Tam Sürümünü Görmek İçin : Fotograf makinalı mobil telefon
Samsung’un yeni geliştirdiği cep telefonu modeli SCH - V300, kullanıcıların dijital resimleri alabileceği ve başka bir telefona ya da bilgisayara, kısa mesaj ya da e - posta olarak gönderebileceği, 110 bin pixel görüntü kalitesinde bir kamera özelliğine sahip. Samsung’un bu modelinde, 100 kadar fotoğraf saklanabiliyor. Cep telefonununda bulunan kamera 180 derece dönüyor ve bu sayede her açıdan resim çekme özelliği bulunuyor.
Bu haberi niye buraya aldım?
Çünkü ilk fırsatta bundan alacağım sonra unutuyorum hangi markaydı hangi modeldi diye şimdi içim rahat :p
Abi fotograf dedinde su 7000$ lık kodak aygıt aklımı basimdan alıp bir ahh cekmeme neden olsu :)
http://www.kodak.com/global/en/professional/products/cameras/camerasIndex.jhtml
gardiyan
05/08/2002, 22:53
ab heralde fotografcılıkla ilgileniyon?
@gardiyan: Kısmen :) bazen materyal lazım olunca. :) İşim kotu tarafı henuz dijital bir makinem bile yok :)
gardiyan
05/08/2002, 23:43
nette çektigin fotograflar var mi?
Kendi çektiğim fotolar yok. Fakat Photoshop ile oluşturduğum bir galerimi yakında yayınlayacagım benim asıl ilgi alanım grafik tasarım. Fotoğraf olayı ise daha yeni sıcak sıcak yani :) Asıl ilgili olduğum konu foto çekmeden çok foto işleme ve diğer digita medya. :)
gardiyan
05/08/2002, 23:56
Yayınlayınca forumun internet bolumunde yayınlarsan ii olur...
Bende öyle olacağını düşünüyorum :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.