Tam Sürümünü Görmek İçin : Yoksul hastaları ‘kobay’ yapmışlar
ahmet ustun
22/05/2003, 14:54
Neşter iddianamesi, bir İtalyan firmasının SSK hastalarını “kobay” olarak kullandığını ortaya çıkardı.
Gökhan Gerçek / Ankara
NTV-MSNBC
22 Mayıs 2003— İddianameye göre Türkiye’deki kalp cerrahları ile işbirliği yapan firma, yeni geliştirilen kalp pillerini fakir ve sosyal güvenliği olmayan hastalar üzerinde denedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
devamı için... (http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/216739.asp?cp1=1)
bu olaydaki tüm doktorları kınıyorum.:mad:
o tohdurları alacaksın, eline geçen her yeni basur ilacını onlar üzerinde deneyeceksin, bakalım kobaylık nasıl oluyormus
Yine rüşvet yine yolsuzluk yine aymazlık offff
Diyorum size, memurların yarısını atacaksın işten diğer yarısınada attıklarının yarı maaşlarını zam olarak vereceksin adam gibi çalıştıracaksın. Böylece fakirlik edebiyatını rüşvet kılıfı olarak kullanmayı önliyeceksin. Önleyeceksinki AR damarları çatlamasın. :hmmm:
75 milyonun buyuk cogunlugu, "acaba aclik sInIrInIn altindaki gelirler ile ne kadar ya$arlar" konulu deneyle zaten kobay olarak kullanilmiyor mu?
:cool:
Zerzevat Adam
25/05/2003, 12:07
OKUMADIM BU YAZIYI AMA DURUM AP AÇIK BELLİ:
HASTANE DEDİ SİZDE DENİYCEEZ PARA VERCEZ
SAF MİLLETİMDE NE YAPSIN HEM İYİLEŞİRİM HEMDE PARA GEÇER ELİME DİYE KABUL ETTİ
BENCE SORUN BELLİ BİR YERDE YUKARDAKİLERDE FAKAT ASIL OLAY ŞURDA YUKARDAKİLER ORAYA NASIL GELDİ....
ÇOK BASİT AYNI KOBAY ÖRNEĞİNDEKİ GİBİ SAF VE AÇ MİLLETİME 2 DİLİM EKMEK 3 KURUŞ LİRA İLE OY TOPLUYORLAR TOPLATTIRIYORLAR.....
ACABA ALT TABAKA DENİLEN ZAVALLI MİLLETİM BELKİ BİRAZ AÇ KALACAK AMA YARINLAR HAYIRLI OLACAK
BİR DÜŞÜNÜP GERÇEK KİM NEDİR BULMALARI LAZIM AMA ŞUAN GÜNDEMDEKİ HİÇ KİMSEDEN BİR İŞ OLMAZ....
RAHMETLİ OLAN ÇOK YAŞLANANDA ÇOK.....
AMA ŞU ÖĞÜT OLDUKÇA MİLLET DAHA ÇOK AÇ KALIR=
YAVRUM KURNAZLIK YAP KARNINI DOYURMAYA BAK
TAMAM GÜZEL BİRŞEY FAKAT EEEE KARNI DOYACAK 1 ÖĞÜN FAKAT 100000LERCE ÖĞÜNDE KİMBİLİR NERELERE....
ANLAYAN ANLADI OLSA GEREK DAHA FAZLA KASAMIYACAM KENDİMİ ZATEN CÜMLE KURAMIYORUM ÖZÜRLÜYÜM
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.