PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Microsoft'tan Video Paylaşım Sitesi: Soapbox

aphrodizzle
18/12/2006, 13:16
http://soapbox.msn.com

Bu hizmet yeni değil aslında. Uzun süredir(hala da) deneme yayınında. Bir haftalık bekleyişten sonra beta davetiyesini alabildim ve Microsoft'un bu servisini inceleme imkanı buldum.

Sistem biraz yavaş çalışıyor. Her tarafında Microsoft ve MSN logosu var sitenin. Hoşuma giden bir özelliği ise videoların yeni bir sayfada açılmaması. Arama yaptıktan sonra videoya tıkladığınızda yandaki boşlukta hemen açılıyor. Ön belleğe alma süresi oldukça hızlı.

Soapbox'a video yükleyenlere ödül vaat ediyor Bill Amcamız.

Sözü size bırakıyorum.

Monarch
18/12/2006, 16:25
beyazıt öztürk bile yaptı, bill amca geri durur mu geç bile kaldı :)
site uygulama açısından güzel ama youtube gibi işlevsel gözükmüyor (şimdilik...)

oCRaCy
18/12/2006, 18:28
Diğer video sitelerinden (youtube, google video, metacafe, vs.) kat kat daha kullanışlı ve kaliteli bence..

cappytoi
19/12/2006, 01:07
içini göremedim ama dışarıdan gayet hoş ve kaliteli gözüküyor :)

alpilim
19/12/2006, 02:01
Paylaşom için teşekkürler. Diğer video siteleri gibi karmaşık olmaması bu siteyi bence ön plana çıkarır.

ntxsoft
19/12/2006, 08:07
renk düzeni dışında herşey çok iyi düşünülmüş. gayette hızlı ve kullanışlı. Microsoft işte...

darkshadow
19/12/2006, 08:32
Şimdiye kadar gördüğüm en güzel video sitesi. Tasarımı, kullanışlılığı, hiç bir zaman sayfanın postback olmaması, baştan sona CSS ve Atlas kullanılarak kodlanmış olması kısacası bütünü ile güzel tasarlanmış ve düşünülmüş bir site. İnşallah yakın zamanda herkese açılır ve gereken ilgiyi görür.