PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : onlinenic mi directi mi ?

KanKenan
28/12/2006, 15:34
Merhaba arkadaşlar öncelikle sitede arama yaptım ve bununla ilgili bir veriye rastlamadım yardımcı olursanız sevinirim, genel olarak bi araştırma yaptım ve onlinenic ve directi ön planda ben önerilerinizi ve bu domain firmalarının artılarını ve eksilerini ve tavsiyelerinizi istiyorum. domain reselleri almak istiyorum ve kararsız kaldım.
Şimdiden Teşekkürler, inş konuyu dogru yere açmışımdır :)

Ömer
28/12/2006, 18:21
onlinenic derim php de hazırlanmış direk olarak kullanabileceğin api de veriyor paneli tamamen texttir bence kullanışlı

kekibec
02/01/2007, 21:59
bende onlinenic diyorum. online yardım ımkanı mevcut ve suana kadar (3 senedır) hıcbır sorun yasamadım..

AhmetBSD
03/01/2007, 01:36
biraz milliyetci olun :)
türk regisistrar imiz var www.alantron.com.tr

Ömer
03/01/2007, 12:02
evet var arada çokda güzel bi fiyat farkı var

Blueways
13/01/2007, 21:49
Bende onlinenic kullanıyorum.Yalnız ara sıra onlinenic sayfası çok yavaş açılıyor.Teknik problemlerlede karşılaşıyorum.Mesela domain transfer etmişim.Bir bakıyorum domain listemde yok.Whois bilgilerine bakıyorum onlinenicde görünüyor.Onlinenic e mail atıyorum düzeltiyorlar.

Directide böyle problemler daha mı az oluyor?

exedat
14/01/2007, 03:57
bence Wild West Domains !!!! ama onlinenic yavaş olmasa süper olcak

turker
14/01/2007, 04:12
evet var arada çokda güzel bi fiyat farkı var

bence o kadar pahalı değil. 11-12$a falan satıyor. diğerlerinde ne gibi özellikler var bilmiyorum ama domaini aldığınızda ek özellikler de veriyorlar.

ayrıca bayi programı da hoş. henüz denemedim ama ilk fırsatta bir domain kaydı yapacağım.