Tam Sürümünü Görmek İçin : para karşılıında program
Arkadaslar çok acil bir proje yapılmasına ihtiyacım var.Konu:implementation of file sort ,and disk sort alghorithms.Proje dil olarak C'de yazılmalı ve GUI'si olmalı.Builder'da yapılırsa çok daha iyi olur.
Ayrıca algorithmaların grafiksel olarak gösterilmesi lazım.(örneğin merge sort la heap sort avantaj bakımından grafiksel olarak karşılaştırılabilmeli)Projeyi bu hafta sonuna kadar yapabilecek arkadas varsa acilen bir cvp yazarsa ve ulaşabileceğim bir telefon numarası verirse irtibata gecip maddiyat konusunda anlaşmak istiyorum.
fatalnmake
15/05/2003, 00:14
moralini bozmak gibi olmasin da bunu hafta sonuna kadar yapacak biri olsa ve elinde hazir biseyler olmasa baya tuzlu gelirdi heralde bi en az $500-750 isterdi mesela
gerci elinde hazir bisey olsa da oldugunu nerden bilecen ki :)
fatalnmake
15/05/2003, 23:45
ee napalim programlama bu boru degil ki ben essekler gibi calisiyosam karsiligini isterim daha ucuza yapacak olana da hic ugrasamam kardesim al sen yap derim boyle bi durumda. programci dedigin harbiden essektir ameledir paso kafa patlatir inanilmaz beyin gucu harcar bunun karsiligi da verilmelidir. hatta bi yerde yaziyodu programci kafeini koda donusturucudur diye aynen oole bi uctan veriyon kafeini diger uctan kod cikiyo. insaat amelesine de bi uctan yemek veriyon diger uctan duvar muvar bina cikiyo iste. bu amelelikten baska bisey degil buyuk sirketlerde de boole ciftlik gibi doldururlar binaya programcilari sabahtan aksama kadar yaz babam yaz oole iste. bizim endustrici arkadaslara perl projesi yapmisti adam $300 aldi mesela. endustricinin ne alakasi var perlle? hic iste mal mal proje verirsen cocuga mikerim lan projeni de seni de der gider bilen birine yaptirirlar boyle. programciyi da amele gibi kullanmak somurmek tehlikelidir onu da patronlara anlatmak lazim aslinda :) neyse nasihat musibet iliskisi saolsun
ha bi de adam 4-5 gunde hazir olsun diyo zaman azaldikca para artar :D
masterbg
31/03/2007, 13:12
Cok fazla 750 500 $ bence bu program icin
Predator
31/03/2007, 13:15
Geçen 3 sene içerisinde ücretlerde değişilik olmuştur herhalde dimi?
Mesaj yazmadan öcne konu tarihini kontrol ediniz.
acehreli
01/04/2007, 00:44
cingen, programci olmak icin once derdini anlatabilmen gerekir. Proje deyince kulaga cok baba geliyor ama dogrusu "odev" olacak...
Ali
konuyu başlatan kişinin 4 senedir hala aynı projeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. herhalde şimdiye mezun olmuştur.
Boyle kullenmis konulardan dem vurulmasını nedense cok seviyorum :)
Herkese kolay gelsin...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.