Tam Sürümünü Görmek İçin : virtual pc mi vmware mi
response
17/12/2006, 00:33
evet arkadaşlar sanal sistem yapmak için hangisini öneririsiniz..?
ne için yapacaksın ? Sonuçta ikiside aynı işi görmüyor mu ?
vmware yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
response
17/12/2006, 00:45
değişik sistemler kurup onları öğreniceğim....
mesela server 2003,linux
Predator
17/12/2006, 09:10
@mrcplus
Kartıştırıyorsun sanırım? VPC 2004 3-4 ay önce ücretsiz oldu wmware halen ücretli.
VMWARE +
- VC'ye göre 3-4 kat hızlı olduğuna emin olabilirsin.
- Team mantığı çok iyi, Vpcde bu özellik yok.
- Çok daha fazla fonksiyonu var, Çalıştığın sanal makina üzerinde zamanını harcıyacağın şeyleri wmware sana sunuyor.
VIRTUAL PC +
- Basit ve sade, Basit iş ve denemeler için kullanabilirsin.
- 2007 versiyonuyla birlikte wmware'de olan herşeyi çalıp üzerine ek bişiler koyacaklarına emin olabilirsin :ginginn: bu yüzden bunada göz gezdir.
MRCPLUS'ın da dediği gibi ikiside aynı işi yapıyor, çok kompleks işler yapmıyacaksan (Elalem cluster ve benchmark denemeleri yapıyor bunun üzerinde) hangisini kullanacağın önemli değil, vpc ücretsiz onu kullan.
karflake
17/12/2006, 09:32
Vmware player ücretsiz. Ama bununla sadece var olan sanal makinalar kullanılabiliyor. Chip'in bir sayısında ücretsiz araçlarla nasıl sanal makina oluşturulacağı anlatılmıştı.
kesinlikle VMware. lisans problem olursa ücretsiz virtual machine kullanılabilir.
Black_Boyss
17/12/2006, 10:39
Wmare kullanin özellikleri saymakla bitmez güzel ve hoş ve hizli team yapısı ayrı bir guzel valla incelemek lazim derim kullanacak kişinin isteklerine ne kadar cevap verebilir benimkine cevap veripyor yetiyorda....
@Predator
VMware server Artık ücretsiz. Ben geçen gün indirmiştim.
http://www.vmware.com/download/server/
Predator
17/12/2006, 21:09
Evet vmware kullanmak için güzel bir sebep daha çıkmış
kamilmurtaza
19/12/2006, 14:01
Aranıza yeni katıldım. Burdaki bilgi paylaşımından dolayı hepinize teşekkürler. benimde elimden geldiği kadar sizlerle bilgi paylaşımım olacak. Nede olsa bilgi paylaştıkça artar
@Predator
VMware server Artık ücretsiz. Ben geçen gün indirmiştim.
http://www.vmware.com/download/server/
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.