Tam Sürümünü Görmek İçin : Fixman!
Ne var?..
Hayır, yani bir şey varsa bileyim...
Nickimi değiştirme kararı aldım...
Yeni nickim ne olabilir mesela?..
Yaratıcı önerilere fitim...
Budur işte...
Not : Başka forumlarda kullandığım bir kaç nick var ama onları kullanmak istemiyorum...
Sevgiler di mi?..
Evet evet...
fixman sorun ne?
Yapmaya calistigin sey, Gelmeye calistigin yer neresi?
Daha kac kere nazikce lutfen sahsi problemlerinizi buraya yansitmayin seklinde rica etmemiz gerekiyor?
Yoksa nazik olmamak mi gerekiyor?
Daha kac tane topic acilacak?
ve bu daha ne kadar surecek?
Ya kardeşler sevgilinizden filanmı ayrıldınız:s006:
Benim bi derdim yok, Sakin dedik olmadi, gerginlik istemiyoruz dedik yine olmadi, yeri birasi dedik degil yine olmadi, sadece cevabini aslinda bircogumuzun merak ettigi bir iki soru sormak gerekti sordum...
:hmmm:
@fixman
"Horny Bunny"
--------
Bu bana geçmişten bi iki şey hatırlatıyor ama... Net değil... Yanılma payımda yüksek...
Araştırıyorum !!!
Sana "teaman" yakisir.
Hem gene ingilizce olur, cool olur.
Tea'de Cay anlaminda degil "tiii" anlaminda bu arada.
redial;
Neden bu kadar üstüme geliyorsun?..
Şahsi problem diyorsun yahu?..
Yani nickimi değiştirmek için sizlerden fikir istemek mi şahsi
problem yoksa bu topicde adı bile geçmeyen başka bir
arkadaşa gönderme yaptığımı mı düşünüyorsun?
Farzedelim ki bir gönderme var... Peki sence özel olarak mesaj
gönderilmesi gerekirken nickimi başlık yaparak yeni bir topic
açmak ne oluyor?..
Benim bu topici başlatma nedenim, gerçekten de nickimi
değiştirmek istemem... Ama bırak da insanları rencide etmeden
küçük dokundurmalar yapayım...
Son olarak tekrar etmek istiyorum : Bu mesajıma bile sert bir
uyarı da bulunman canımı gerçekten çok sıktı ve üzüldüm
açıkçası redial...
Yani bu şekilde devam edersem bu forumda bana yer yok mu?..
Üslubum gerçekten seni kızdıracak kadar yakışıksız ve
anlaşılmaz mı?
İnsanlar o kadar çok mu rahatsız oluyorlar yani?
Yazdıklarımı okumaları veya en azından okudukları hakkında
yorum yapmaları için tartışmayla ilgisi olmayan üyeleri
zorlayamam herhalde di mi?..
Bu konuda bundan sonra hiç bir şekilde "Fixman" topiğini
başlatan arkadaşla ilgili bir şeyler yazmayacağımı söyleyerek
son noktayı koyuyorum... Böylece daha uzlaşmacı ve
demokratik olacağız, öyle değil mi?
.....
Önerin için saol Ansugo... Ancak "fixman" cool bir nick olmak
şöyle dursun, anlamını bilince gerçekten matrak ve haince bir
takma ad... Bu takma adı bana yakıştıran kişinin "fixman"
nickiyle ilgili düşüncüleri bilseydin aynı şekilde düşünmezdin...
Sevgiler...
Not : Önerilere hala açığım!
Selam,
Hata ile bu topiğe bir mesaj yazmışım. Onu silmeye gelmiştim. Gelmişken Fixman'a nick önerisi yapayım bari.
Sevgili Fixman, Nick olarak asıl ismini kullan derim. Fixman unutulsun, kaybolsun. Kendi adınla yaz yazacaklarını. Böylece yazdıklarını bin düşünür bir yazarsın. Benim gibi. 0 ve 1 lerin arasında bilinmeyen biri olmak insana güven verip, hatalar yaptırabilir. Ya da daha dikkatsiz, daha serbest hareketlere sebep olabilir. Kendi otokritiğini kendin sağla. Yazdıklarının altına gerçek adınla imzanı at.
Ancak bir uyarı yapmadan edemeyeceğim. Geçmişte yaptıklarının sana zarar vermesinden çekiniyorsan tavsiyemi boşver. Yeni bir nick bul ve yeniden başla.
Kolay gelsin
Evet bu durumda fixman yazılı avatarını da değiştirmen gerekecek. eğer S.gürel'in önerisini düşündüğünü varsayarsak bence oraya tam cepheden 2 kulak gözükecek şekilde bir vesikalığını yerleştir :)
@fixman;
sorular sormak guzeldir, insani cozume goturur, cozumun adi cozumsuzluk olsa bile.
bu noktada bende bir soru sorabilirim, acaba 1000 kusur uyeden neden sadece sen boyle bir hisse kapildin diye?
Burasi bir forum fixman, temel amac bilgi paylasimi, temel konu basligimiz ise bilisim.
Simdi dusunelim bir, bu binden fazla uye her sevmedigine saldirmaya baslasa bu isin sonu nereye gider?
Herkes ortaya bir seyler koymaya cabalamak yerine herkes bir digerine sen kimsin neler yaptin gibi sorular sormaya baslasa is nereye gider?
Gelelim bu zincire...
Demek bu zincirin amaci nick degisikligi icin yardim istemek?
-------------------
Ne var?..
Hayır, yani bir şey varsa bileyim...
-----------------
Bu ne anlama geliyor peki?
Herkesin uslubu kendini baglar. Tek dikkat edilmesi gerekn herhangi bir sekilde baskasini rencide etmemektir.
Sonuc olarak ASA yi sevmeyebilirsin, hatta gicik da olabilirsin. Ama bu tip sorunlarin icin bu forumu kullanamazsin...
-----------
Bu konuda bundan sonra hiç bir şekilde "Fixman" topiğini
başlatan arkadaşla ilgili bir şeyler yazmayacağımı söyleyerek
son noktayı koyuyorum... Böylece daha uzlaşmacı ve
demokratik olacağız, öyle değil mi?
---------
Seklindeki soylemine baktiginda su yukaridaki 'ne var' seklinde baslayan ifadenin amacinin gonderme oldugunu kendin de kabul ediyorsun zaten.
Evet! bunu bir daha yapma.
Belki daha demokratik olmayiz ama esas konumuz olan bilisimden sapmama yonunde ciddi bir adim olacagi kesin...
Sonuc olarak senden ricam ne ASA ile ne de baska birisi ile ilgili problemlerini bu foruma yansitmaman. Bizleri senin yeni nickinle ilgili bir zincirde bile bunlardan bahsetmek zorunda birakmaman...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.