Tam Sürümünü Görmek İçin : Yüzlerce Fotoğrafdan Portre Yapmak!
Selamlar
Daha önce muhtenelen görmüşsünüzdür.
Atatürk için yapılmıştı, yüzlerce veya binlerce küçük fotoğrafı bir araya getirerek Atatürk portresi yapılmıştı (şimdi bulamadım).
Ayrıca Ankara Eczacılar Odası'da ankaradaki tüm eczacıların fotoğaflarını birleştirerek bir Atatürk portresi oluşturmuştu.
Bunu yapan bir program varmı yada bir plugin, mesela binlerce ağaç yada farklı birşeyi birleştirip o gibi bir portre yapmak istiyorum.
Bilgi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Kolay gelsin.
Selamlar
Daha önce muhtenelen görmüşsünüzdür.
Atatürk için yapılmıştı, yüzlerce veya binlerce küçük fotoğrafı bir araya getirerek Atatürk portresi yapılmıştı (şimdi bulamadım).
Ayrıca Ankara Eczacılar Odası'da ankaradaki tüm eczacıların fotoğaflarını birleştirerek bir Atatürk portresi oluşturmuştu.
Bunu yapan bir program varmı yada bir plugin, mesela binlerce ağaç yada farklı birşeyi birleştirip o gibi bir portre yapmak istiyorum.
Bilgi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Kolay gelsin.
o dediğin potre şu anda ARMADA (ankara) da en son katta (sinema katında) satışa sunuluyor .) yada sergi gibi birşey.
fiyatını sordum ama nasıl yapıldıgını sormamıştım. sanırım onun da bir programı var veya bir PS plugini..
o dediğin potre şu anda ARMADA (ankara) da en son katta (sinema katında) satışa sunuluyor .) yada sergi gibi birşey.
fiyatını sordum ama nasıl yapıldıgını sormamıştım. sanırım onun da bir programı var veya bir PS plugini..
Merhaba
Ben portreyi başka birşeyde kullanacağım yani yapmak istediğim Atatürk portresi deği onu örnek olarak söyledim. :)
guiet_cry
23/12/2006, 19:52
Abi Konu Içine Konu Açmak Gibi Olcak Ama Ben Photoshop Da Yaptiğim Resimleri Normal Windows Resim Göstericisiyle Açamiyorum Ayriyetten Yaptiğim Resimleri Masa üstü Olrak Ayarlayamiyorum Belki Sağlakça Cümleler Kurmuş Oldum Ama Ben çok Acemiyim
Abi Konu Içine Konu Açmak Gibi Olcak Ama Ben Photoshop Da Yaptiğim Resimleri Normal Windows Resim Göstericisiyle Açamiyorum Ayriyetten Yaptiğim Resimleri Masa üstü Olrak Ayarlayamiyorum Belki Sağlakça Cümleler Kurmuş Oldum Ama Ben çok Acemiyim
:D :D :D
Ayrıca ömer, www.mazaika.com burada istediğini yapan program var.. Kolay gelsin.
sanırım photoshopta hani dedinya hepsini bir araya getirip bir resim oluışturcam diye işte hepsini bir araya getirecegin resimleri topla ve ne resmi ortaya çıkarcaksan onu photoshopta ac sonra o bir araya getircegin resmi şefaflaştır ve üstüne diger ufak resimleri kopyala (bak dikkat yapıştır demiyorum kopayalama farklı direk üstüne atiim deme) sora üzerinde oyanama yap
Not: galba biras açıklaması zor oldu işlerim olmasa gösterirdim sizlere ama yogunum kusura bakmayın
ancak bunu yapabilmeniz için yani kopyualıcaniz binlerce yada yüzlerce resmin belli olaması için çok ama çoookm iyi bir fotomontajci olmalısınız...
evet aynen öyle oldu.
oCRaCy teşekkür ederim bi deneyim
guiet_cry
24/12/2006, 12:05
kusura kalma ömer gardaş konu içinde konu açmaya dewam ediom ama yaa OCRACY saol yazmışsın programıda ben ingilizce öğretmni değilim kii orda inglizce yazıo herşey nası indireyim ben onu sen programın adını versen ben başka yerlerden indirsem
guiet_cry
24/12/2006, 12:20
yada 1imi 2 yimi yoksa 3üncü sırada olan programımı indircem dedim yaa çok acemiyim .:(
MosaicMagic programıyla yapılıyor o tarz resimler... Daha önce kullanmıştım. Kullanımı kolay ve çok güzel sonuçlar alınabiliyor... Kolay gelsin...
Merak edenler için
http://www.fishsoft.co.uk/mosaic_magic.html
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.