PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Auto Cat yapılmış tablo ve görüntüyü resim olarak alma?

pirilti
14/12/2006, 10:57
Auto Cat yapılmış tablo ve görüntüyü resim olarak alma?
Daha önce hiç auto cat kullanmadım..bir arkadaşım auto cat bazı tablolar ve ürün resimleri oluşturmuş..bunları web sayfasına yüklemek istiyor..acaba auto cat yapılmış tablo ve resimleri .jpg yada farklı resim formatlarında kaydetmek mümkünmüdür yada bunun için ne önerirsiniz?

turker
14/12/2006, 13:10
uzantısı neydi tam hatırlayamadım ama Autocad ile PSin açabileceği bir formatta kayıt yapabiliyorsunuz. "Sava as" kısaca :)

Predator
14/12/2006, 13:23
Turker'in aklına gelmeyen uzantı EPS

pirilti
14/12/2006, 13:51
pehhh adınıda öğrendik Autocad miş yaw neydi neydi adı diye hatırlamaya çalışmıştım.. Daha gidip bakmadım gidince problem yaşamamak için önceden bir sorayım dedim.

imhotepwr
17/12/2006, 13:22
Direkt jpeg olarak kaydedemiyosun.Ama yanlıs hatırlamıyosam autocad in plot özelligini kullanıyosun yani kendine bi plotter tanımlaman lazım.Eps olarak export ettigin zaman resim gercekten cok igrenc cıkıyo dedigim gibi bir plotter tanımlıyacaksın ve tanımlarkende ayarlarını düzgün bi şekilde yapacaksın.Çizgi kalınlıgını eger hiç dokunmadan bırakırsan pek ii olmuyo biraz büyütmekte yarar var.

lessismore
22/12/2006, 00:09
auto cat yapılmış tablo ve resimleri .jpg yada farklı resim formatlarında kaydetmek mümkünmüdür yada bunun için ne önerirsiniz?[/quote]

autocad de render edilmiş bmt formatındaki veya başka bir formatdaki resmi, acdsee programını açıp, resminin üstüne gelip sağ tıkla/ convert 'İ seç/ jpg ikonunu seç ve jpg formatına dönüşecektir.:hey: