Tam Sürümünü Görmek İçin : Tek hesapta ASP+PHP ?
buyukbalkan
08/12/2006, 12:53
Aynı reseller hesabı altından hem asp hem de php host edilebilir mi? Edilemezse neden ya da varsa böyle bir yer tavsiyeleriniz?
yardımcı olursanız sevinirim...
Aynı hesapta asp ve php benim bildiğim birtek şekilde çalışır. Oda Subdomain açarak. Örnek http://forum.domainadi.com gibi yoksa diğer şekilde çalışıcağını sanmıyorum.
buyukbalkan
08/12/2006, 13:21
tam olarak istediğim söylediğiniz şey değil sanırım. Reseller hesabından başkalarına hosting sağlamak istiyorum. ama bazı müşterilerime ASP bazılarına PHP hosting sağlamalıyım. Bunun için ayrı ayrı Linux reseller ve Windows reseller almak yerine, sadece birisi ile aynı işi yapabilirmiyim? Teşekkürler...
Pardon yanlış anlamışım.
O zaman şöyle diyeyim. Aynı işletim sisteminde nasıl 2 farklı programlama dili yani php ve asp yi çalıştırabiliyorsak, reseller'dada bunu yapabiliriz bence. Mesela benim bilgisayarımda hem php hem asp çalışıyor neden resellerda olmasın? dimi.
bunun için windows sunucudan reseller alman gerekiyor. neredeyse bütün windows sunucularda artık php vardır. böyle bir reseller aldığın zaman şu kullanıcıya php şu kullanıcıya asp diye ayrım yapamazsın açtığın tüm kullanıcılar hem asp kullanabilir hem php.. saygılar..
yesilvadi
08/12/2006, 21:51
linux da asp çalıştırabiliyor, hem de 1999dan beri
ama bu tür işlemler için win kullanılıyor herhalde
ben atlaspronet.net i kullanıyorum. windows serverde php de çalıştırılabiliyor. hem asp hem php. ama yazma izni vs. birkaç sorunlarla karşılaşırsın.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.