PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Veriyi Korumak için içeriği şifrele Problemi

masaltozu
13/01/2007, 11:27
Öncelikler Forum üyelerine iyi günler dilerim. Ben Foruma yeni üye oldum. ve Önemli bir sorunum var.

Bir internet cafem var ve Server olarak kullandığım bilgisayarda önemli ve özel olan bi dosyaya " Özellikler - Gelişmiş - Veriyi Korumak için içeriği şifrele - Alt Klasörlere de Uygula " Seçeneği Tıklanmış biri tarafından :aglama: ve dosyalarım Salt okunur biçimde hepsi ve ne açılıyor ne de üzerlerinde bi işlem veya değişiklik (copy - past vs.) yapılabiliyor. Bilgisayarda herhangi bi şekilde Admin veya guest şifresi yok. ve yaklaşık 4 aydan beri format atılmadı. internetten Sertifika ile ilgili bir sorun olduğunu öğrendim. Açılışta şifreyi disabled yapan veya değiştiren bi programı da indirdim ama kurmadım. Çünkü bilgisayar hala aynı ayarlarda. Microsoft Windows ile yorum yapanlar imkansız çözülemeyeceğinden, NTFS sisteminden kaynaklandığından bahsediyor ama madem çözülemicekse Microsoft şirketi neden bööle bi koruma koysun ki...?? :mad: İçindeki dosyalarım çok önemli ve açmam lazım. Acil şekilde Konuyla ilgili yardım edebilecek arkadaşa ödül vermeyi düşünüyorum.
msn adresim okay_meric@hotmail.com. Lütfen Ciddi bilgi sahibi olan arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum. Benim için çok önemli. YArdımlarınız için şimdiden Teşekürler.. :hey:

bluee09
13/01/2007, 13:51
Aynı Sorun bendede War . Acılmıyor ne yaptıysam.TAvsiye Edilen her yolu denedim.Olmuyor :kuuul:

Predator
13/01/2007, 14:29
Zaten basit bir şekilde aşılabilen birşey olsaydı amacına hizmet etmemiş olurdu. Forumda daha önce çok defa konuşuldu arama yapınız.

redkit35
14/01/2007, 19:01
Özellikler - Gelişmiş - Veriyi Korumak için içeriği şifrele - Alt Klasörlere de Uygula " Seçeneği Tıklandıktan sonra eğer system partition'una format attıysan bir daha o dosyayı açman imkansız.Kolay gelsin...

masaltozu
15/01/2007, 03:10
Sanırım arkadaş ya yazdığımı anlamadı ya da konuyu. :( Makinayı hiç bir şekilde formatlamadım veya sistem değişikliği yapmadım diyorum. Yani makinada Veriyi Korumak için içeriği şifrele seçeneği tıklandıktan sonra ve kullanıcı yaratıldı ne sistem değiştirildi ne de makinaya herhangi bi şekilde format atılıp partition silindi.
aynen o işlemin yapıldığı halde duruyor. Sertifika ile ilgili bişi olduğu için winwods un içerisindeki bütün sertifikaların yedeğini bile aldım. Eğer bu forumdan çözemezsem Microsoft yetkilileri ile görüşüp gerekirse Microsot Servise göndermeyi bile düşünüyorum. dosyalar önemli. :(

AhmetBSD
15/01/2007, 04:30
masaltozu
geri donusu olmayan bi algoritma kullanilio onlarin sifrelenmesinde bozulmustur
belki bir ise yarar sen o diski sok linux olan bi makineye tak okumayi bi dene...
belki yer.. sanmam ama belki...