesap. domainin ns'lerini kayyodaki alanınıza yönlendirirsiniz. tanesi 2 bg alana sahip 10 tane mail hesabı açabilirsiniz.
godaddy domain alana ücretsiz mail de veriyor.
altaylist
15/01/2007, 22:16
Bi şirket var adını vermeyim reklama girer :)
Alan adını ondan alırsan 5 adet e kadar E-Mail hesabı veriyor
Merak edenler bana mail atabilir
burdan 15 ytl ye mail alabilirsin üstelik 5mb alan da bedava :D
http://www.*****.com
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.