cemali135
04/01/2007, 19:41
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
sistemim xp profesyonel türkçe, celeron 2.66, 256 ram, 40 hdd, 128 erkan kartı
bilgisayarımla internete girdiğimde ve bir kaç internet sitesini aynı anda açtığımda ev açtığım bu siteler arasında hızlı geçişler yaptığımda bilgisayarım donuyor yani ekran donuyor fare çalışıyor ama hiç bir işlem yapmıyor birde kasadan kesintisiz bir biiiippppp sesi geliyor bilgisayarı kapatmak için reset atıyorum ve bilgisayar tekrar açıldığında normal olarak açılyıyor ancak yine aynı şekilde zaman zaman bilgisayarım donuyor, ancak nete bağlanmadığımda diğer proğramlarla çalışırken bilgisayarımda herhangi bir sorun olmuyor. bunun üzerine benim denediklerimi anlatayım...
1-xp yi yeniden kurdum... aynı sorun
2-internet explorer 7 yi kurdum... aynı sorun
3-virüs proğramı kurdum taradım (avast)... aynı sorun
4-ram i yerinden çıkartarak diğer slota taktım çalıştırdım...aynı sorun
5-ram temizleyen proğramı kurdum çalıştırdım... aynı sorun
başka yapmam gereken bişi varsa lütfen söyleyinde onuda deneyeyim sinir krizi geçirmek üzereyim...
sistemim xp profesyonel türkçe, celeron 2.66, 256 ram, 40 hdd, 128 erkan kartı
bilgisayarımla internete girdiğimde ve bir kaç internet sitesini aynı anda açtığımda ev açtığım bu siteler arasında hızlı geçişler yaptığımda bilgisayarım donuyor yani ekran donuyor fare çalışıyor ama hiç bir işlem yapmıyor birde kasadan kesintisiz bir biiiippppp sesi geliyor bilgisayarı kapatmak için reset atıyorum ve bilgisayar tekrar açıldığında normal olarak açılyıyor ancak yine aynı şekilde zaman zaman bilgisayarım donuyor, ancak nete bağlanmadığımda diğer proğramlarla çalışırken bilgisayarımda herhangi bir sorun olmuyor. bunun üzerine benim denediklerimi anlatayım...
1-xp yi yeniden kurdum... aynı sorun
2-internet explorer 7 yi kurdum... aynı sorun
3-virüs proğramı kurdum taradım (avast)... aynı sorun
4-ram i yerinden çıkartarak diğer slota taktım çalıştırdım...aynı sorun
5-ram temizleyen proğramı kurdum çalıştırdım... aynı sorun
başka yapmam gereken bişi varsa lütfen söyleyinde onuda deneyeyim sinir krizi geçirmek üzereyim...