Tam Sürümünü Görmek İçin : Görüntü kenar efekti
Photoshop ile pek uğraşmadım.Şu resimdeki http://manolyahotel.com/images2/01geceeritme2.jpg gibi resmin kenarlarının soluklaşarak kaybolmasını veya başka bir resme dönüşmesini nasıl yaparım?Ayrıca internet kafeye Photoshop indiremeyeceğime göre bunu GIMP veya başka programalar ile nasıl yaparım?Sabit internetimin olmaması nedeniyle bunu forumda dolaşarak bulamadım.Okulda bir ödev için gerekli.Aslında gerekli değilde öğretmen birkaç arkadaşla birlikte bir proje yapmamızı istedi.Arkadaşlarda böyle birşeyle görüntüleri arkaplana eklememde ısrar ediyorlar.
Yumuşak kenarlı silgiyle kenarlarını bu hale getirebilirsiniz.
Klonlama aracıylada farklı bir resme geçiş yapabilirsiniz
grafiker
28/12/2006, 11:31
fotoğrafları bana gönder ben sana yapar gönderirim
senin dediğin programda nasıl yapılır bilmiyorum
ben photoshopta yapacağım :hey:
PhotoShop en uygun program tabii ki... Ama internet cafede nasıl halledebilirim diyorsan, ACDSee ile imajı açtıktan sonra Modify'da Open In Editor menusunde ACDSee seçip açtığında, oradaki efektler işine yarayabilir en azından. Daha farklı efektler de mevcut... Kolay gelsin...
Not: Umarım internet cafede bu program yüklüdür... :)
canandemir
05/01/2007, 03:29
boşver hiçbişey yapma:)
boşver hiçbişey yapma:)
Ben bunu farklı resimler üzerinde deneyecektim.Ben nasıl yapıldığını öğrenmek için yazmıştım.Zaten kullanama gerek kalmadı kenarlarda 3d diye başka bir kenar efekti kullandım.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.