PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : .info uzantili domainler bedava (son gun 31 aralik)

hiko
13/12/2006, 20:23
Turkticaret.net .info uzantili domainleri bedavaya dagittigini duyurdu. Son basvuru gununun 31 aralik oldugunu belirtti.

https://www.turkticaret.net/siberhosting/dotinfo_campaign/index.php?start=1
..

kutluay
13/12/2006, 22:28
süpersin, çok sağol haber için..

Dizaynnet
13/12/2006, 23:24
Çok sağol valla iyi oldu

yesilvadi
14/12/2006, 00:47
ya bu işin altında bişey olmasın. daha sonra ha deyince iptal ederler, şişkin bir fatura göndeririler, kendi hizmetlerine geçirmek için diretirler vs vs.

Meteryus
14/12/2006, 00:59
İptal edileceğini , yada aynı dönem için daha sonra faturalandırılacağını sanmıyorum, ilk dönem için bedava dağıtıp daha sonraki dönemler için yüksek fiyat talep edecekler gibi geliyor, daha önce .biz gibi uzantılarda olduğu gibi.

mrcplus
14/12/2006, 01:59
Üyeler alan adını TURKTİCARET.Net üzerinden kullanacaktır. Dolayısıyla, resmi ICANN tescil işlemi TURKTİCARET.Net tarafından yapılacak, ayrıca alan adının son kullanıcısı olan sizinle ilgili dâhili bilgiler de sistemde kayıtlı tutulacaktır. Bu neden den dolayı BEDAVA .info uzantılı alan adı kaydınızın DNS�lerin de TURKTICARET.Net DNS �leri yer alacaktır.

Yani bu sadece turkticaret.net te mi kullanılacağı anlamına geliyor ? Galiba değiştirmeye izin vermiyorlar.

pirilti
14/12/2006, 07:37
yeni bir pazarlama taktiği

by_ram
14/12/2006, 09:00
bende bi bakayım dedim de, gerçekten bedava nasıl veriyor diye!
1. info uzantılı domain adresi zaten normalde ücreti (http://www.isimtescil.net) 1,5 $
2.Hesabım vardı almak istedim. Uyarı mesajı geldi. Daha önce hiç domain almayanlar için geçerli bu kampanya diye, bende yeni üyelik açtım. öyle yaptım. bu defa da başka bir hata mesajı geldi.

adı var kendi yok kampanyanın bence...:iih:

kurtcuk
14/12/2006, 09:33
klasik kampanya

Sana parasız şeker verelim sen bize yemek ısmarla...

Alan satma stratejileri...

pirilti
14/12/2006, 09:51
tv çaktırmadan reklam yapmadan başka bir yönü olsa gerek..neden şu şirketin yaptıklarını sindiremiyorum..bir rahatsızlık uyandırıyor bende ama..bilemiyorum

erpay
14/12/2006, 13:19
Bunlar sürekli dalavare içerisindeler hiç güvenim yok benim bu firmaya.

Ataberk Games
14/12/2006, 16:07
arkadaşlar ben denedim kesinlikle vermiyor domaini inanmayın sakın.

yesilvadi
14/12/2006, 19:47
ee adamlar cep telefonuna gelen kodu yaz vereceğiz diyorlar gönderiyorsun "tebrikler! AMA ALAN ADINIZ KAYDEDİLMEDİ" gibi bir yazı çıkıyor :P

valla nedir anlamadım

C-Nem
15/12/2006, 00:06
bana da mail geldi bi girdim ama 30 saniye sonra sörfim bitti.
hiç ugraşamam :)
.be kampanyasi daha güzeldi.
hiç güven vermiyor dediğiniz gibi.
paranoya mode : ON !

perlci
15/12/2006, 00:59
3-5 dolar için değmez. Kendi adınıza ve özgürce istediğiniz DNS girebileceğiniz bir adresiniz olsun ama 10 dolar olsun.
Bu adresi diyelimki verdiler ama oradan web alanı almadığınız taktirde zaten kullanamazsınız.
Boşverin.

bybart
17/12/2006, 18:31
bende tüm eleştirilere rağmen türkticaret kullanıcısıyım bir yamuğunu görmedim firmanın ... bu kampanyayı denemek istedim şu an arkadımınkini kampanya dahilinde onayladılar fakat dns değiştirme ve yönlendirme diye bir şey yok dns girmek istediğinde 16. ytl öde diye bir uyarı çıkıyor : )

Uzekena
17/12/2006, 21:56
Tamamen adice yapılmış bir kapmanya...........

cok_asi
17/12/2006, 22:21
Diyorki alan adınızı almak için hostingi Türkticaret'ten almanız gerekiyor. Yani al bi madik.

Sık sorulan sorular bölümündeki kural.

Üyeler alan adını TURKTİCARET.Net üzerinden kullanacaktır. Dolayısıyla, resmi ICANN tescil işlemi TURKTİCARET.Net tarafından yapılacak, ayrıca alan adının son kullanıcısı olan sizinle ilgili dâhili bilgiler de sistemde kayıtlı tutulacaktır. Bu neden den dolayı BEDAVA .info uzantılı alan adı kaydınızın DNS’lerin de TURKTICARET.Net DNS ’leri yer alacaktır. DNS1 : ns3.turkticaret.netIP1: 212.154.26.12DNS2 : ns2.turkticaret.netIP2: 212.154.26.10Alan adınızın süresini uzatmanız halinde DNS kayıtlarında değişiklik yapılabilir.

bybart
17/12/2006, 23:50
türkticaret hakkındaki olumlu yorumumu şu şekilde deiştiriyorum biraz sert kaçacak ama; ****... biri bna türkticarete alternatif sağlam firma önerebilirmi..

Priapos
18/12/2006, 03:11
önceden natro yu kullanıyordum.yönetim panelleri gayet güzel.fiyatları normal.
şimdi isimtescil.neti kullanıyorum.fiyatları gayet uygun yönetim panelleride güzel şu ana kadar hiç bi sorun vermedi gayet iyi gidiyorlar.

CaddeClub
18/12/2006, 11:39
Birde slagona baksanıza =) "Herşeyi elin yabancısı yapıcak değilya" demişler ama yaparken gene yapıcaklarını yapmıslar kendi dnslerını kullandırıyorlar ve info alan adı ıcın musterılerıne zorla hosting aldırıyor gordumde bukadarını gormemıstım =) nediyelim hayırlısı daha farklı seyler cıkmasında...

Saygılarımla...

by_ram
18/12/2006, 12:09
bende isimtecsil.net i kullanıyorum. kullanımı kolay ve pratik. ilk bende turkticaret.net le başlamıştım ama bi daha kolay kolay kullanmam o meledi! Her işleri sahtekarlık ya!!!! Hiç yamuğunu görmedim diyor baybart; heralde müşteri hizmetlerine hiç işi düşmemiş ondan öyle diyor...

aphrodizzle
18/12/2006, 13:01
Bence bu kampanyanın arkasında birşeyler var. TurkTicaret.net bir spam yuvasıdır. Info uzantılı domainleri verirkende kimlik numarasını ve cep telefonunu istiyor. Fazla özele giriyorlar yani. Cep telefonlarımızı reklam mesajlarıyla doldurmak istiyorlar bence. Sonradan kesin birşey çıkacak bence...

kutluay
20/12/2006, 00:20
Haberi duyduğumda helal turkticaretnet'e demiştim ama tam bir fiyasko çıktı, ucuz hazırlanmış bir reklamdan başka birşey değil.

svitavy
20/12/2006, 19:47
ben yahoo kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. hem free hostalara yönlendirme yapabilirsiniz hem yönlendirme yaptıktan 1 dk sonra aktif oluyor. vs vs sayılamayacak kadar çok yararı var bence.

Takmaz
21/12/2006, 01:41
3-5 dolar için değmez. Kendi adınıza ve özgürce istediğiniz DNS girebileceğiniz bir adresiniz olsun ama 10 dolar olsun.
Bu adresi diyelimki verdiler ama oradan web alanı almadığınız taktirde zaten kullanamazsınız.
Boşverin.
Aynen arkadaşa katılıyorum.. hem .info nedir yaw. veriyon .com felan verde cömertliğini göreyim.:) (http://www.fenerbahcespor.org/)

Ses123
21/12/2006, 04:45
Kesinlikle kayıt olmayın derim.. Ztn kendi ns lerinden başka nameserver kullandırtmıyor.. Yani onlardan bi ton para verip hosting almanız gerekecek... İnsanları aldatmak için düzenlenmiş bir kampanya bence..

@WALLKEN
24/12/2006, 02:21
1 Ocak'a kadar bedava.

the harpoon
24/12/2006, 15:17
bence turkticaret.net'le alisveris yapmayin pek tavsiye ettigim bi kurulus degildir. acemilik donemlerimde calismistim canim yanmisti. surekli sorun cikariyolardi zaten caylaktim cozume ihtiyacim vardi onlar surekli sorun cikariyolardi sonradan tanistigim arkadaslarda turkticaret.net'ten sikayetciydi bana bedava server verseler yinede onlarla calismam tacizane dusuncelerim

izuner
24/12/2006, 22:01
1 Ocak'a kadar bedava.
1 Ocak a kadar bedava ama bedava olan nedir bir türlü anlamıyorum ?
bazı arkadaşların belirttiği gibi .info ucuz zaten böyle bir kampanya yapıyorsun ancak ns değiştirme için para istiyorsun şimdi bunun nesi bedava ?

crowphp
24/12/2006, 22:06
+1

+2 2. yıl yenilemek icin kesin fahiş bir fiyat isticekler.

+3 info domainler 1.5 $ zaten :)

Saygılar